gradi nr 16

gradi nr 16 | Autor: NANU

Link direct la acest mesaj

Va rog,ce puteti sa-mi spuneti de gradinita nr.16.
Se afla in sec 2. Piata Iancului in spate la Raiffeisen Bank.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Eu l-am dus la gradi nr 16 dar numai de 3 zile. Deocamdata nu stiu sa-ti dau foarte multe detalii. Eu am auzit numai lucruri bune despre ea. Este foarte curat, educatarea este o.k., mobila ete noua, jucarii frumoase si "de firma", termopane, curat la wc-uri. Gradi arata bine. Poate cineva ne poate spune si despre progresele in educatie ale copiilor care au fost un an acolo.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

Este una dintre cele mai mari gradinite din sector, si, pe langa toata partea cu invatamantul de buna calitate, are si sprijin politic, doamna directoare fiind consilier local, cel putin in mandatul anterior. Are potential mare gradinita, cadre didactice bune, curte mare, asa ca nu ramane decat sa va alegeti profesiile viitoare pentru bebeii vostrii si totul se rezolva :D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenirina spune:

quote:
Originally posted by diana

Eu l-am dus la gradi nr 16 dar numai de 3 zile. Deocamdata nu stiu sa-ti dau foarte multe detalii. Eu am auzit numai lucruri bune despre ea. Este foarte curat, educatarea este o.k., mobila ete noua, jucarii frumoase si "de firma", termopane, curat la wc-uri. Gradi arata bine. Poate cineva ne poate spune si despre progresele in educatie ale copiilor care au fost un an acolo.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NANU spune:

Va multumesc,este curat nu pot spune ca nu,
dar sunt multi copii in grupa si nu vad cum va putea invata ceva
din moment ce are o educatoare si ei sunt 38 de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

38 este probabil numarul de copii inscrisi. Prezenta o sa fie cam pe la 27...

Mergi la inceput