Miresele anului 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Bine v-am regasit, miresici

Vai...mult ati mai scris de cand am lipsit eu... ca niste

Abia astazi a fost externata sora mea....si mai mult am stat prin spital...de aia n-am mai scris... Dar a cu-i acasa, s-a facut bine....asha ca am reusit sa va scriu... Dar numa un picutz....ca peaka fata deseara la Bucuresti...cu puiu ei....shi tre sa faca bagaje...

Bun venit noilor miresici

tigrutz, apropo de master....eu l-am facut anul trecut....chiar dupa ce am facut faculta....si nu-mi pare rau deloc... chiar de nu mi-a folosi niciodata, tot ma bucur ca am facut... Apropo de masuri la rochitze....eu nici nu vroiam sa-mi caut, ca sa nu fiu dezamagita ca nu gasesc care sa-mi fie buna... Dar de cand am probat o rochitza de la Agnes Toma care-mi era buna am devenit mai optimista....sunt rochitze toate marimile...

Shi apropo de crinolina....daca vorbiti de jupa aia .... care are un cerc jos, sau doua, sau chiar 3.... sa stiti ca eu am probat si cu din aia.... si ii foarte comoda....ca sa nu vorbesc ca ii destul de elastica....deci nu se pune problema sa ti se ridice rochia in cap...sua sa nu poti intra in masina.... Eu zic sa incercati rochitze si cu cercuri....si cu jupa... Cu toate ca, mai nou...am vazut si jupe care sa aiba un cerc micutz jos...ca sa se asheze rochitza mai bine... Dar... fiecare stie cu ce-i shade mai bine

Pupici la miresici

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Merci mult Blue Eyes, deja m-am hotarat si am sa ma inscriu la masterat anul asta. Acum trebuie sa mai si intru....sa-mi tineti pumnii
Si, sa ai grija de sora ta sa se faca bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by dyadya

alinush2005, fata mea, stai calma! Astea sunt detalii! Rallu, felicitari pentru rezervarea la restaurant. Am luat si noi in calcul varianta Vulturul(tot salonul mare) dar am aceeasi problema: da in terasa. Am fost intr-o sambata seara acolo sa mancam-nu ne-a trecut prin cap ca s-ar putea sa fie nunti si erau chiar 3: cate una in fiecare salon si una pe terasa. Asta nu mi-a placut: se amestecau invitatii din terasa cu cei din salonul mare! Dar avantajele sunt mult mai multe la Vulturul! Papica extraordinara, plus conditiile pt nunta!
Cat despre faza cu pantofii; chair voiam sa va anunt ca am cunoscut ieri absolut intamplator un tip care se ocupa cu creatie si executie pantofi pe comanda. Imi spunea ca a facut pantofi pentru mirese chiar si din materialul si aplicatiile rochiei, ca a creat modelul ca sa se potriveasca cu rochia(ma refer la linia rochiei: sirena-pantoful avea nu'sh ce curba, printesa-pantoful era nu stiu cum, etc)ati inteles voi!Acum preturile la el nu sunt tocmai mici:un minim de 60 euro maximul nelimitat(a facut si pantofi de 900 euro) Dar in general un pantof normal( nu din piele de piton sau mai stiu eu ce draci) variaza intre 60 si 100 euro. Nu ma intrebati cum lucreaza ca nu am vazut nici o creatie de-a lui, si nu mi-am facut nimic la el(inca). V-am spus doar ce am mai gasit! Aa, si face si pantofi barbatesti si aici s-ar putea sa-l testam in curand ca bubu meu are mari probleme in a-si gasi un pantof care sa-i vina/placa/ etc. Va tin la curent!

Ce-ai zisssss???? Nunta si pe terasa????? Zi-mi, te rog, ca nu-i adevarat!!!
Mi-a fost destul de greu sa ma impac si cu intrarea aia. Mi s-ar parea o catastrofa faza cu nunta pe terasa.
Desi am spus de la inceput ca dam avansul ca sa ne asiguram si pe urma mai cautam...poate-poate gasim ceva mai frumos....am fost fraierita (de ai mei).De indata ce am acceptat sa dam avansul (eu fiind cea care stramba din nas mereu)s-au oprit si cautarile.
Daca nu cauta cei din jurul meu, e putin probabil ca voi reusi sa gasesc ceva eu stand toata ziua cu nasul in carte.
Offff....m-ai "tuflit de tot" (cum ar spune o mica vecina a mea).
Mi se pare atat de frumos salonul pe dinauntru...sper sa nu strice totul atmosfera de afara.
Aaaa...multumesc pt. sfaturi cu pantofiorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

TigrutzBafta la master !!!!

Cristina&Adi forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Merci Ioana, sper ca o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Pai.....TREBUIE sa fie bine !

Cristina&Adi forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Fetele...eu merg cu iubi la RomExpo... pe undeva pe langa hotel Crowne Plaza... Stiti ceva magazine cu rochitze...sau altceva pt nunta? Ca poate conving pe iubi sa mergem... plssss

Nunta noastra
Logo
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ieri la 16.30 am plecat acasa ca nu ma simteam bine, mi-era un somn....
Am dormit pana la 18.30 cand a venit Clau.
Azi dim. cand ma spalam pe dinti, mi-a venit sa vars. Numai lichid din ala amar...naspa.
Asa ca am venit la munca pe la 11.30.
Si maine plecam spre Alba Iulia.

Acum citesc ce ati scris si pe urma fugim la niste cumparaturi.
De maine sunt in concediu!!!!

Tigrutz pt. luni!!!!!

poze
gio si bb Marco 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Din nefericire , Romexpo e cam departe de orice fel de magazine. intra la sofitel la Plaza nu stiu cum. poate acolo sa vezi ceva, dar sincer nu imi amintesc a aiba ceva de mirese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by BlueEyes

Fetele...eu merg cu iubi la RomExpo... pe undeva pe langa hotel Crowne Plaza... Stiti ceva magazine cu rochitze...sau altceva pt nunta? Ca poate conving pe iubi sa mergem... plssss

Nunta noastra
Logo
Poze

La romexpo nu e targul de mobila? eu asa am auzit la radio :)

Mergi la inceput