Sezatoarea canadiana (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Corina ai avut dreptate, vaccinul a fost introdus in 2000.
Copilul tau nu a avut otite sau pneumonie? Caci efectiv impotriva acestor boli se administreaza vaccinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salutare!

La Multi Ani! Otiliei (fata Laurei)

Si eu i-am facut Laurei Prevanar incepand de la 2 luni, 4 reprize. La inceput le-am platit apoi au fost gratis (cred ca s-au bagat pe lista cu cele gratis, pt ontario cel putin).
Nu a avut nici un side effect si nici nu stiu cat de efective au fost, ea insa nu s-a imbolnavit decat odata pana acum (si asta cat am fost in Romania).

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Eu i-am facut Prevanar si copilul a facut 7 otite, de asta am zis ca nu i-a ajutat prea tare si nu-l recomand. Cat a stat acasa n-a avut nimic, cand a intrat in colectivitate au inceput otitele.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Heeei, inteleg ca azi chefuim!
La Multi Ani CataD, sa traiesti si sa tot intineresti! Dai o bere, un mic, o atentie?
La Multi Ani Laura pentru fetita ta, sa-ti traiasca papusica si sa va bucurati de ea, ca tare dragalasi mai sunt la varsta asta, cu toate nazdravaniile lor!
Si La Multi Ani pentru bebitzu al lui Bebitzu, am inteles ca s-a sarbatorit ieri, dar chefuim si azi, nu-i problema!
Pupici, sanatate si numai bine pentru toti sarbatoritii!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Multumim pt urari, azi e ziua fetitei mele Ioana si duminica a sotului meu ...

Ce bine ar fi daca ar trece Zuzilici pe aici sa faca un tort de ala gustos de-al ei, ca puturoasa de mine...prefera sa-l cumpere decat sa-l faca !

Doina, multam fain pt foto, sunt super frumoase !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

Buna!
o sa postez un anunt pt cei interesati o chirie in Toronto valabil din 1 oct.
Caut roomate incend cu 1 octombrie pentru a imrti un artament de 2 bedrooms in zona Midland cu Ellesmere.
Zona curata, linistita, building stios, aproape de mijloace de transport si de magazine (Highlandfarm).
Chiria se va imrti la 2, revenind 470 de persoana. Cheltuielile adiacente (cablu tv, telefon, internet) se ridica si acestea la 50-60 CAD/luna.
Parcarea este asigurata ( inclusa in pretul chiriei ).
Va rog sa ma contactati la : 416-2859234.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Laura, sa-ti traiasca fetita, sa va aduca numai impliniri si sa fiti fericiti alaturi de ea.
Donia, multumesc mult pentru urari, intr-adevar pe 19 sept puiucul meu a implinit 2 anisori.A fost frumos, nici nu stiu cand a trecut timpul.Am pus cateva poze de la gradi , asta ca sa ma laud si eu un picut, ca deh, ...

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=456818098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Bebitzu, am intrat pe link gata sa ma las incantata, dar se deschide doar pagina cu login catre albume. Mai incerci o data?
Laura, e bun si de cumparat, stai linistita. Eu o singura data am facut tort de cand sunt aici si mi-a cam ajuns. Poate la pensie, cine stie, sa mai am energie de dichisit bunataturi.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Mersi pentru relatarea experientelor vostre.
Intre timp vreau sa ma consult cu un medic de pe loc ca sa vad ce parere are.

Bebitzu felicitari scumpului tau si La multi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

LAURA,

La multi ani ! pentru Ioana!

Gabi si Moni 3 ani si 10 luni.

Mergi la inceput