sforaitul...
Raspunsuri - Pagina 3

LGabiL spune:
Eu n-am nici o problema cu sforaitul sotului, pt ca...nu sforaie! In schimb face altceva. Scrasneste din dinti!
E oribil! Sa auzi noaptea, chiar langa urechea ta scrasnitul ala! E ceva de genul zgariatului cu furculita in farfurie, sau cu creta pe tabla. Face parte exact din categoria asta.
Uneori ma intreb cum de mai are toti dintii in gura.

roxette spune:
Da, cunosc problema sforaitului. Si al meu sot sforaie de se cutremura patul si tot zice ca mai tare sforai eu .
La noi problema s-a rezolvat cu aparatul SALIN pe care initial l-am cumparat pentru crizele lui de astm din timpul noptii. Am citit carticica aparatului, scria acolo ca pe langa multe alte efecte benefice ajuta la usurarea respiratiei in timpul noptii, asta avand ca efect disparitia sforaitului. Nu prea imi venea mie sa cred, stiind mai ales in ce hal sforaie el, dar uite , chiar are efect. Il tinem in priza toata noaptea, undeva mai aproape de el si sforaitul inceteaza ca prin minune. Oricum l-am tinut si in celalalt capat al camerei si tot are efect.
Daca vreti sa cititi mai multe despre acest aparat si efectele folosirii lui mergeti la www.salin.ro
Departe de mine gandul de a-i face reclama gratuita, dar pur si simplu ne-a ajutat f. mult, ajunsesem si eu sa dorm cu copilul in cealalta camera.
Va urez somn usor fara sforaituri!

roxette spune:
A, uite am gasit si adresa de la care a cumparat sotul aparatul si nr. de telefon de acolo pt. cine e interesat: Str. Ialomicioarei nr. 21, sect. 1, si tel 021/2232425.
Noi l-am cumparat pe cel mic, caci se gasesc doua tipuri de SALIN.

adameasca spune:
Na, ca si io fac parte din clubul celor cu sotzi sforaitori... Eu m-am invatat asa, cu fond sonor. De fapt, asa m-am invatat de cand m-am nascut, ca si mama si tata sforaie destul de tare. :)) In ceea ce-l priveste pe sotul meu, am observat ca in ultima vreme si-a schimbat stilul de sforait: ori sforaie toata noaptea, ori deloc.
Am o prietena care are un sotz care sforaie exagerat. A avut si dopuri de urechi pentru ea, au incercat tot felul de metode. Acum el poarta seara la culcare un plasture care se pune peste nas si asa sforaie mai putin, sau chiar deloc.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

slakje spune:
quote:
Originally posted by Ramonikaquote:
Originally posted by slakje
sforaie sotu da sforaie cainelecare doarme intre-un cos pe un soi de saltea(speciala pt caini) si doarme pe spate cu burta in sus si sforaie cateodata
, vai vai.
ce m-am distrat...Tom asa mic si sforaie?
pe mine n-are cine sa ma sforaie deocamdata
Ramonikasi pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
sforaie magarul,

Stefana spune:
Vezi ca asta e lipsa mare de calciu. daca face tratament, nu mai scrasneste.
quote:
Originally posted by LGabiLEu n-am nici o problema cu sforaitul sotului, pt ca...nu sforaie! In schimb face altceva. Scrasneste din dinti!
E oribil! Sa auzi noaptea, chiar langa urechea ta scrasnitul ala! E ceva de genul zgariatului cu furculita in farfurie, sau cu creta pe tabla. Face parte exact din categoria asta.
Uneori ma intreb cum de mai are toti dintii in gura.
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Rochita de vanzare

Stefana spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Ana, eu zic sa-i pui inregistrarea cu sforaitul lui atunci cind vrea sa doarma. Si asta in fiecare seara, macar cite o ora :)

Asta cred ca e o metoda buna de a-l convinge sa mearga la doctor.
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Rochita de vanzare

Ana68 spune:
Natasa si Stefana...si de i-as pune castile pe urechi sa doarma cu sforaitul la cap toata noaptea...n-am nici o sansa sa-l conving sa mearga la doctor...E capos rau!Am scris ca i-am zis ca o sa moara in somn sufocat si am luat si o fata de aia disperata,mai sa izbucnesc in plans....sanchi!!!
E bine acum,ca doarme in alta camera...dar n-o sa mai tina mult vraja asta...
E obosit,caci atunci cand doarme suficient nu sforaie de sa-i scot perdelele din nas....Dar se culca dupa 12 noapte si se trezeste zilnic la 6.....si peste zi nu mai doarme,ca-i la munca,iar cand vine de la servici nu se odihneste ca nu mai poate dormi noaptea...
Ce sa-i mai fac?Asta e el!!!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Natasa spune:
Ana, mi-a placut faza cu scosul perdelelor din nas :) Lasa-i-le acolo, poate nu se mai aude asa tare! :)
Scuze ca ma amuz de necazul omului, dar sint multe mesaje haioase! Ce sa mai spun? Sa aveti somn adinc sau sa-i convingeti pina la urma sa mearga la doctor!