Constanta la apel (48)
Raspunsuri - Pagina 11
xandra28 spune:
hello fetele!
pls datzi-mi shi mie un sfat: vreau sa ma duc sa cumpar caditza de plastic la bebe, poate putetzi sa-mi zicetzi de unde sa o iau, cam cat cost, shi cum sa-i cumpar, cu forma, fara forma...... shi daca-mi raspundetzi pana-n ora 5 cand plec eu de la sv, chiar ca suntetzi cele mai dulci...
va pup, ma grabesc,
xandra, azi 29s
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
nastasie spune:
xandra, ta-su i-a luat lui razvan cea mai mare cadita pe care a gasit-o.fara forma.la inceput il cam pierdeam pe razvan prin ea, dar ne-a prins bine pana mai tarziu.i-am facut baie in ea cam pana pe la 5 luni cand nu mai vroia sa stea decat in fund si atunci l-am bagat in cada mare pe un suport special de baie.cat a costat?uite ca nu-mi mai aduc aminte in jur de 200-300 mii.bafta la cumparaturi.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
Xandra, sfatul meu este ptr cadita cu forma. e mult mai usor daca ii faci baie in singura, ca or sa fie si cazuri din astea. eu am regretat ca nu am gasit cind s-a nascut Patrick. (de fapt ca nu m-am carat cu ea de la bucuresti)
Cornelia spune:
Adriana, asteptam vesti despre nepotele.
Maria s-a comportat la fel si azi. Abia am luat-o de la gradi. Acasa este f. obraznica si nu ma mai inteleg deloc de ea. A turuit tot timpul, dar nu imi raspunde la intrebari. Vorbeste singura: nume de colegi, "stati toti la rand", "te rog frumos nu o bate pe Maria", povesteste Scufita Rosie... A primit si prima bulina: un autocolant cu Barbie.
Sa va spun si cum ma simt eu? Groaznic! Daca mergeam la serv. cred ca era mai bine, dar asa...
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Cornelia spune:
Uitasem: Xandra, eu am avut si cadita cu forme si normala, la Maria. Pe prima am folosit-o f. f. putin, ca nu a mai avut loc. La Stefan am luat si un suport de baie/sezlong si a fost mult mai bine. L-am folosit in cadita normala si de ceva timp il pun in cada.
Posibil sa nu fie prea buna cadita mea cu forme, pt. ca mi se parea ca nu sta copilul prea bine in ea. In sezlong e f. bine si pot sa ii fac lejer baie singura.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
ADINUTZA spune:
Cornelia, toti copiii trec prin faze din astea de impotrivire si incearca sa ne vada limitele, totul e sa nu cedam. Daca vrei pot sa-ti imprumut o carte de psihologie care sigur iti va schimba atitudinea. Iti spun din experienta!
Varilrixul costa 95 RON si l-am luat de la Hipocrat.
Am reusit sa pun poze de la intalnirea de la Sanzi: http://community.webshots.com/album/450535847CpngDn
Cum sterg albumele in care nu e nici o poza, stie cineva?
Anda, ai luat cadita? Ce model?
Pupici la toata lumea!
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
nastasie spune:
neata!
a nascut ieri sora mea doua fetite de cate 1,3 kg prin cezariana.amandoua sunt la incubator si doar una are tub la nasuc pentru respiratie.doctorul spune ca sunt bine toate trei, dar vor mai sta vreo 3-4 saptamani in spital.nepotelele mele se vor numi Alexia si Sophia.totul e sa fie ele mancacioase.
albumul meu
ziua marinei
lizuca spune:
Astazi ADINUTZA noastra implineste 30 de ani! LA MULTI ANI, sanatate si multe bucurii alaturi de familia ta minunata.
Ontica Camelia spune:
La multi ani Adina! sa fi sanatoasa, iubita si fericita alaturi de cei dragi tie. Sunt foarte frumoase pozele de la Sanzi, le asteptam pe cele de la Mc'D.
Noi pt Alex am folosit o cadita normala, si totul a fost OK.
Am uitat sa spun buna dimineata.
Camelia si Alexandra Elena
nastasie spune:
la multi ani, Adinutza.sa fii sanatoasa si fericita, toate dorintele sa se implineasca
albumul meu
ziua marinei