Aspirante optimiste (153)
Raspunsuri - Pagina 8
lauricipani spune:
tumpi, cu locatia este OK! Dar ref la cm nu crezi ca este mai bine sa vezi si un medic???
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10722;118/st/20050908/l/29/dt/8/k/f4ab/ttc.png
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Tmihaela spune:
Tumpi vorba lui Laurici nu crezi ca ar fi indicat sa te duci totusi la doctor sa vezi ce sa intimplat?
Mihaela
tumpi spune:
maine merg la dr., mi-am facut deja programare si o sa vad exact ce si cum.
PS: fetele mai veniti cu propuneri si cu inscrieri pe listuta
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
marrina spune:
quote:
Originally posted by Tmihaela
Marrina durata mea de ciclu este cam de 32 de zile.La asta m-am gindit si eu sincer,dar nu stiu ce sa mai zic.Durerea mai este si acum dar foarte mica.
Poate a fost totusi vorba de ovulatie. Dar ca sa elimini din start ceva mai rau poti sa-ti faci un test de sarcina.
diciu spune:
Multi pupici tuturor optimistelor!!!

Am revenit din concediu....din nou alaturi de voi...mi-a fost dor de voi!....
A venit si toamna....e de numarat noi boboci?
diciu spune:
pupici marina
....o sa pun niste poze cu nasa...in curand...numai ca nu stiu cum sa le pun aici pe album...
vesti...si bune si rele....nunta a fost super...apoi dupa 2 zile...a murit fratele lui taica-miu....am trecut saptamana asta...prin toate...
si azi mi-am scos analizele de ziua a treia....bunicele...cu exceptia lui T3 care e un pic mai mic ca limita inferioara....
mai urmeaza sa fac altele...
in rest...ma chinui sa ma acomodez iarla birou...![]()
marrina spune:
diciu Ti-am simtit lipsa pe aici zilele astea.
Imi pare rau pentru unchiul tau si pentru ca a trebuit sa treci prin asta.
Pe aici directia a ramas aceeasi:
. Itinerariile mai difera... Eu ziua 5, la brat cu alte cateva aspirante deosebite

.
diciu spune:
merci marrina...
..din pacate asta e viata...
eu ziua 16....astept 7 octombrie sa merg la D-na Ptotopopescu....dar mai am ceva analize de facut...
Anca Wish spune:
Buna, fetelor. N-am mai intrat de mult, dar mi-a soptit o pasarica ca ati pus-o de-o intalnire.
Vin si io. Io propun sa ne intalnim tot pe undeva prin centru.
Eu pot dupa ora 17:00.
Decideti voi...eu ma conformez!
Pup fetele...pe toate, fara exceptie.
anca...SIGUR intr-o zi