Sezatoarea canadiana (33)
Raspunsuri - Pagina 11
bebitzu spune:
http://community.webshots.com/user/
Donia, mie mi se deschide direct la poze.Am adaugat insa din nou, sper sa mearga.
Crinia, multumesc mult pentru urari.
Daisy spune:
Servus fetele !
Si noi mergem de 1 luna la daycare (gradinita, grupa juniors). Per total, Andreea este f. incantata de ideea de "ghighitza" dar in prima saptamana si ea a smiorcait putin cand ma vedea ca plec. Acum chiar ea imi face bezele si imi spune "bye" si sa "vii puoi", adica sa ma intorc dupa ea, seara.
In weekendul asta, cand am pus-o la masa si-a impreunat manutele si a zis "thank you, God, for food". Am intrebat-o ce zice acolo si a zis ca ii multumeste lui God pentru mancare dar ca nu stie cine e God, probabil ca "teacher care face papa", va dati seama ca am ras de n-am mai putut.
Noi nu stim decat de Doamne Doamne si de Ingeras, dar acum a mai aparut si God in schema si ne-a cam bulversat...
Se apropie ziua ei de nastere si as vrea sa i-o tin si la gradinita, voi ce ma sfatuiti sa duc (tort, sucuri, prajiturele)? Ati tinut vreuna din voi ziua copilului la gradi? Putem face poze?
Pup toti gradinarii si pe cei de acasa!
Salutari mamicilor!!!
Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca
Donia spune:
S-a deschis acum, bebitzu, sa pot admira si eu blondutul frumusel! Pare destul de inalt Mihnea, asa-i?
Daisy, am dus tort la day-care de ziua fetitei, dar am intrebat intai educatoarea. Vezi ca mai multe mamici au scris despre asta pe prima pagina a subiectului, uita-te acolo.
Si Roxana mea a venit cu o rugaciune de la gradi, ei zic asa:
We fold our hands and softly say
Thank you for our lunch today"
Si e asa draguta, sta cu capusorul plecat si manutele impreunate... parca si vad toata trupa rugandu-se...
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
bebitzu spune:
Daisy, eu chiar la inceputul saptamanii i-am serbat bb-ului meu ziua la gradi.Am comandat un tort la Tim Horton (45cad) fara cioco si unt de arahide.Au mancat toti copii din cele 4 grupe de s-au lins pe botice, mai putin al meu bb nu a vrut.Eu am dus si un pachet de biscuitei cu vegetale iar de la gradi au avut laptic.Din cate stiu eu nu se duc sucuri, dar asa cum zicea si Donia, mai bine intrebi care sunt "regulile casei".
La multi ani pentru fetita ta.
Donia- asa-i, Mihnea este inalt si nu prea grasun (asa cum as vrea eu,chiar daca mananca la gradi de sparge, cred ca are prea multa energie si nu prea-l vezi sa stea locului mai mult de 5 minutele).
Ira spune:
Hello everybody, am intrat sa va spun ca viata e frumoasa !
Si sa strig catalogul, absentii sa ridice manutele. Unde e Khristin, cum, cand si de ce ? De vina sa fie scoala ? Vrem vesti de la cea mai tare Universitate a Canadei !
Vise placute tuturor !
ps. Bebitzu, admirasem pozele mai devreme, dar uitasem sa-ti scriu. Ai un copil minunat !
Magdone spune:
Hello! Va citesc demult taaaaree, si cu voia voastra o sa intru si eu la crosetat sau poate altceva, am trecut de curand cu succes de interviul pentru emigrare si daca totul merge ok anul viitor vom ateriza pe taram canadian. Doamne ajuta!
Pentru inceput, as avea o intrebare, sora mea si cu sotul ei, care sunt stabiliti de 2 ani in Brampton, au hotarat sa faca un bb, uraaa , ca de cand ii bat la cap, dar nu prea stiu care sunt regulile pe acolo, beneficiaza de concediu de maternitate si cat este el, ea lucreaza de cand au ajuns acolo, adica de 2 ani, deci ar avea vechime suficienta zic eu...poate cele care ati fost in situatia asta imi puteti spune.
Si inca ceva, aruncati un ochi si pe subiectul ei cu cariera (cornelia-toronto), tot de pe forumul asta (am sfatuit-o sa se inscrie si ea pe site ) si poate aveti o sugestie...
multumesc, pupici si keep in touch.
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Magdone spune:
Inca ceva, Ira te admir foarte tare pentru cat esti de optimista si in general asa...
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
gabid spune:
Laura,cum a fost la ziua Ioanei?I-ai dus tort la gradi?
Ieri am dus-o pe Moni pentru primadata la gimnastica .Clubul sportiv scolar Bacau.S-a antrenat alaturi de Monica Rosu(campioana de la Atena).
I-a placut la nebunie.Antrenoarea spune ca are talent.Daca voi ajunge in Montreal peste un an vom putea continua acolo gimnastica?
Vrem si noi in Canada mai repede dar nu vrea sa vina invitatia la interviu!
Gabi si Moni 3 ani si 10 luni.
alona spune:
Magdone, si eu sint in Brampton si am o fetita de 1 an jumate.Daca sora ta lucreaza de 2 ani sigur ca o sa ia concediu de maternitate(ii trebuie doar 600 de ore lucrate ca sa beneficieze de concediu)care este 1 an din momentul cind si-l ia si cred ca e 55% din salariu(daca imi amintesc bine).Felicitari sorei tale pentru bebe!
Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
nelia spune:
Sigur ca da, Gabid. Agata face gimnastica de la 18 luni, sint multe cubluri de gimnastica. Numai ca aici copiii o fac pentru placerea proprie, nu se sta „cu batul pe ei“, deci nici rezultate fenomenale nu sint. Dar am vazut multe fetite in grupele de elita, care muncesc si cite cinci ore pe zi, dar e o atmosfera relaxanta, adica o fac cu prudenta. Eu nu stiu cum e in Romania, dar spun asta pentru ca tot am citit despre gimnastele romance si problemele lor. La clubul unde e Agata este si o antrenoare romanca, foarte apreciata, din aceeasi generatie cu Nadia si chiar prietena buna cu aceasta (dar fara palmares). Daca vrei amanunte poti intra pe:
www.gymgadbois.com (aici e fetita mea)
www.gymnix.com (unde se antreneaza Amélie Plante)
sau si mai bine pe www.gymnastique.qc.ca, unde vei gasi tot ce vei dori. Succes!
Cornelia, deAgata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)
http://nelia.photosite.com