Mamici de noiembrie - decembrie 2005(41)
Raspunsuri - Pagina 11
joy04 spune:
LEEA sa stiica si eu ma intreb daca nu este ceva ca misca asa mult bocanila al meu...Cel putin mi se pare ca toata ziua astazi (cu mici pauze) a fost o petrecere acolo la el...
Dar in acelasi timp, daca nu-l simt cateva ore ( adica 2-3) incep sa ma ingrijorez. Mai bine sa-l simt si sa fie jucaus....
Eu abia astept sa ma duc maine la dr sa vad ce-mi spune despre contractii....
O intrebare....stie cineva cam la cate saptamani se programeaza cezariana?
joy + bocanila27+
Ina869 spune:
Buna fetelor,
Ieri am achizitionat un costumas pentru scos bebelina din spital, este gros, impermeabil,cu manusi si gluguta, tare dragut, un leagan cu melodii care poate fi folosit ptr. nou–nascuti si pina la 8 luni (sunet de ploaie, sunetul oceanului, sunetul pasarelelor, fosnetul copacilor, imi vine mie sa adorm cind il pun in functiune) am mai cumparat un costumas alb,pufos,l-am gasit la un pret ieftin, iar pentru mine am cumparat capot, camasa de noapte si papuci,nu erau urgente, dar daca tot le-am gasit la 25% reducere, mi-am zis sa le iau sa scap de-o grija.
Chiar, voi ce va mai pregatiti ptr. la spital?
Intr-una din zilele astea sper sa rezolvam si cu carutul, am vazut foarte multe, dar nu pot spune sint multumita, culorile sint inchise, chiar deprimante, vroiam ceva mai vesel, ptr. fetita, vinzatoarele mi-au spus ca sint facute sa tina la murdarie…asa o fi.
Coralia, Maria, Tania, succes la prima lectie! Cit timp dureaza cursul si cit ati platit?
Alina, sper ca esti bine, sanatoasa si deja esti acasa in prenatal ( sau esti la cumparaturi…).
Ina & bebelina 27+
Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
cristinamh spune:
Ina, am predat istorie.
dienutza, pt ca intrebi... patutul eu nu-l votez. e exact tipul cu laterala rabatabila pe care il contestam. de costumase... daca stiam, chiar ma uitam azi. ca am trecut pe-acolo, da' n-am avut timp sa casc ochii.
coralia... durflex, n-ar putea sa-ti explic decat ce scria pe eticheta. o fara dura si una moale. uite promit ca o pozez pe-a mea sa-ti arat cum e, ca sincer nu pot spune din ce e. dar nu e burete.
xandra, votez pt isis. eu n-am avut, dar am vazut-o "in actiune". f. misto!
alexandrina. aia nu e saltea. aia e o "chestie" care se face cadou cu patutul. dar nu poti lasa copilul sa doarma pe asa ceva! in primul rand ca nu tine de cald... apoi, ca nici tie nu ti-ar place sa dormi pe scandura. o saltea normala are cel puTin 5 cm grosime, si prin ea nu trb sa simti placajul!
LEEA, metro nu e in oras... e cam departe. si eu n-am gasit nimic interesant, decat scutece, si asta inainte sa descopar alt depozit prin drumul taberei. asa ca de metro... m-am lecuit.
anda, nu te grabi. uneori au in carrfour mult mai multe oferte la patuturi. stiu ca acum doua luni aveam de ales intre 3 modele cum vreau eu, acum nu mai e nici unul. asa ca mai astept. trebuie sa apara! la fel si in cora.,.. nu stiu de ce, dar luna asta chiar nu au adus nimic interesant.
kaufland asta cu ce o sa se manaNce?? adica sper ca nu e ceva gen bricostore...
Cristina 27+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
felicia74 spune:
1. fetelor, ma intereseaza cursurile dar... incepand din 10 octombrie. daca mai vrea cineva - tinem legatura.
dar cat tin cursurile acestea daca ma duc de 3 ori pe saptamana?
2. voi cam cate contractii aveti zilnic? cand incep sa afecteze sarcina, care sunt simptomele?
felicia + Ilinca Teodora
Noki_Lara spune:
Buna burtici drage!
Coralia - am descoperit luni un magazin in care aveau, dupa parerea mea, preturi bune si lucruri destul de calitative. Au si site: www. b a r z a - r o .com. Intra si da cu ochiul, poate vezi ceva interesant.
Lordra - eu nu am de gind sa ma vaccinez. Pe principiul cu cit mai putine medicamente/vaccinuri in perioada de gravi, cu atit mai bine!
Dienuta + fetele pricepute - material frumusel pentru lenjerie de pat se gaseste la Cocor, etajul 3. Eu deja mi-am luat, unul din bumbac 100%, creponat, tare dragut, cu tot felul de animalute cu nume prin el. E mortal. imi vine sa ma culc nana eu in el!
Ilenuta - si eu am fost racita. Baga lamiie multa. Merge si paraceamol, dar cu masura. Eu am luat in prima zi 3. Daca faci buba si in git sau plamini, pune compresa fierbinte cu spirt + cartof ras. Oribil dar eficient!
Leea - mie doctorita nu mi-a zis nimik de analize pina acum. Am facut gratuit pe cele din primul trimestru. Cele clasice de singe + alea dureros de scumpe - toxo, listeria, clamidia. Probabil ca ma va trimite saptaminile viitoare.
Camelia - felicitari pentru reusita cerclajului. Acuma trebuie doar sa ai grija de tine + BB si sa nu faci miscare. Da-l in pleazna de serviciu si stai cumintica in casica!
Ina - si eu am inceput sa string din necesarul pentru spital - am inceput in mod glorios cu 2 pachete mari de vata!
Lavi02 - spor la corectat + picat studenti prostovani cu restante!
Xandra - nu stiu care pompa e mai buna, dar am preturile din Cora pentru tine - Avent - 1.800.000, Chicco tip seringa - 470.000, iar Chicco cu biberon - 770.000. Fetele cu experienta pot sa te lamureasca de eficienta lor!
Despre mine:
- am fost luni la control. BB Sarah este bine, e tare cumintica si deja s-a pozitionat cu capsorul in jos, dar nu final, ca dr. mi-a zis ca sta cumva, in barbita. Dar mai are timp de rostogolire finala.
Conform unei masuratori a UNUI!!!! singur os, a ajuns la concluzia ca e in grafic cu dezvoltarea. Deci, totul este OK.
Merg din nou peste 2 sapt. la spital, unde face eco morfo - probabil imi repeta IR-urile sa vada daca sunt tot mari.
intr-adevar simt ca BB nu mai sta ca pe vremuri. Acuma o simt foarte mult pe laterale si stg si dreapta. Cind stau pe spate, mai putin, dar cind ma intorc pe o parte, vibreaza frumusel...
Cam atita, ca m-am intins ca o pleasca! Va pupicesc pe toate!
Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png
cristinamh spune:
noki, super situl!!!
cel putin patuturile sunt si accesibile la pret, si frumoase, si cu sertar, si grilaj, si nerabatabile!! fetele care cautati patut, musai intrati pe situl cu barza dar de noki! merita. io zis ca sunt cateva care il concureaza pe cel din carrf la care va uitati!
la saltele... cred ca cea de durflex are in ea fibra poliuretan. e exact ca aia de-acolo. cel putin mie asa imi pare la prima vedere.
Cristina 27+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
monet spune:
fetelor, pe fuga va scriu, ca-s ocupata la servici - nu-mi pot inchipui de ce nu se gindeste ninemi ca am si eu limite! - sper sa pot sa va mai scriu diseara.
ne-am intors cu bine de la nunta, a fost tare fain, toata lumea s-a simtit bine. ma rog, eu m-am obosit bine de tot si acuma de-abia astept simbata cind mi-o ia maica-mea pe lia pentru weekend sa mai pot respira (si mai ales dormi!:)) si eu un pic.
anamari, iaurtul pe care lia-l agreeaza cel mai tare e yo-baby din ala lichid (dar si in cutiute): au de banana si de piersica, amindoua sint foarte bune. pe baza de lapte de vaca. daca crezi, de ce nu incerci sa-i dai liutei lapte de capra? se gaseste la magazine 'whole foods' sau alte 'organice'. e mult mai tolerabil pentru stomacute sensibile.
xandra, nu te agita prea tare cu pompa. stai sa vezi cum o sa fie lapticul tau - daca esti parte din 97% din proaspete mamici, laptele o sa vina din belsug si e de-ajuns sa investesti intr-o pompa manuala (eu recomand medela). daca ai fi cu probleme (cum am fost eu, de nu sugea bebe si nu se stimulau canalele!) ai avea nevoie de o pompa dubla, electrica, tot medela recomand. eu zic sa astepti pina dupa ce vine bebe. sean (sotul) mi-a cumparat pompa electrica in ziua in care am iesit din spital supersperiata ca n-am lapte deloc!! ai vreme, zic eu.
hai, ca tre' sa fug.
va pup pe toate!!!
mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (32fix)
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST - Extra Poze cu Haioasa Mica
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
monet spune:
tot mai tre' sa va scriu un rind, sa ma pling la voi: sint obosita de mor si burta e asa mare ca nu ma mai pot nici apleca sau pune pe covor cu usurinta sa ma joc cu lia. si mai am inca cale buna de mers!! parca asa eram la sfirsitul lunii a 9-a cu prima sarcina! plus ca bebe e o miscareata, nu doarme nici un pic :) - asta din burtica.
mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (32fix)
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST - Extra Poze cu Haioasa Mica
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
Siminaf spune:
Mona, asa sint si eu, inca de la 6 luni am o ditamai burtoaia, de zici ca tre sa nasc acu-acu! Si nu ma mai pot apleca deloc! Ba si la dush ma ajuta sotul... Si mai eeee.....
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noki_Lara spune:
Monet, mai am putin si turbez! Intru eu ca tot omu' curios sa vad pozele tale cu burta. Cind colo, Lia everywhere. Este o dulceata de fetita, da Doamne sa fie si a mea blonda cu ochii deschisi la culoare, dar totusi, CURIOZITATEA MA ROADE!!!!!!
Revendic o poza cu tine cu burtica! Unde este? Ai? Sau sunt eu total batuta in cap si nu o gasesc! Help, please!
Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png