Bebelusi de iulie-august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irda, a crescut Daria si seamana cu mami, asa-i? bravo, sa traiasca si sa aveti un botez frumos simbata, asteptam pozici.

Cami, e tare ochioasa Ana-Maria, cred ca te indragostesti de ea de cite ori o vezi...

Ioana, will you marry me?esti o draguta, eu sunt un pic ingrijorata fiindca am dat jos pina la un punct-about 10 kg din cele 16-17 si acum am luat-o invers de vreo saptamina, m-am ingrasat la loc 1.5 kg si nu inteleg...dar asta e, deocamdata ma stradui cu laptele si cu kupilu`si mai vad eu...

MonaI eu aici nu prea am legume de gradina, toate sunt olandeze sau turcesti sau spaniole, asa ca voi face ca toata lumea pe care o cunosc cu bebei: borcanele cu papa.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Revin si eu, ca eram rupta de somn si am dormit cu Luca 2 ore. Acum sta cu ta-su!!!
Multumi pt urari!!!

Cami, ce dulce e nora mea, lui Luca deja ii lucesc ochisorii si mi se pare mie, ori e inaltutza deja?!?!?

Monai, sa stii ca sie eu am obsv o schimbare dupa botez. Praca Dede, tu ziceai de Adi ca la fel s-a schimbat. Intr-adevra e mai linistit, nu mai este asha agitat, si nu mai plange fara motiv.

Cati, noi am cump vaccinul, 2 au fost (1.800.000 a costat), si io zic ca e mai bine asha. Acum fiecare dupa posibilitati, daca pot,m de ce sa nu profit si sa-i fie bine.

Ioana, noua ne-a zis de supozitor cu paracetamol.

Irina, ce face Ioana???Ce ffaceti voi??? Ca nu mai stim nimik de voi!!!

Pt kkilka ne-a dat iar Debridat si continuam cu portocala, si daca nu merge asha o sa bagam mai repede marul. In rest e OK, suntem baietzi mari acum.

Anis daca vrei tu sa scri si la noi ca la o luna am avut 3.900kg si 52cm, iar la 2 luni avem 5.400kg si 56.5cm...multumim

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Anis, acum am vazut ca ai completat deja cu a 2 a luna...multumim Poti completa si cu prima?!?

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini I would marry you, da nu stii la ce te-nhami!!! Una cu capul nu cred ca vrei insa sunt buna tare la sfaturi ce mai, ce limpede vad eu lucruile cand sunt ale altora, ca la ale mele si eu is cu capul. Cat e gluma e panarama dar am zile rationale si atunci imi aduc aminte ca am pt ce-i multumi lui Dumnezeu, si ca sunt bagatele faptul ca nu avem inca o casa a noastra, ca nu-mi mai place jobul pe care-l am, ca ma plafonez, ca am curul mare, ca dupa sarcina am ramas cu sunci si ca nu am ambitie sa las totul si sa incep Montignacul odata ca sa dau jos si lista mea dementa continua Dar repet am si zile albe cand imi aduc aminte ca nu e chiar asa si de asta ti le impartasesc si tie poate ajuta sa stii ca mai e si alta ca tine. Hai noroc!!! By the way ce mi-ar placea sa stam la un pahar! ;)
Albinutzza si eu i-am dat supozitor cu paracetamol lui Andrei preventiv imediat cum am venit acasa de la dr. Va tinem pumnii!!!
Noapte buna tuturor cu multa liniste!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Irda, Daria e tare lungutza, cred ca de aceea nu a facut cututze.
Sara e asa o grasunica, nu-mi vine sa cred ca in 7 saptamani a luat aproape 2,5 kg. Sper sa nu o deochi.
Sa nu uit sa felicit crestineii de saptamana asta (Monica-Elena, Cris Ciurea, Lory). Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Si LA MULTI ANI cu sanatate, fericire si numai bine pentru Mitub.
Corbioana, eu pun la conge alimente fara sa consum prea mult timp. De ex mi-a trimis buni fasole verde, am spalat-o si am facut portii de ciorba in pungi. Mai am pusa mazare, conopida, spanac(toate crude, doar spalate si eventual taiate-spanacul). Ardeiul il pune mama in borcane capsate, doar curatat, cu mult hrean printre si apa rece.
Problema e ca nu stiu cam ce alimente ai voie sa dai copilului-nu cred ca fasolea verde sau mazarea sunt permise. De morcovi, telina, gulii sau cartofi nu-mi fac probleme ca astea se gasesc. Trebuie sa ma documentez, dar cand ??? .
Maminisi Corbioana, da de ce pierdeti voi timpul cu ganduri din celea nasoale? Mie mi se pare ca amandoua aratati foarte bine si pe bune ca n-o zic de complezenta. Restul de neimpliniri fiecare le are, toate trebuie facute la timpul lor (cariera de ex), acum bebelushii sunt pe primul plan. Pe mine faptul ca sunt mama m-a implinit cum nu ma asteptam, sunt mai sigura pe mine, foarte senina si linistita. Poate ca eu am devenit un om mult prea simplu dupa ce l-am pierdut pe tata, dar vreau sa ma bucur in primul rand de familia mea, sa am grija de ei. Cariera nu cred ca voi face, nu am atuurile necesare, dar asta nu inseamna ca nu voi continua sa ma tin la curent cu noutatile din domeniul meu si voi face pentru intelectul meu (suna cam pretentios) tot ce-mi sta in putinta, dar asta din placere. Va rog sa nu deveniti depresive, ganditi-va ca sunt persoane care ar vrea sa fie mamici in acest moment si nu au parte de asta.
Sper ca v-am certat suficient, acu' le cert pe Katink si pe Irina ca nu mai intra macar pentru a da binete.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele sunt disperata...si la voi urla bebeii seara?? Asa fara nici un motiv....
Citisem de asta..ca cica asa isi descarca ei energia seara dupa ce pe parcursul zilei au inregistrat tensiuni..in general sunetele din jurul lor.

Altceva..aproape in fiecare seara papa la tzatzica cu nervi cum zic eu..adica suge un pic..apoi plange..apoi apuca iar sfarecul cu putere ..iar trage si tot asa...suge o perioada calm...dupa care iar f nervoasa.CARE E CAUZA???

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

am m-ai pus pozeee
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anis_girl26/my_photos

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Anis- nu stiuce sa-ti zic, poate a tras aer si o deranjaza. Ai incercat sa o ridici putin cand tipa sa vezi daca ragaie? Sau poate ai tu mai putin lpte, nu stiu. Al meu ziua are crize si la prima masa dupa masa de baie.

Cu sanul din pacate nu am rezolvat, inca mai e umflat si nu curge lapte. Cred ca pana la urma o sa iau medicamentele alea de oprit lactatia. Mai incerc o zi sau 2 . Sper sa-si revina totusi.

Felicitari bebeilor botezati, sa se faca mari si sanatosi si frumosi. Si celor care se pregatesc, succes.

Va pupam!

Simona si Mario 22.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Multumesc de aprecieri pentru Medeluta fetelor. Nu ca n-as fi multumita cum a crescut pana acuma da sper sa creasca asa si in continuare, ca vreau sa o alaptez cat mai mult.
Ieri a avut cea mai buna zi din viata ei de 6 saptamani. A mancat si a dormit toata ziua. pana seara inainte de baita si inca vreo ora dupa cand a facut exact asa cum a zis Anis.
Cred ca e energia negativa, stresul acumulat peste zi, ca nu e usor sa fi bebelus, au si ei fel de fel de discomforturi si nu pot sa le exprime prea bine sa scape de ele. Asa ma gandesc eu.
felicitari pentru cele 2 luni, ce vaccinuri i-ai cumparat?
Fetele care au avut botez, sa va traiasca crestineii, si sa-i vedem la nunti
Monai o sa vezi ca o sa se linisteasca foarte frumos sara dupa botez, Adi a fost alt copil dupa.
Legat de legume. la inceput poti sa ii dai morcovi, patrunjel telina, un pic de cartofi, eu ii puneam si ceapa la fiert in supica, si dupa aceea i-o scoteam...oricum mai este putin timp pana atunci. Spanacul poti sa il cumperi gata congelat, si sunt si legume congelate pentru supa, si alea sunt bune, mai alegi din ele ce nu merge la bebelusi. Oricum eu am inceput la Adi cu borcanase ca ce ii faceam eu nu ii placea, si ma chinuiam sa pasez, si el nu aprecia de loc munca mea
Apoi mi-am luat robot de bucatarie si de atunci...domnie curata.
vezi ca marul poate sa constipe, mai bine incearca cu piersici...un pic mai incolo. Si portocala e buna.
Va pup sa mai strang prin casa pana se trezeste asta mica sa plecam la plimbare.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Monai mii de scuze ca ma scris Sara cu litera mica, cand ea e o persoana asa de importanta...

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput