Aspirante optimiste (153)
Raspunsuri - Pagina 7
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele!
Sa veti o saptamana cat mai frumoasa, linistita si tot ce va doriti voi!
Bun venit noilor aspirante si nu le doresc decat trecere cat ,ai trapida in sectiune graditutze!
Pupici la toata lumea.
tumpi spune:
Neata la toata lume, sa aveti o saptamana excelenta.
Vale e bine miercuri,dar sa vina si fetele cu idei asupra locatiei.
Bey, eu sunt pe sub birou de durere, uratii au venit in toata splendoarea lor de ieri(ziua 37)
.
Sper sa treaca durerile ca am luat un nurofen.Eu de regula nu am dureri,dar acum e una din lunile alea cand ma chircesc de durere.
toate fetele
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
marrina spune:
Tmihaela Nu stiu ce sa mai zic. Ce durata ai CM de obicei? In ziua 22 ar putea fi la tine ovulatia? Acum mai ai dureri sau au fost doar cele doua zile? Ca sa nu ma gandesc la alte prostii...
adar spune:
Pentru ca au fost destul de multe gagici interesate de rgimul meu, il voi posta aici, ca sa ceteasca toata lumea, bene ???
Asadar,
REGIM DE SLABIT MONICA ANGHEL
Faza 1: 3 zile carne
Faza 2: 3 zile lactate
Faza 3: 3 zile legume - fructe
Explicatii:
Faza 1: se poate manca orice fel de carne sau preparate din carne, sub orice forma, fiert, prajit, gratar, etc, inclusiv salam, carnati, parizer, etc
faza 2: se mananca orice fel de lactate preparate din lapte, inclusiv iaurt cu fructe (am papat eu !!!)
faza 3. orice fel de fructe si legume, sub orice forma, mai putin banane, nuci, struguri, stafide.
Puteti manca oricat doriti si la ORICE ORA DIN ZI SAU NOAPTE! La inceput veti papa mai mult, dar in timp se va regla apetitul si veti manca doar cat sa nu muriti, pentru ca va veti satura de carne, de lactate si de legume ca de mere padurete.
trebuie sa beti multa apa, si neaparat sa luati Vitamax, care este cel mai bun complex de vitamine si minerale. Vitamaxul se ia asa: 15 zile, cate o tableta pe zi, 30 zile pauza. Iar 15, iar 30, etc.
Dupa 2 ture e bine sa faceti pauza chioar mai mare de 30 zile. Luati neaparat - cine nu a luat, a avut probleme (ameteli, etc)
Asta e asa ca o prima parte, pe parcurs, voi mai puneti intrebari, iar eu va raspund. Va mai arunc o bomba: in 9 zile, se poate slabi pana la 5 kg, in functie de arderi, care nu se vor pune la loc. Alte detalii mai gasiti la femina Intim, sub numele "3-3-3", dar acolo cura e prezentata un pic mai strict. Mie nu mi-a placut sa imi fac acest regim un calvar. Eu l-am facut sa-mi placa si a dat rzultate. am papat si tort cand mi-a fost pofta. Totul e sa nu mananci mult si sa nu-ti fie pofta in fiecare zi.
Pupici si bafta multa !
adar, aproape 11+
adar
ardit spune:
buna fetele frumoase!!
deci ramane mercuri unde?
azi in trafic am vezut un baietzel de 3-4 ani care-si turtea nasul cu spor de geamul masinii lu tata, offf, daca nu ar fii asa indepartata perspectiva de a avea bb, pe masura ce trec zilele pare din ce in ce mai departe pentru mine..
in rest sunt bine bine plina de energie ca seven up
sau duracellu
Tmihaela spune:
Marrina durata mea de ciclu este cam de 32 de zile.La asta m-am gindit si eu sincer,dar nu stiu ce sa mai zic.Durerea mai este si acum dar foarte mica.
Mihaela
Liana30 spune:
Buna fetelor!
Am revenit si eu dupa o lunga absenta...va pupic pe toate si va urez bafta in continuare....
....din pacate voi ramane tot "aspiranta"...tumpi iti multumesc ca mi-ai scris..da sunt inca aspiranta...iar numele meu de botez este ...Mariana...
numai bine va doresc...
Liana
Ioana-Cristina spune:
Buna , fetelor ! Si la mine tot 32 de zile dureaza "dumnealui" dar nu ma plang de durere. Am si eu dureri , dar sunt normale , atat cat sa-mi dea "domnul" de veste ca vrea sa vina...![]()
Cristina&Adi forever
tumpi spune:
Hai fetele propuneti o locatie ca sa ne vedem.
Hai ca fac eu o mica propunere,depinde cum va convine si voua si anume in zona Tineretului, restaurantul Thalia.E doar o propunere,veniti si voi cu altele sa avem de unde alege
Eu ma simt mai bine de cand am luat nurofenul, desi am scurgeri cu cheaguri, am obs ca se elimna si din endometru
dar bine macar ca nu mai am dureri.Una e cand sunt acasa si una cand sunt la munca .
Pupici si o zi buna
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta