sforaitul...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Eu dorm cu dopuri antifonice in urechi si e ok, asa nu mai aud nimic, nici telefon, nici masini, nimic. Si sotul meu sforaie tare, si nu stiam ce sa mai fac, asa ca acum vreo 2 ani mi-am cumparat aceste dopuri de la farmacie si acum ma odihnesc foarte bine.
Mai este si spray-ul Snooreze, se da seara cu el in gat si ar trebui sa nu mai sforaie. Tot la farmacie se gaseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pandurum spune:

MA inscriu in club.
Si al meu....ca si al vostru.
E adevarat ca nu mereu.Dar destul de des.
Am cumparat acel spray, am dat...800.000 lei anul trecut (destul de mult). Mi-a venit rau cand si-a data cu el in fata mea, iar noaptea sforaia mai abitir.
De doctor nici vorba, eu sunt de vina ca nu adorm.
Va inteleg foaaarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La noi - discutia de la 3 dimineata - dupa ce atatea ghionturi si lovituri i-am dat de l-am trezit - e ceva de genul:
"nu mai pooot, vreau si io sa doooorm, dupa ce ca ma sufoc de alergie, mai esti si tu"
"bine, mami, dormi"
"da` nu pooot ca sforai si vreau sa te omor, te sufoc cu perinita Giuliei, aia cu desenele cu pisici"
"da` e vina ta ca auzi prea bine"
"un drac, maine mergem la medic"
"un drac de drac, io`s sanatos, tu ai probleme"
"noah taci ca ne aude Giulia si se trezeste si ea"
"da,da, noah ceau mami"
"ceau tati"
si tot asa ... pana adormim si pana ma trezesc iarasi.

Vreau sa dooorm !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Ma doare capul numai cind va aud ce povestiti. Eu am un somn foarte usor, ma trezesc la orice zgomot si nu stiu ce as face daca ar sforai. Stiu ca de dragul meu s-ar duce la doctor. Mai incercati, poate pina la urma inteleg si ei ca nu sint singurii care au nevoie de somn.
Ana, eu zic sa-i pui inregistrarea cu sforaitul lui atunci cind vrea sa doarma. Si asta in fiecare seara, macar cite o ora :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

fetele, scuze, dar m-am amuzat si i-am dat si lui sa citeasca. a zambit si a zis ca el nu e asa... si adevarul e ca, din cate spuneti voi, el e mic copil...dar pe mine tot ma mai enerveaza uneori cand il aud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by slakje
sforaie sotu da sforaie cainele care doarme intre-un cos pe un soi de saltea(speciala pt caini) si doarme pe spate cu burta in sus si sforaie cateodata , vai vai.

ce m-am distrat... Tom asa mic si sforaie?
pe mine n-are cine sa ma sforaie deocamdata

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

fetelor, noi am gasit solutia: fiecare cu camera lui.
Da ce, sunt obligata sa ma trezesc toatat noaptea sa-l intorc???
VREAU SA DORMMMM!
si acum dorm.
Stiu ca pt o casnicie nu e prea bine, dar la noi nu se simte nici o diferenta de cand dormim separat. Nici fetita nu vrea sa mai doarma cu el, zice ca o deranjaza tati cu tractorulllll

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Si al meu sforaie de duduie geamurile...il trag de nas, il intorc, toate alea...geaba, frate, in urmatoarele 5 secunde incepe din nou...Solutia? Camere separate, dar si asa il mai aud uneori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

La noi mai merge daca ii dau cate un ghiont in coaste, sau il prind de nas. Se opreste din sforait si am la dispozitie in jur de 2 minute pana incepe sa sforaie din nou.
Dar am gasit solutia....ma pun prima in pat, si pe cand vine si el la culcare eu deja dorm dusa. (avem nororc ca nu avem copii...inca)
Incercati cate un pahar ..2,3 de vin poate veti dormi mai bine.
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by Sabina V

La noi mai merge daca ii dau cate un ghiont in coaste, sau il prind de nas. Se opreste din sforait si am la dispozitie in jur de 2 minute pana incepe sa sforaie din nou.
Dar am gasit solutia....ma pun prima in pat, si pe cand vine si el la culcare eu deja dorm dusa. (avem nororc ca nu avem copii...inca)
Incercati cate un pahar ..2,3 de vin poate veti dormi mai bine.
Sabina

exact asta e si reteta mea...eu sa adorm prima.

Mergi la inceput