Mamici de noiembrie - decembrie 2005(41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MDA se pare ca numai este nimeni pe aici....

joy + bocanila27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mirela sanatate maxima si sa auzim numai de bine!

Lavi bafta maine la examen si iti tin pumnii!

Va pup,
Diana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Lavi-bafta la examen...si energie

cineva intreba de TD-antitetanos- aici nu se face la gravide. ba din contra, sunt reticenti sa-ti faca orice vaccin in timpul sarcinii, din cate stiu...

eu sunt extenuata-lia doarme prost, noi cautam casa si cand incepem sa ne mutam sa ne vezi...

monet
-daca vezi mesajul.tu ce iaurt i-ai dat Liei tale? noi de abia acum putem sa-i dam, a avut o temporara intoleranta la lapte si de o luna incet incet am trecut de la soia la formul pe baza de lapte si acum as vrea sa incep cu iaurt si branzica de vaci si la ea...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Buna dragutelor-bobitelor!

Fetelor, multumesc ptr. urarile facute sotului meu!
Bic, cum te mai simti, mai ai contractii?
Iris(Mariana) da, da, mi-ar placea sa ne intilnim, veniti aici sa petrecem! Daca nu,dau eu o raita prin zona voastra caci de cite ori am fost in Mississauga nu am reusit sa vizitez toate magazinele…
Cristina ce materie ai predat ( daca nu te superi) ?
Catutza, bine ai venit in mijlocul nostru si sa te bucuri de fetitza!
Joy acum am inteles cum sta treaba cu lama…pai ma miram, cum sa ai varice din cauza lamei…
Laviiiiii nu tu m-ai tinut departe de forum, stai linistita, draga mea.
Dupa mesajele postate se vede ca venirea Silviei a avut un impact mare asupra ta, ai un tonus bun si moralul mult mai ridicat.
Cum a fost la nunta?
Mandy, Coralia, si eu sper sa ramina totusi numele Rachel…multumesc ptr. aprecierile voastre.
Anda eu am tinut neaparat sa existe un “r” in nume ..am citit ca cei ai caror nume contin aceasta litera au o personalitate puternica, le place sa domine, sint competitivi,etc. Poate sa fie o prostie, dar chiar am studiat de atunci in jurul meu toate persoanele cu si fara r si am ajuns la concluzia ca s-ar putea sa fie adevarata aceasta ipoteza.
Xandra si eu tot la numele Daria ma gindisem prima data,chiar mi-a placut mult ( scurt, clar, suna frumos) si am primit acelasi raspuns, ca si tine…
Fetelor, in legatura cu epilatul, pe aici nu se procedeaza asa, nu te rad inainte de a naste, le-am intrebat pe toate prietenele mele care au nascut. Inghinal,nu ma epilez complet si chiar ma intreb cum voi putea de acum incolo, de abia am reusit ultima data si la cosmeticiana mi-este rusine sa apelez, desi mi-a spus de o mie de ori ca au intrat pe mana ei n gravidutze…dar daca ar fi sa aleg intre sot si cosmeticiana, o aleg pe ea, cu siguranta.
Anda, soacra-mea este aici pina pe 1 noiembrie iar eu imi perfectionez doza de nesimtire si ignoranta. Oricum, lucrurile au intrat pe fagasul (aproape) normal mai demult, fac si eu concesii asa ca …merge.
Coralia tu esti premianta grupului nostru in ceea ce priveste muraturile de iarna. Bravo!!
Alexandrina, felicitari ptr. un bb sanatos si voios!
Leea felicitari si tie pentru puiutzul Tudor, sa-ti traiasca !
Lavi02 foarte interesanta info cu scutecelul impaturit, uite ca la asta nu ma gindisem, este o buna idee.
In ceea ce priveste aparatoarea de pat, eu nu stiu ce sa spun fetelor, am pus-o dar nu o sa am posibilitatea sa o vad pe Rachel de la usa, va trebui sa ma duc ma duc la patutul ei( si s-ar putea sa o deranjez, sa inceapa sa plinga, etc.). O sa mai studiez problema caci nici nu vreau sa se loveasca, mititica.
Gabita felicitari ptr. Ioana Mateea si succes le cumparaturi, acum vine 15 septembrie.
Ilenutza eu de citeva ori era cit pe ce sa ma imbolnavesc (incepusem sa tusesc, sa ma simt “blegutza” semn ca temperatura urca, sa-mi curga putin nasul ) si am stopat boala cu succes consumind foarte multe grepfruit, lamai, ceai cu miere. Sper sa te ajute si pe tine!
Buluci, sper ca rezultatul analizei sa nu fie nimic grav!
Mirela Anca bafta multa,sanatate si te asteptam in curind printre noi!!!!!!!!!!! O s afie bine, tu esti o puternica!
Tania spor la invatatura.Of, draga de tine, ce stresata trebuie sa fii acum cu asta!
Lavi02 spor la corectatul temelor!!!
Monet cum a fost la nunta, v-ati distrat?

Fug sa-mi continui alergatura in cautarea carutului(ideal...) caci de o saptamina numai asta fac si inca nu m-am decis.

Sper sa va mai scriu cind ajung acasa.
Pupicei la toate

Ina & bebelina 27+ ( ura!!!)

Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

ah, ca uitai-va rog treceti-ma si pe mine pe listuta cu numele Liam Edward si varsta 30 de ani, ii fac poimaine...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Neata burtici. Va multumesc ca m-ati trecut si pe mine in listuta voastra si sper ca nu am fost prea insistenta.Ina multumesc pentru urari si felicitari si tie pentru bebelina. In ceea ce priveste vaccinul antitetanos, eu am o prietena care a nascut de curand si a facut acest vaccin la recomandarea medicului de familie.Mie mea nu mi-a zis inca nimic, dar am incredere in ea pt. ca e o femeie destupata la creier si nu ma steseaza deloc.
Vad ca febra cumparaturilor v-a prins pe toate. Si noi abia asteptam sa incepem cumparaturile pentru bebe dar saptamana asta suntem ocupati cu inceperea scolii ( si eu si sotul lucram in invatamant).
Deocamdata va doresc o zi buna. Pupici multe .
gabita 28+Iona Mateea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buluci, doctorita aia te-a trimis acasa bine merci dupa ce a vazut igm pozitiv!?!! intoarce-te sa-ti dea un tratament, si ce daca valoarea nu e crescuta... ce, asteapta sa creasca, in timp ce copilului ii face rau!? am citit ca trebuie obligatoriu tratament.
eu cred ca am terminat cu hainutele. am mai facut niste achizitii ieri si mi-au mai ramas "nimicurile", inca o soseta, inca o caciula..
sunt dezamagita si de cora! pustiu la patuturi. adica un singur patut despre care nu stiu sa spun daca era din lemn sau pal deoarece era cocotat la 3 m de sol, nu vedeai nimic. restul erau gen tarcuri-plastic cu plasa.
in bricostore nu era nici picior, nici urma de patut.
sacii de dormit din cora erau din acelasi material cu asternuturile: bumbac aspru (mai aspru decat la asternuturile alea creponate, care oricum mi se pare ca te cam zgarie pe fata) si imprimeuri galben+rosu+albastru, toate culorile tari si toate impreuna-brrr!!
ieri am mai fost pe la prietena mea cu baietelul de 2 saptamani. I-a zis doctorul ca in prima luna este ca in prima zi asa ca a inasprit conditiile de vizitare. m-am descaltat, mi-am lasat geanta la usa, m-am spalat pe maini si abia dupa-aia am avut voie in camera la bebe, dar fara sa pun mana pe el. exagereaza?
fetele cu 2 pui, dupa schimbarea pampersului cu treaba mare trebuie si spalat la fundulet? nu sunt suficiente servetele umede?
in ce pozitie ati alaptat voi? vreau sa verific niste chestii de care prietena mea e sigura, dar mie nu mi s-au parut chiar ok. e posibil sa fiu eu denaturata sau neinformata cu privire la niste riscuri, asa ca intreb.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata fetelor !
coralia, vezi ca de azi e in oferta alt patut in carrefour - la 2.4 mil, e de lemn si are un serar mare dedesupt; cred ca merita sa te uiti si la ala ...daca vrei sa vezi oferta fara sa te deplasezi, intra pe site-ul lor, la catalog; a sie pe rotite, usor de deplasat!
mai este si un asternut pentru bebe la 300.000, e acceptabil de colorat, da eu tot vreau ceva mai pal... si cum ziceati, e inutila pernuta si pilota, asa ca ... cred ca o sa cumpar un cearsaf mare la care sa imi placa imprimeul, si o sa fac din el 2 pentru bebe, foarte tehnic, cu foarfeca pe mijloc, si pe urma o sa negociem cu mamaie sa ne faca si tiv pe portiunea afectata... oricum, nici materialul nu prea cred ca era grozav.
azi o sun si eu pe doctorita mea, sa ma mai duc la un control maine, daca se poate; mi-a promis ca ma trimite iar la analize de sange (si eu am facut doar odata, inainte de a ramane insarcinata), la urina si eventual la pap.
ura !!! ultima zi de serviciu !!!!!!!!!!

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

in cora sunt hainute dragute, spre deosebire de carrefour. eu am luat multe body-uri, erau finisate bine pentru ca erau romanesti, nu turcesti sau chinezesti.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

anda77, parerea mea e ca nu exagereaza femeia deloc, chiar; si eu sunt una din aia care ia un kg de struguri si pana acasa l-am halit jumate, nespalati, cand nu se uita sotul meu; dar cand intru in casa, obligatoriu simt nevoia sa ma spal pe maini; acu' zi si tu, ce-ar fi fost sa intri in camera la copil incaltata, si cu mainile din masina sau tramvai, etc; faptul ca nu l-ai atins ... nu stiu, dormea ? altfel poate i-a fost frica sa nu il scapi , sau ca nu stii sa-l tii, dar macar putea sa-l puna pe pat, io asa zic... sau daca erai data cu parfum, poate nu e indicat sa il tii in brate.
zi-mi si mie, te rog, cam ce trusou ti-ai facut de hainute, de zici ca e cazul sa te opresti ?

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput