Mamici de noiembrie - decembrie 2005(41)
Raspunsuri - Pagina 10
coralia76 spune:
Off..nu putem da linkurile ca cica sunt reclama...asa ca anda te rog daca poti da site-ul pe care ai gasit sacii de dormit aia frumosi si aia care arata ca cei din cora,dar linkul dat cu spatii ca altfel nu ni-l ia.Eu am vazut saltele la 700000pe site-ul bebelusultau.
Varsta bebelica
dienutagraviduta spune:
fetelor din bucuresti,
daca e cineva interesat de gimnastica pentru gravide : se face la giulesti, tocmai am vorbit cu o doamna foarte draguta, cea care tine cursurile si sta treaba cam asa : se lucreaza in grupuri de 3-5 gravide de varsta sarcinii apropiata, cu avizul ginecologului (o hartie in care sa scrie ca graviduta poate efectua gimnastica gravidei); se face de 2-3 ori pe saptamna, si o sedinta costa 50.000 lei, si dureaza in jur de 1 ora, se face la inceput un test, ca sa stie cam ce nivel avem la pregatirea fizica; pana la 34 de saptamani se lucreaza intr-un anume fel, dupa care incepe sa scada intensitatea miscarilor, si sa inceapa pregatirea pentru nastere...
cele care intrati in prenatal in curand si sunteti interesate, hai poate ne adunam mai multe si facem si noi o grupa ...
dienuta graviduta si bebelushul luca
joy04 spune:
Hello fetelor…Ce mai fac burticutzele?
Eu nu mai pot dormi deloc asa bine….azi noapte m-am trezit la 4.00 si nu am mai putut dormi…
Diana bravo tie ca nu te mai duci la service…Sa stai acasa sa te odihnesti, sa faci plimbari cu bb LUCA…
Cat despre gimnastica tare as merge, dare u mai stau o luna la service…si nici nu cred ca-mi da voie ginecu’ cu durerile astea …adica cu contractiile astea….
joy + bocanila27+
alexandrina spune:
Joy, uite ca nu ne raspunde nimeni, iti raspund eu tie dar nu mare lucru: ma gandesc totusi sa-l intrebi pe medic daca poti merge la cursuri prenatale. Eu sunt de parere ca merita, mai ales daca sunt si cu teorie, la noi se face o jumatate de ora de miscare, o ora de teorie, si inca maxim 15 minute de miscare, relaxare, palpari si poti intreba orice nimic. Eu abia astept ziua in care am aceste cursuri chiar daca ma duc direct de la servici si sunt franta (cum am fost ieri) nu imi imagineaz cum ar fi sa lipsesc. Si eu primesc prenatal doar la mijlocul lui octombrie, cand voi intra in luna a 8-a.
Repet totusi intrebarea mea anterioara poate totusi se-ndura cineva sa dea o explicatie: "Am inspectat ieri un patut intr-un magazin si avea o salteluta foarte subtire (cred ca din burete era) si se simtea prin ea placajul de dedesubt. Chiar asa de dura trebuie sa fie suprafata de dormit?"
26s + 0z
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
leea_cv spune:
Roxica
Am vazut ca ai adresat o intrebare acum citeva pagini si nu ti-a raspuns nimeni.Virsta sarcinii se calculeaza de la prima zi a ultimei menstruatii.Dar ca sa te lamuresti cum sta treaba exact, pe prima pagina a fiecarui topic ''mamici de noiembrie-decembrie'' este postat un calculator de sarcina.Exact asa il cheama.Ii dai doar click.Si ai acolo toate detaliile.Asa m-am luminat si eu.
Pe voi, fetele din Bucuresti,v-as intreba,in Metro nu merge niciuna din voi?Ca la Baia Mare numai din asta avem.Nici vorba de Cora si Carrfour(ori cum se scrie).In perspectiva mai rasare un Kaufland parca.De asta aveti sau stiti ceva?In Metro, e drept,oferta pt bebei e saracacioasa.
Va pup
si Tudor 24+
leea
anda77 spune:
maaaai, n-am mai intrat de la pranz ca am avut f.multa treaba si constat ca n-ati mai scris nimic...cata discretie azi..
eu ma duc diseara in carrefour si cumpar ce patut imi iese inaintea ochilor deoarece am cautat atat incat am obosit si m-am blazat! na! poate sa fie urat ca-l inveselesc cu accesoriile textile si caruselul si-am terminat treaba. si fac si economie. de fapt, acesta este motorul care ma anima sa ma mai duc inca o data azi in carrefour.
http://community.webshots.com/user/anda1977
leea_cv spune:
E oare ceva in neregula cu bebe daca da intr-una din labute de vreo 2 ore?Ca era el energic,da acuma parca face box,sau sarituri de la trambulina.
siTudor 24+
leea
anda77 spune:
leea, in pricipiu doctorii astia zic ca e neregula doar daca nu da din picioare, despre extraagitatie nu zice nimeni nimic...
kaufland o sa se deschida in bucuresti, in cartierul Colentina, dar nu vor sa spuna data.
http://community.webshots.com/user/anda1977
leea_cv spune:
Ahaaa,
deci sa dea cit de mult si cit de tare din labute.Ok.
E groaznic la noi.Nu avem decit vreo 2 magazine specializate pe produse pentru bebei.Si din motivul asta cred, sunt foarte scumpe toate.Ma intreb daca nu va trebui sa fac vreo excursie in sensul asta pina in Bucuresti.Desi poate e cam devreme.
24+
leea
joy04 spune:
Alexandrina, o sa-l intreb, macar vorba ta sa merg sa mai aflu cate ceva. Eu am program pana la 18.00 si nu cred ca mai au ei cursuri la ora aia....Despre patut...credeam ca o sa-ti raspunda fetele care au avut ...dar eu nu cred ca trebuie sa fie asa de tare....sigur va trebui sa-i iei alta. Au pus si iei acolo sa nu zica careva ca nu are si salteluta.....
joy + bocanila27+