Bebelusi de iulie-august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Anca stai linistita ca nu esti singura. Si eu ii dau lui Luca tot asa, san si biberon, si pt ca nu mai am asha mult san, cam de 2-3 pe zi ii dau san. Ca nu curge mai mult, si de multe ori trage in gol si se enerveaza, dar crestem. Uite de cand am bagat formula, am luat 1.5kg intr-o luna, asha ca stai calma ca nu-i un capat de tzara, plus ca exista lapte bun pe piata, e adevarat e scump, dar ce sa facem. Matei e nascut in aceasi zi cu sotzul meu, o sa fie un norocos

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Anka ...e f bine ca mi-ai raspuns ...de fapt ma ajuta f tare ca sa vad ce pot face...prin prisma a ceea ce afecti voi.
Acum stau si ma gandesc..daca as avea lapte cateva picaturi..nu ar mai tasni laptele,nu?
In fine...am observat ca daca manac dupa fiecare alaptata am lapte mai mulut..plus ca iau nutrinatalul si ceaiul de fenicul..sper sa fie asa cum zic...si sa nu ma infinga oboseala..care e dusmanul laptelui.

Albinutza ..da-mi pe PM ce vrei sa mai trec la listita si voi fetele la fel...zilele astea sunt f obosita!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza fetili,

am si eu putin ragaz sa va scriu, Ioana da semne ca s-ar trezi dar parca totusi ar mai dormi putin... E cam nehotarata...

, mai intru si eu cand pot... acum e Radu plecat la BV si de aceea am putin mai mult timp.

Anca, eu o tin pe Ioana la san la fiecare masa vreo 20 de minute si dupa aceea vin cu completarea... Aseara m-a rupt, dupa ce a supt i-am dat ca de obicei bibe cu 60 ml de Humana, dar mandra mea dupa ce a ras tot biberonul... mai vroia... Este in perioada aceea de crestere si de aceea cere mai mult mititica...Cred ca ar fi bine sa o tii la san, nu te mai mulge decat daca ai motive (ragade) . In felul asta creste si productia ta de laptic. si bafta multa!!!

Anis, daca tasneste laptele inseamna ca ai laptic, don't worry!!! La mine tasneste numai cand bag pompa, la mulsul manual... picura...

Kulta, ce mai faci, ce face Sebi??? Danutza cum l-a primit pe Sebi, este geloasa?? Dar cred ca este prea mica sa stie ea ce-i gelozia...

pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

In sfarsit am gasit si eu un pic de timp sa va scriu ca imi era tare dor

date tehnice: la o luna avem 5 kg si 57 cm. Suntem copii mari si mancaciosi. Din pacate am fost nevoiti sa trecem la formula. Din cauza unor stresuri majore am pierdut laptele . Dar Lucas este sanatos si voios si papa bine. (100-130 ml la o masa)

As vrea sa intreb mamicile care folosesc formula de care folosesc? Noi folosim Humana, mi se pare foarte ok. Am inceput cu Nan, dar nu papa asa de bine si il si constipa putin. Humana imi pare mult mai bun. Dar ma cam falimenteaza. Terminam o cutie de 350 g in max. 3 zile ...

De dormit nu ma pot plange; in genere ma trezeste noaptea o singura data, pe la 3 si apoi abia dimineata pe la 6:30 - 7. Mai avem si colici uneori, in genere seara, dar nu maraim prea rau si ne trece destul de repede.

In rest e chiar cumintel, nu exagerez cu luatul in brate, stiu cat sunt de profitori gangureii astia mici si incerc sa evit asta.

Sper sa apuc sa intru mai des. Va pup pe toate cu puiuti cu tot!

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele mele!!!

Imi pare rau ca nu am mai apucat sa scriu de multa vreme, dar am o scuza , mama, tata si bunica sunt la noi in vizita pana pe 20 sept. asa ca va dati seama ce e la noi in casa

Emma este o scumpete, doarme, mananca si plange numai cand o deranjeaza ceva. Din pacate asta este a doua sapt. aici la noi cu 30-31 de grade si sufera mititica de caldura, de am ajuns sa o tin in body peste zi...

Azi-noapte a dormit de la 21.00 pana la ora 3.00 si s-a mai trezit apoi la 6.30 dim si acuma inca doarme (este 8.30 la mine).
De dormit adoarme seara mereu intre 21.00 si 21.30 si doarme pana pe la 2 noaptea si apoi dim. la 5-6 se mai trezeste pentru mancare.

Va citesc printre picaturile de timp liber ramase, dar nu pot sa scriu ca inainte...

La multi ani Bogdana si toate Mariile!

Am mai pus si eu poze!!! cu grasuna de Emma!!!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

KAtink ..chiar ma gandeam ieri la tine..ma bucur ca sunteti bine si Emma n-are colici..ca Ingrid..are la greu.
Pai asa si trebuie sa o tii in casa..cat mai lejera..eu o tin in body maieu..de ex..cat mai dezbrata ..iar in body cu maneca scurta iesim afara...fara caciula si alte nebunii..

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna, fetele
Sunt innebunita. Incerc de vre-o 3 zile sa intru sa va citesc si se pare ca e un virus la mine in computer ca nu ma lasa sa fac nik pe paginuta Desprecopii.Tre sa scriu pagina litera cu litera ca sa pot intra pe topic.
Noi avem colici in continuare, avem 4040g si 52cm si laptele de la sin e suficient de gras si mult pentru a nu mai completa cu formula. Oricum, refuza formula de vre-o 6 zile.
Voi sunteti mari, dormiti aproape toata noaptea dar crestem si noi. Acum ziua papam la 2ora si noaptea la 3. Sunt rupta si din nefericire, mama pleaca la sfirsitul lunii Septembrie. Nu stiu ce va fi dupa dar sper sa ma descurc, cu amindoi.Danuta ii spune lui Sebi "pepe"(bebe) si il pupa de cite ori il vede, ii mai da cite una in joaca, il mai trage de urechi dar nu mai e geloasa.
Va spun La multi ani tuturor Mariilor pentru ieri si inca o data va rog sa ma iertati ca n-am intrat de atitea zile si mai ales ca nu mai am timp sa va citesc in amanunt.
Irinuca, multumesc, ca te-ai gindit la mine.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

heloooo, am si eu again in ternet, ca tare v-am simtit lipsa!!!

N-am apucat sa citesc decat ultimele 2 pagini, dar sper sa recuperez repede.

Cateva date despre noi:

Am nascut repede, asa cum am povestit deja, si ne-am recuperat la fel de repede, slava Domnului. Am avut mare noroc. Am nascut pe 28.08 la 1.50 dupa un travaliu de o ora si ceva. Am avut o adevarata aventura pentru ca doctora era la o petrecere la Snagov si, cum eu am avut dilatatie 6 in 20 de minute de cand s-a rupt apa si au inceput durerile, tati era sa nu mai ajunga sa ia doctora si sa o aduca la spital. Mi-a spus ca la Saftica era echipa cu politia in actiune care oprea masini si ca s-au uitat cu totii siderati(si politie si cameramani) cand a trecut pe langa ei cu 200/h fara sa mai aiba timp sa-l opreasca. Ce sa mai, au ajuns exact cand am inceput sa imping si cand a iesit Daria, tati a fost primit sa ne mangaie si sa ne filmeze. Apoi a disparut, si am aflat ca a stat crampon pe neonatologul care s-a ocupat de fata.

Am mai avut o experienta si cu epidurala. Va puteti imagina ca trusa cumparata era stricata, si ca un medic anestezist nu are trusa de rezerva? Am simtit ca mor, imi venea sa strang de gat pe cineva.Am stat cu dureri super mari chircita sa-mi faca epidurala si sa astept, cand si-au dat seama ca-i stricata, sa caute prin spital o trusa la o mamica care n-a mai facut anestezie. Ma rog, aveam dilatatie 9 cand a terminat anestezia si imi tot repeta ca ar trebui sa nu ma mai doara nimic, de parca si-ar face efectul intr-un minut. Ce sa mai...

Bebe a avut 52 cm si 3.450 kg. Si mult par!!! Irina, vaccinul ni l-au facut a doua zi de la nastere, cand ne-au externat.

Acum avem 12 zile si 700gr in plus fata de ziua cand am venit acasa si in principiu suntem cumintele. Apropos, e posibil sa inceapa colicii asa devreme? Se circeste si cand suge si isi freaca gleznele. Si mai nasol e ca nu prea ne iese eructatul.
Va rog sa-mi spuneti si mie cateva metode de calmare ca voi deja sunteti experte. Eu ii dau doar sab simplex.

Cum se imbraca bebe asa mic afara pe vremea asta? Sunt stresata sa nu fie prea gros sau prea subtire. Voi i-ati scos la inceput cate putin, sau mai mult? Va rog mult sa-mi raspundeti ca sa ma mai calmez, ca parca sunt apucata.

Cam atat deocamdata, sper ca am fost coerenta.

Pupici multi, multi tuturor

Mergi la inceput

Oriadam..eu am scos-o la 8 zile...cand a venit dr neonatolog acasa..mai ca nu m-a luat la bataie ca..de ce nu am scos copilul afara.Eu si acum o imbrac la fel ca in prima zi.Body maneca scurta si sosetele si o pun in landou asa..atat.
Nu am scos-o treptat..asa mi-a zis dr...am stat din prima zi vreo 2 ore afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Anis avem si noi colici, dar fac si eu ca tine si ca Irda, nu stiu exact daca sunt chiar colici pentru ca plange - si nu mereu - cam la 2-4 zile o apuca seara intre 18.00 si 19.00, plange si se tanguie si tipa ... eu zic ca sunt colici - cum spunea si Irda- tu zici ca e tensiunea acumulata din timpul zilei... deci nu stiu ce sa zic.. oricum nu plange mereu, si plange asa intrerupt, dar tareeee, si o tine cam 30 minute supararea si apoi cade franta la mine in brate si o tin asa in brate cat mai doarme 20-30 minute si apoi se trezeste, e vesela, mananca si in jur de ora 21.00 adoarme pentru noapte...

Oricum, cu fiecare zi e mai bine
Inca doarme acuma , astept sa se trezeasca sa ii dau mancarica si sa mergem la plimbare.
Si noi tot asa numai cu body iesim afara, si in casa tot numai cu body o tin, dar ieri a fost cumplit, 32 de grade in casa... astept iarna - macar ii pun 2 cojoace, dar putem respira si noi aer curat...

Am mai pus poze facute ieri numai cu pampersul pe ea sa ii vedeti sunculitele

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Fotografii cu noi

Mergi la inceput