Gradinita nr 60 (sect 4 - str. Cuza Voda)

Gradinita nr 60 (sect 4 - str. Cuza Voda) | Autor: lavi02

Link direct la acest mesaj

Stiti ceva despre aceasta gradinita?
O mamica mi-a spus ca si-a mutat copilul de acolo dupa 1 an pentru ca nu a invatat mare lucru la grupa mica, un alt tatic mi-a spus ca este multumit si gradi e OK.

Eu am vazut ca gradinita e renovata (cel putin exteriorul), dar stiu ca nu este cea mai cautata gradi din zona. Pentru noi are marele avantaj ca este foarte aproape de casa iar eu voi avea si un bebelus mititel in curand.

Silvia mea va merge de luni acolo. Sa am inima impacata?

Multumesc mult pt orice informatii, pareri.

Lavinia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

Desi nici eu nu cred ca e cea mai buna alegere, fiind totusi cea mai apropiata de tine, si oricum acum nu mai ai cum sa schimbi alegerea pentru ca nu mai sunt de mult locuri in zona aceea, eu zic ca o sa fie bine. La grupa mica vrei in primul rand sa se obisnuiasca cu lucrul in grup, sa se linisteasca la gandul ca maam nu va mai fi langa el tot timpul... Pentru invatat mare lucru mai sunt ceva grupe, mai maricele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mersi mult de raspuns!

In cel mai rau caz (daca nu suntem multumiti) la anul o mutam. Acum au luat-o la grupa mijlocie (pt ca la mica nu mai aveau locuri si ea are deja 3 ani jumate). A fost la cresa, deci nu mai e problema sa se invete cu colectivitatea. Speram ca ceva activitati sa faca!

Ce gradi recomanzi in zona? Pt la anul, daca decidem sa ne mutam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

"Recomand" este pompos spus. Mai degraba as spune ca e bine sa stii care sunt alternativele. Dimitre Cantemir 16 - Gradinita 30 si in spate la Piata Norilor, Pe Aleea Tohani, Gradinita 17. De asemenea, pe Frigului este gradinita 25 daca nu ma inseala memoria. Alte gradinite in apropiere nu mai sunt. Oricum, activitati se fac. Daca vei fi multumita de educatoare, atunci asta este un lucru esential.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multumesc mult, Radu. Eu sper ca fie OK aici si sa nu trebuiasca sa o mutam. Numai bine,
Lavinia, aproape dubla mamica.

Mergi la inceput