Bebelusi de iulie-august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Am venit si noi de la dr si avem
5.400kg; 56.5cm si am facut si vaccin, am plans putin da' ne-a trecut

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Albinutzaa....Felicitari pt bondarel...a facut 2 luni azi!!! Sa va traiasca!!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele cand trece dunga de pe burtica???

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI si eu imi fac probleme ca e prea mult sa o tin nebotezata pe asta mica pina la 4 luni, dar nu stiu cum sa fac sa fie bine din toate pdv...

am incercat sa o tinem si noi treaza pe Veve pina la baie, dar era ca un leu in cusca, avea niste nervi...si dupa baie nici nu a mai putut minca, a adormit si s-a trezit din ora in ora, a papat un pic si a dormit si a fost mai nasol. azi o doare burtica si mi-e tare mila de ea...

Albinutza, felicitari pt bondarel maricel si mult inainte!

cum mai stati cu kg? mi-e foame si sete tot timpul si maninc normal( mai putin decit as vrea, anyway) si beau apa in disperare si vad ca incep sa pun pe mine, desi mai am mult de dat pina la greutatea dinainte de sarcina. aseara ma gindeam ca sunt cu about 20 de kg peste ce mi-ar place mie si cam cu 10 peste limita decentei. sunt un elefant obosit.
am frustrari de pustoaica superficiala si prostuta si ma simt vinovata pt gindurile astea fata de kupilu`, dar...I can`t help it...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Lory si Cris Ciurea,sa va traiasca, sa va fie de bine si multa sanatate micilor crestini!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!
Am mai pus si noi cateva poze cu Daria de la 1 luna.
Sambata sau duminica o sa punem de la BOTEZ ca sambata o s-o faca taica popa baldabac in cristelnitza .

Abia astept!
Daria e cuminte, dar are program de colici de pe la 19.00 pana pe la 22.00 cand adoarme tun pana la 3 dimineata.
Aseara am fentat-o....la 7.30 eram inca afara si cand am intrat in casa a adormit de la 8 la 22 cand i-am facut baita.

Pupici

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Dragele mele in sfarsit reusesc si eu sa mai trimit cate un mesaj. de citit va citesc mai pe sarite ca nu apuc.

LA MULTI ANI pt bondarel !!! Sa cresca mare si cuminte ginerele meu, ca eu ma straduiesc aici de zor cu zuzulina

Irda mi se pare mie sau a crescut asa de bine Dariuca ta ? Felicitari, multi pupici pt amandoua.

Am vizionat pozele cu toti bebelusii nostrii si zau ca sunt asa de frumoooooooooooooooosi. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi , sa creasca mari. Eu nu sunt prea bisericoasa de felul meu dar de cand mi-am vazut copilita in fiecare zi gasesc motive sa ii multumesc lui Dumnezeu pt minunea pe care ne-a daruit-o.

Noi suntem cumintele de felul nostru. Ne supara si pe noi colicile dar dam inainte cu Sab si Bonnisan, si daca nu functioneaza astea....... feonum sa traiasca O linisteste din plans si o si adoarme de parca ar pompa si somnifer nu doar aer cald Sarumana fetelor care au venit cu ideea asta, mare bine ne-au facut.
de papat papam cam la 3 ore si desi la iesirea din spital scazuse mult in greutate, de la 3750 pana la 3440g, eu zic ca am recuperat binisor si in 2 saptamani am pus 510g.

o sa mai punem si noi niste poze, sa ne vedeti ce fete frumoase suntem

cami si ANA MARIA 17.08.2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

gata, am mai adaugat poze in albumul ANA-2saptamani
Eu cred ca sunt dusa cu capul, ma uit la pozele ei si ma indragostesc iar de ea, manca-o-ar mama

cami si ANA MARIA 17.08.2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Dede multumim frumos, sa vezi tu ce repede creste si Medeluta ta ;)
Ema multumim frumos pupam fetele ca-s frumoase ;) si mica zambareata!!! Drum bun spre casa si have fun!!!!!! NUmai bine, zbor usor!
Monai ma bucur ca faceti si voi botezul si ca e mai linistita Sara dupa slujba preotului. Tare bine e daca poti si atimp de legume la conge, mult mai sanatos dar cine poate. Ce anume ai pus???
Albinutzza bine ca ati scapat de vaccin, sa nu aveti reactii sau febra va dorim si voua!!! mai bin eii dai ceva preventiv ce ti-a zis dr tau. La multi ani Bondarului!!!!!!!
Anis si eu ma intreb cand imi cade puful asta de burta care a aparut in timpul sarcinii ca mie asa mi-a zis dr dar vad ca nik ce ma enerveaza!!!!!!!!!!
Mamini pai daca papi normal si bei si multe lichide a f. bine sa stii sa vezi ca o sa incepi sa dai. Si daca o sa si alaptezi mai dai. Eu te inteleg perfect cu gandurile alea si mi se pare normal sa vrei mai mult de la tine, de ce nu? insa problema e ca intra-adevar ne stresam inutil de multe ori adica pt un lucru care nu e o tragedie. Esti frumoasa (nu o zic aiuream chiar esti, nu prea zic eu des asta unei femei ) ai un bebe sanatos, un iubit ce mai, esti desteapta ai o cariera o sa slabesti tu!!!

Irda sa aveti un botez frumos si petrecere faina!!! A crescut si Dariuta

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Anis, multumesc frumos pentru lamuriri. Incercam si Debridat-ul, ca poate scapa mititica de dureri.

Albinutza, felicitari pentru cele 2 luni. Vaccinuri i-ai facut din cele combinate, sau cele care se fac in mod traditional? Ca eu am vorbit cu dr. fetei si mi-a zis sa-i cumpar 2 vaccinuri care le cuprind pe cele 4 care se fac la 2 luni.

No, iarasi tipa. Merg sa hranesc fomista!

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput