Miresele anului 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Si eu am auzit la fel. Am vazut chiar un reportaj pe Pro ieri dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ah, am uitat sa va zic...ieri, in timp ce cautam cadou pt nasi...eram in mag. victoria...si pe la etaj. 3...vad...rochite de mireasa...casa...creal design...hm...dragutzele, ca model, insa, materiale cam....sintetice...preturi....am vazut una de 5.500.000..una de 8.500.000...ah, si am mai vazut, la accesorii..manusi din alea taiate, 250 de mii, iar un trandafirash-agrafa, este 25 de mii....chiciul chiciului, mi s-au parut florile alea din plastic cu frunze...de pus in par....cum era (sau oare inca mai e?) odata, stiti???

BluEyes, nu prea ai ce magazine sa vezi prin zona aia, iar la Sofitel...acolo, chiar nu cred sa aiba rochii de mireasa, iar la produsele pe care le au....sunt niste preturi...de o iei la fuga pe jos inapoi...pna la Zalau (ca sa nu mai pomenesc amabilitatea vanzatoarelor, care se cred cel putin patroane!)

tigrutz, luni e ziua ta???

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

mai sunt Krelia flori din alea. chiar si cumnata-mea a avut una in par. sunt nasoale din punctul meu de vedere. Chiar, voi cu ce va prindeti voalul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Merci mult Giova
Tu sa faci bine sa ai grija de tine si sa te bucuri de concediu

Da, Krelia, e ziua mea luni, implinesc o frumoasa varsta, gata, sunt baba, nu ma mai ia nimeni

Mergi la inceput

Iiiiihhhh, ce tzaranisme, ralu....groaznic...dupa parerea mea!
Voalul, hm...daca il prind sus, probabil o tiara...daca il prind jos....probabil...nu stiu ...or stii coafezele alea, ca doar nu-s prima mireasa pe care o vor aranja!..poate, agrafe, trandafirashi d-aia..habar n-am

26 august 2006

Mergi la inceput

http://us.f1f.yahoofs.com/bc/466085d6_L408a0a1c/bc/My+Photo+Album/hair_updo_2.jpg?bcUzpKDB7RuLtcpN

de varianta asta ce spuneti?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu_trancu

http://us.f1f.yahoofs.com/bc/466085d6_L408a0a1c/bc/My+Photo+Album/hair_updo_2.jpg?bcUzpKDB7RuLtcpN

de varianta asta ce spuneti?

merge, in cazul in care alegi sa-ti pui voalul sus...si in care iti faci tu, sau o croitoreasa voalul, cu fundita respectiva..nu cred ca s egaseasca la noi asa .....

26 august 2006

Mergi la inceput

decat o floare din aia...
mie nu imi plac nici coronitele alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

foarte misto ideea Ralu.
fundita aia se prinde cu o agrafa ceva, nu? pe unde am putea gasi asa ceva prin Bucuresti?

Mergi la inceput

Sincera sa fiu nu cred a gasim. nu stiu cum se prinde. cerd ca incercam si vedem atunci. da are dreptate Krelia-la o croitoreasa. tre poata face.

Mergi la inceput