Mamici de noiembrie - decembrie 2005(41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

monet-multumesc. de o luna e pe formula pe baza de lapte de vaca si o suporta bine acum...de aceea ma gandeam sa trec la iaurt si branza de vaci, pana acum nu i-am dat...am inteles ca asa-s unii bebei, mai sensibili la inceput la proteinele din laptele de vaca, dar cu timpul , cu dezvoltarea sistemului digestiv isi revin.Bine ca nu e alergica la lapte-viata de copil fara inghetata e groaznica...

subscriu si eu la burta .eu deja am 2 pounds mai mult decat in noua luni cu Lia.Problema mea e ca daca ma las pe jos sa ma joc cu ea, am nevoie sa ma tarasc pana la pat ca sa pot sa ma ridic...

Bic-ziceam eu ca-i devreme pentru contractii "false" da nu-i ca citeam data dpn 31.11 in loc de 31.10- mai e putin si scapi...doar 8kg, uau...eu nici nu mai vreau sa stiu cate kg am pus pe mine...

bbalinus- daca vrea sa-ti ia haine spune-i sa-ti ia marimi mai mari pana la 1 an...la fel am facut si noi cu Lia- i-am cumparat prea multe asa ca la baby shower am anuntat ca rugam pe oricine vrea sa ne ia haine sa ne ia numere mari si am primit inclusiv pentru 9 si 12 luni...

camelia-tinem pumnii...

tania
da' sa citesti cu intonatie-tratatele de economie

ina
-ma bucur ca-i mai bine cu soacra. cand pleaca?

sa nu ma uitati cu nume bebe: Liam Edward si varsta -30 ani cand schimbati listuta...uite ca in Romania am si facut 30, ce bine ca-s aici ca parca vin ceva mai incet...si va mai rog ceva frumos:stergeti spitalul - numai al milei nu e la cat costa...sunt eu suparata pe ei acum...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

stiu c-am zis ca va scriu mai mult in seara asta, dar uite cum s-a facut 12:30am si eu tot sus cind de pe la prinz imi pica ochii-n gura de somn:)......

anamari, la multi ani! prefix schimbat si bebe3 pe druuuuum! sa fii sanatoasa si bucuroasa!

noki, iarta-ma, draga-scumpa, n-am pus poze noi cu mine si burta mea dar se anunta pe weekendu' asta ca mi-a promis sean ca le va pune pe alea de la nunta. sa vedeti acolo burtoi:)!

o noapte buna si-o buna dimineata!

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (32+)

www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST - Extra Poze cu Haioasa Mica

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata burticilor !!!
noki, ce ma bucur ca ai aparut! hai ca suntem 3 care vrem gimnastica ... tu , corap si eu ... frumos, vorbim si vedem cum facem de saptamana viitoare; poate e suficient de 2 ori pe saptamana, dar trebuie hartie de la doctorita ca putem efectua miscarile respective; hai ca pe masura ce intra si alte grevidute in prenatal, precis ne inmultim ...
am fost in carrfour : patutul era ok (dupa parerea mea), asternutul de bebe parca era de table zincata, vorba lui dan, cica : "daca vrei sa dai copilu' pe razatoare, e bun cearsaful asta!", iar costumasele erau o mizerie, salopetica era dintr-un fel de vata presata, de bagai degetu si se destrama, iar bumbacu nu stiu unde se evaporase, ca nu era pe acolo ...
azi la 9 mergem la control sa-l masuram pe luca; aseara ma gandesc eu la dus sa mai scurtez parul din zona, sa nu imi faca doctorita carare pe mijloc la consultatie ... si , desi il rugasem pe dan, pana sa apuce omul sa vina sa presteze, ma apuc singura - cu lama ... si dai si dai, iesea bine din ce vedeam eu de sus ... intra si omu in baie la sfarsit cu o foarfeca, io victorioasa, cica "gata, ne-am descurcat ", dar el holbeaza niste ochi "ce ti-ai facut mama ?!"... e sa vedeti bocete dupa aia : nu mai vroiam sa ma duc la doctorita, si am plans mai mult de ciuda, nu imi venea sa cred ca nu pot sa fac singura chestia asta banala. efectiv ma facusem varza; normal, fara sa vad, er fi fost o minune; asa ca ... jum, in alte cinci minute eram ZERO; asta asa, va povestesc fiindca ieri ziceam ca nu ma preocupa prea tare cine ma rade la nastere... da ar fi bine sa fie sotul acasa.
azi e prima zi de stat acasa, dupa mare tambalau intre mama si doctorita de familie : imi calculase aia dpn pe 15 decembrie si nici nu vroia sa imi dea 84 inainte; in fine mi-a dat medical intai 2 saptamani si dupa aia s-a invoit sa imi dea prenatalul; asa ca nici asta nu e prea usor de obtinut, da merge pana la urma.
hai ca intru cand ma intorc sa va spun cate grame are luca.

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

bic, m-am mai linistit daca zici ca 5-6 contractii pe zi sunt normale. eu oricum iau no-spa preventiv.
dar cu carceii cum stati?Ca eu intarzii acum la serviciu ca n-am putut sa dorm din cauza lor. am o serie de carcei in fiecare noapte depinde doar ora.

felicia + Ilinca Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna fetelor!

Despre cursurile prenatale am citit ca v-a povestit Tania,a fost interesant dar dupa cum spunea si ea majoritatea chestiilor spuse acolo le cam stiam.data viitoare cand va fi despre nastere cred ca vor fi mai multe noutati pentru noi.
Cristina thx pentru explicatiile referioate la saltea,de durflex cred ca o sa iau pana la urma daca gasesc.
Noki site-ul barza.ro e intr-adevar superr,patuturi ,saltele tot ce vrei si la preturi accesibile.Ceea ce m-a nedumerit putin este faptul ca nu toate au poze sa le putem si vedea.la lista de preturi apar o serie de produse(pe mine ma interesa sacul de dormit pentru bebe )si can d am cautat sa le vad cum arata nu le-am gasit.
Pentru fetele care ati fost in carrefour,cora..sac de dormit pentru bebe ati vazut?Si la ce pret?
Dienutza daca asa sta treaba cu lenjeria de pat apoi cred ca optez si eu pentru material pe care o sa mi-l coase o croitoreasa.

Varsta bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata burticoaselor!

Dienuta - bafta la doctorita. Sa-ti vezi cu bine odorul! La cursuri pot veni, eventual dupa 19 sept, ca abia atuncea merg la doctorita mea, pentru bilet. Ca inainte nu se poate - e plecata din tara si chiar daca nu era, tot nu-mi convenea sa dau bani pe consultatie.
Monet - astept cu interes pozele. Acuma ca ai zis, trebuie s-o comiti!
Coralia - pai eu zic ca daca tot vii in Buc. sa treci pe acolo, sa dai cu ochiu live. Este in zona Tineretului-Vacaresti. Daca vii i week-end ai avantajul ca circulatia este decenta! Spor la cumparaturi!

La multi ani! tuturor fetelor care sunt Marii si derivate! Sa fiti sanatoase si voi si BBlacii vostri!

Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna dimineata !

Da, ieri a fost prima zi de scoala :). Cursurile sunt organizate de o fundatie, sunt gratuite si vor fi tinute de catre un medic (de urgente), o asistenta/moasa din maternitate si de catre un psiholog.
Mie vad ca-mi prinde tare bine sa aud personal de specialitate discutand lejer si fara panica pe tema nasterii si a ceea ce mai patesti prin spital - imi mai risipeste din temeri.
Cred ca o sa incerc sa merg si la aerobic, sa vedem daca primesc "dezlegare" de la medic...

Cora, chiar am vazut si eu sacul de dormit de pe barza, este poza cu el la sectiunea "lenjerie pat".
Fetelor din Sb, am vazut in fluturasul de la mag. de pe Rennes ca ei aduc hainute de la "1 Iunie" si de la "Z", exact ce parea a fi in top si in Bucuresti. Trebuie sa casc mai bine ochii pe-acolo data viitoare

Maria

Varsta bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neatza iubitele!
LA MUUULTZI AAAANI!!!!!! pt marii, mariuci, magdalene shi ceilaltzi sarbatoritzi shi pupici multzi multzi!
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Buna dimineata, burtici!!

LA MULTI ANI celor care se sarbatoresc sau care au pe cine sarbatori in familie!!! Ei, daca ma gandesc bine si pe bb meu il sarbatoresc, ca vrem sa-i zicem si Maria!

DIENUTA nostima faza cu tunsul!! Si eu imi fac un gat lung cand umblu cu lama pe acolo, dar fara mare folos.

O zi faina!!

MIhaela 28 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata din nou,
coralia - in carrfour aveau saci de dormit la 375.000 da mari, parca erau de cartofi, tot din materialul tip razatoare; nu m-au incantat deloc.
la control a fost cam asa :
-bebe luca are 1.005 kg;
-mami dienuta are leucoree.
deci- macmiror - 12 ovule (325.000 lei);
-cultura de col facuta la centrul medical unirea (340.000 lei).
-plus analiza la sange, urina si urocultura, da alea is gratis de la doctorita de familie, sa nu cumva sa ma fi anemiat.
dupa masuratorile de la ecograf, bebe luca are capul mare, asa am tras concluzia - DBP-ul il are corespunzator la 29 de saptamani, si el are abea 27 si un pic... desteptul lui mami mic !!!!

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput