Mamici de noiembrie - decembrie 2005(41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Va multumesc din suflet tuturor pentru urari si incurajari!
Cred ca aveti dreptate cu statu' acasa... asa o sa fac o sa stau cumintzica si ma voi ruga ca bebe sa fie bine!
Vad ca voi dati zor cu discutiile despre cumparaturi ... eu cu poblemele astea nici n-am apucat sa ma gandesc, da' mai am ceva timp. Oricum o sa ma "inspir" din discutiile voastre!

Va doresc o seara buna si somn usor, pentru ca eu ma retrag...
Pupici

Camelia 23+

Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051231/dt/7/k/07fe/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Monet te inteleg perfect, desi sunt mai "mica" decat tine cu sarcina. Ultima plangere : picioare ca butucii seara (si asta la mine, care nu prea ies, imi imaginez la voi, care inca mergeti la servici!). Iar peste zi:transpiratie continua sub sani, de sunt tot la baie si inapoi.

Ina ce chestii faine ai cumparat!!!Incercam ca mi le imaginez...
Noi am fost la curs - doar unul din soti a semnat condica, restul si-au gasit "motive intemeiate" de absenta. Azi am avut lectia "dezvoltarea intrauterina" - ne-a vb un dr. tanar (nu e ginecolog, cred ca generalist, dar e si tatic), ne-a pus o caseta video si ne-a dat un Manual destul de interesant. Nu au fost foarte multe lucruri noi, cel putin pentru mine, care citisem foarte multe despre acest capitol. Data viitoare cred ca va fi mai interesant, ca vom vb despre nastere. Vor urma cursuri despre ingrijirea nou-nascutului, alaptare etc. Cursul este gratuit si vor fi in total 7 sesiuni, una pe saptamana.

Noki cum mai stai cu clatitele ... ca cu burtica am vazut in poze cu stai ... o mandrete!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 25+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hola, fetelor,
am scris ieri vo juma de ora, si cand sa-i dau send mi-a zis ca "cannot find server" si s-a ales prafu de mesaj. asa ca azi o sa-i dau cu mesaje scurte.
am fost azi la doctoras, bb e bine, s-a intors cu capsoru-n jos , are capu de 30 de sapt. jumate si femuru de 33 de saptamani. asa ca-i marisor si o sa fie lunguiet :)))
DIENUTA, ma bag si io la gimnastica. tocmai voiam sa vb. cu cerasela (asta-i tanti aia de face gimn. la giulesti). hai sa mergem, ca de luni sunt in prenatal.
c & bbandrei maine 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mai Corap ce repede ati luat-o voi inainte... auzi acolo: 30 si 33 de saptamani!! Sa-ti traiasca sarmalutza , astea da vesti bune.

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 25+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Tania, cu clatitele nu mai stau deloc, ca nu am mai facut! Dar urmeaza... Insa in aceasta dupa-amiaza mi-am amintit ca aveam o cutie de bomboane cu visine si lichior, o minunatie. bineinteles ca le-am atacat si de-abia au ramas 3 pentru bietul Adila-pofticiosu'. Tare frumos ca ati inceput lectiile. Spor la treaba in continuare!

Cursuri de gravi - vreau si eu. Tocmai am aflat de la dcotorita mea ca se organizau si la Fialntropia, super misto, dar este in renovare sectia, asa ca pas!. Deci trebuie sa migrez la voi, la Giulesti!

Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

tania, mi-am amintit... nu e musai sa-i citesti povesti cat e in burtica. poti sa-i citesti si ziarul, daca o faci frumos cu intonatie e multumit bebe. vocea ta conteaza, nu continutul. credc a merg si tartatele de economie

Cristina 27+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna fetelor,
Desi nu am mai intrat cam de multisor, v-am citit, insa recunosc ca doar din cand in cand, ca la capitolul timp stau cam prost.
Si ca sa ii raspund Inei ca sunt bine si ...nu la cumparaturi Sunt inca la servici, mai am 2 saptamani si gata, CM, yupiiiiii.
Insa tot nu am stat degeaba, in sfarsit am terminat si noi camera lui bebe, am montat mobila, a iesit frumos, adica pe gustul meu si sunt foarte multumita. Mai ramane ...caruciorul, pe care sper sa il achizitionam weekendul asta- daca il primeste in stoc. Precizez ca nu este vorba de acel carucior de care v-am vorbit si care a fost amintit in urma unei "mici dispute verbale" de acum cateva zile. Insa nu o sa dau amanunte, ca sa nu mai dau ocazia la alte remarci similare No offence.
Ina, inteleg ca bagajelul tau pt maternitate este aproape gata, vad ca ai achizitionat o buna parte. Halat, camasa si papucei mi-am luat si eu - de fapt sotul, de ziua mea, eu doar am aratat cu degetul...iar cum la reduceri nu mai aveau marimea mea, am trecut la noua colectie :) Deh, o data in viata implineste omul 30 de ani, nu?
Cat despre hainutze pt bb, am zis stop, am primit deja atat de multe incat nu mai am unde sa le pun...asa ca pt cine mai vrea sa imi ofere le zic din start nu...doar soacra-mea intelege mai greu .
Cam atat despre noi, fetele, va pupacim pe toate si speram ca maine sa facem si noi niste clatite...ca tot ati pomenit pe aici si acuma imi ploua in gura!

Alina 30+ Bebitza Amalia

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sal'tare.
Eu nu prea mai am timp sa scriu, asa ca ma bag in vorba pe mare graba.

Ina, sint bine, am mai avut contractii, dar am inteles ca e normal. Doctorita mea cea superprecauta a tinut neaparat sa-mi spuna ca daca vin mai dese de nu stiu ce interval si mai multe de 5-6 pe zi sa sun la urgenta...meeey, doctorita, nu ma mai speria atit.
Ah, si La Multi Ani tardiv pt. sotul tau!

Monet, si eu am inceput in sfirsit sa ma simt si eu gravida-gravida. Uite ca au inceput contractiile alea, am arsuri, obosesc repede, vorba ta, abia pot sa ma aplec pe covor, nu mai spun de scos vasele din spalator sau rufele din masina de spalat. Cel mai mult si mai mult imi place mie sa stau turceste... Ca imi atirna asa de comod burtoiul intre picioare, vorba-ceea.... Dar chiar si asa, sint tare mindra ca am luat 8 kile pina acum si nu mai mult(yupii, am descoperit cum se pune sa citeasca kilograme cintarul nostru pe care l-am folosit numai pe livre pina acum.) Si fireste ca cel mai tare ma bucura cind sotul meu ma complimenteaza.

Altfel, si noi am fost plecati in weekend-ul asta (a fost zi libera luni) pe la niste plaje prin sud. Mi-a prins bine sa ma prajesc un pic la soare.

Numai bine tuturor si sanatate!

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ah, si sa nu uit.. nu stiu daca intereseaza pe cineva, dar eu imi fac datoria si va dau update-ul: cica s-ar fi intors BB cu popoul in sus. Dar doctorita mi-a spus ca pina in 36 de saptamini se poate misca din nou in voie.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Tot eu,
Alexandrina, intrebai de salteluta pt patut, doar ca idee, aici la noi, am cumparat una standard, omologata si recomandata, groasa de 12 cm ( densitate de 21 kg/m3 - ce-o mai fi si asta?), anti bacterii, antiacarieni, garantata 5 ani. Si nu e vreo marca ceva, am luat-o impreuna cu mobila, din acelasi magazin.

Alina 30+ Bebitza Amalia

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput