Aspirante optimiste (153)
Raspunsuri - Pagina 6
tumpi spune:
Ce liniste pe aici,vad ca profitati de vremea frumoasa,bravo.
Eu azi sunt optimista desi nu pot spune ca am motive.
Nu stiu cum de sunt as de ghinionista.Imi facusem programare marti la dr stiindca pe 6 trebuie sa vina uratii si pana pe 13 sunt ok,dar se pare ca acestia nu au venit,bucurie mare(la mine vine ceas 32 de zile si de vreo 3 luni in aceeasi zi, adica 6.se fac 33,34,35-limita la mine fiind de 35, se fac 36 de zile si iaca ca azi ziua 37 s-au gandit sa vina)pana azi cand usor usor incep sa-si spuna cuvantul.PAna acum scurgeri cremoase,stari de greata dimineata si seara,dar............asta e o luam de la capat cu urmatoare ocazie.
Vremea mea inca nu a venit,dar intr-o buna zi va veni.Acum nu stiu ce sa fac marti,sa merg sau nu la dr.Voiam sa-mi fac si analizele(PAP,secretie) ca nu am mai facut de un an.Cred ca am sa merg,macar sa mai stau de vb cu dr,oricum mai aveam niste intrebari sa-i pun,o sa ma descurc eu.....
toate fetele si va urez de pe acum o saptamana excelenta

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Avalon spune:
Tumpi,
scumpa, dar un test ai incercat? Ca mie intarzierea asta si scurgerile si greturile imi suna a...
E?
tumpi spune:
nu am facut test,ce rost avea sa-l stric daca tot au venit azi uratii?![]()
Nu mi s-a intmpalt sa-mi intarzie atat niciodata.O data am avut intarziere de 5 zile cand dr a vazut ceva,dar nu s-a putut pronunta daca e sau nu bb,de atunci de la 28 de zile imi vine la 32 cu mici exceptii max 35,dar 37 niciodata.
Asta e,am sa merg totusi mari la dr sa stau de vb
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Avalon spune:
Da, mergi la dr. si vezi ce zice, dar... poate fi si sangerare de implantare. Urmareste in continuare daca e sangerare normala.
valentinag spune:
Gaaata,am venit,nu v-am abandonat,da deh mai are si omu trebi,mosie de intretinut
ca mai bine nu aveam
Duminica trecuta ne facusem noi(adik moa,sor'mea,domnu si pretenii nostrii)planu sa ne vedem sambata asta la gratar,veneau si ploiestenii ca nu i-am mai vaz't de vreo luna,asheaa,toate bune si frumoase pina vineri cind suna mamai'mea ca simbata culegem porumbu,ca se fura in draci si ramanem fara el
so a facut Vali gratare pen aia care au fost la cules,de ia venit rau,astia sunau in disperare ca nu am mai terminat,ca lor le e foame sa venim odat',pe la 10 am terminat,Slava Domnului.Credeti ca mai aveam chef de ceva?nici gand,da tot m-am dus,daca am zis am zis ce pana me'!
pe la 2 am venit acasa![]()
Ashea,cu intalneala,iata listuta:
valentina
lauricipani
ardit
tumpi
martha78
mirelav....?
lachione
Miercuri e bine?si unde vreti voi,ca eu am tot propus pina acum restaurante si nu vreau sa ziceti ca va duc numa unde vreau io
ramane miercuri la 5 sau 5.30 undeee?hai astept propuneri!
Martha,sa nu te sperii de mine,asa cum bine zicea buna mea pretena Anca Wish io sunt cat casa poporului
(pe mine,nu pe Anca
)
asteeept....
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
lauricipani spune:
'Neata fetele si o saptamana buna va doresc la toate!!!
vale, este foarte bine pentru mine miercuri ca io joi iar trag o fugutza pana in Grecia vreo 10 zile. Asta in cazul in care si celelalte fete sunt de acord cu data propusa.
pup frumoasele!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
dyana spune:
Dragi viitoare mamici,
va multumesc de urari si va doresc si voua sederi cat mai scurte pe la aspirante, sa deveniti mamici cat mai repede.
Pana atunci, sa traim frumos, sa ne bucuram de viata.
In weekendul acesta am fost pe valea prahovei si taaare biiine a fost. :)))
Mult succes la bebici si sa veniti cu vesti bune ,
Diana
marrina spune:
Buna dimineata optimistele mele dragi!
Eu am cules cartofii, nu porumbul in sambata asta cu soare minunat si ma simt de parca a tocat cineva vinete pe mine.![]()
In rest, ziua 5. Sunt pe itinerariul stabilit.
Tmihaela spune:
Buna dimineata fetele.Sa aveti un inceput de saptamina cit mai placut.Fetele aveti idee ce poate insemna asta,simbata dimineata m-am trezit cu o durere ingrozitoare de nici nu ma mai puteam misca din pat jos in zona ovarelor,ma durea atit de tare incit am inceput sa pling era o durere f.mare.Duminica dimineata a fost mai mica,dar dimineta cind m-am sculat a fost cam la fel cu cea de simbata.Ce naiba mai poate fi si asta.

Mihaela