Aspirante optimiste (153)
Raspunsuri - Pagina 9
asi spune:
la toate fetele!
Nu cumva sa uitati sa faceti poze la intalnire!Daca nu pot veni macar sa vad ce bine va distrati.
valentinag spune:
N'eata fetili!
Ioana,ramane unde ai zis tu,da esplicatiuni pe unde vine rest. asta.
Diciu,bine ai revenit,hai si tu la intilneala,vrei?maine la 5.
Asi pozele cu mine o sa le rog pe fete sa nu le puna,nu de alta da sa nu sperii si Clujul![]()
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele!
Sa aveti o zi cat mai faina!
Eu zac aici in birou, ca am racit bine de tot. Nu stiu daca rezist sa stau pana la sfarsitul programului, dar imi dau silinta.
Va pupic dulce pe toate si joi asteptam pozici de la intalnire.
diciu spune:
neata si pupici tuturor..

e faina ideea cu intalnirea valentinag....din pacate eu termin programul la 6.30 cam in fiecare zi...si apoi trebuie sa-mi culeg si sotul...
..poate daca organizati ceva intr-un week-end cand nu plec....vin cu mare placere....
tumpi spune:
Neata la toate fetele.
Vale daca mai sunt propuneri le asteptam cu drag.Mie mi-a venit in minte Thalia ca am mancat la ei si e super, plus ca majoritatea ospatarilor sunt barbati
.
Adresa restaurantului este Str. Cuza Voda 147 si am sa va explic si cum se ajunge daca va hotarati sa ne vedem aici.
si va urez o zi buna
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
marrina spune:
GeorgianaI Au fost asa niste zile frumoase in Brasov... Cum de ai racit?
Catrinel 17 Ce mai faci? Cum merge
? 
Anca Wish spune:
Tumpi, n-ar fi mai bine sa mergem undeva in centru????
La "La mama" sau "La moara Mariei", ca si pana acum.
Eu nu stiu unde e restaurantul asta si nu-mi vine ca maine sa stau sa caut strazi.
Cum ziceti si voi...
anca...SIGUR intr-o zi

tumpi spune:
Ancut, a fost doar o propunere, de aceea v-am spus sa mai veniti si voi cu propunei.Dar ar fi bine sa nu mai fie Moara Mariei,sti ce am patit data trecuta.
Astept parerile si propunerile voastre.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta