Calatorie... in timp

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Si mie mi-ar placea sa traiesc in trecut. Ce prostii spun de parca odata cu trecerea vremii nu traim cu totii "in trecut" - printre amintiri. Sau poate numai eu !?
Cred ca m-ar fii atras ideea de a fi nemuritoare, sa fii trecut prin toate epocile ca intr-un film. Dar singuratatea ar fii fost tare grea.
Insa as fii putut sa-l vad pe Adam si prietenul lui Narancea "eroul planetei, omul care a salvat pamintul, nice GAY ( cred ca asa era mai corect "
Narancea nu da cu pietre ... am vazut din tot ce scrii ca esti baiat de gasca deci nu o sa te superi .. sper !?! uite o ( e Peroni) de la mine ..
Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ufffffff...... crista, auzi tu cite kile ai in plus ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mie mi-ar fi placut sa fiu de fata la caderea Constatinopolului...cred ca a fost fantastic!!!
Si mi-ar fi placut sa ii cunosc pe indienii americani inainte sa dea nas in nas cu "lumea civilizata"...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David la 2,6 ani printre valuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Beeeeeyyyyyy,da'tu esti obse de kilele noastre? Sau de ale tale?

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Narancea draga ... cite "kile " am in plus fata de cine???
Fata de tine ? sau fata de mine "cea din tinerete "? ( si aici ma refer la frageda pruncie ca in rest tot peste norma fusei )...
Oricum stai linistit ca tot pe Adam il preferai si daca ne intilneam prin gradina Edenului, nu iti face probleme nu sunt chiar "rupta din soare " .
Oricum raspunsul corect este : MULTEEEE
Cristina si si..... devreme acasa, zicea o vorba romaneasca tare draga mie.

Mergi la inceput

dolofano unde ai stat ma in drumul taberei ? eu am copilarit pe tg. neamtz , am fost vecini ?

Mergi la inceput

Ia uite cum se gasesc vecinii pe aici... Am stat pe Valea Ialomitei. Deci nu foarte departe de Tg Neamt.
Prea esti pus pe mistouri trebuia sa ma fii prins eu mai demult ca esti "baiat de cartier ". Insa daca zici ca doar ai copilarit nu stiu daca ne-am intilnit vreodata prin zona ( am vazut ca la tine scrie ca ai 14 ani ) deci nu stiu daca pe vremea cind eu ma plimbam cu prin cartier erai deja nascut !?!

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaa aia cu 14 ani e o gresala, care apare la multzi de pe forum hihihihi daca inversezi 14 in 41 te apropii de adevar si bag eu zeama ca atunci cind eu mergeam pe bicileta tu nu erai inca pe acolo....... hahahahhhaha

dar hai sa revenim la oile noastre unde vroiatzi voi grasanelor sa fitzi in lumea asta ?????

Mergi la inceput

Eu daca ma gindesc bine as vrea sa fiu inapoi pe Tg. Neamtz in Drumul Taberii in anii 70 cind narancea umbla inca in pantaloni scurtzi si juca tenis cu piciorul in parcari. Da da , atunci parcariile erau goale, o dacie pe ici pe colo si era loc destul de un tenis cu piciorul in patratzelele parcarii.
Viatza nene ! trecusem de mult de la jocul cu cartonase de chibrituri, capace de bere si tzurca.
Acum frigeam un lapte gros – versiunea mai avansata de la capra si ne rupeam coloana vertebrata.
Hainele le rupeam la frunza. Vechea bicicleta pioner era casata, costase 400 de lei hahahaha acu aparuse pegas la 800 de lei, sau pegas cu coarne si saua lunga dar baiat pus pe chestii tari am primit o cursiera sputnik, mama mama ! alea minuni si figuri….
Primul ceas cu afisaj electronic, apasai pe buton si apareau cifrele rosii ! primul casetofon , un sharp alb mono cu radio, umblam cu el seara prin scarile blocurilor si mai un bonny m , donna summer , abba, tina charles, bee gees, la belle epoq - black is black , luv cu calu troian hahahahaha apoi trecuram la maiak ! da da stie careva maiak-ul ? supremul magnetofon, inima la toate “ceaiurile “ date in cartier . sau tricoul albastru cu dunga tricolora pe mijloc si baschetzii de “lot “ mult mai avansatzi decit tenesii aia chinezesti.
Da vremuri, baschet la liceul pedagogic luptind din greu impotriva la Adi Grasu. Prietenia cu baietzii din ”canal ” si noptziile de vara cu gasti micutze pe tomberoanele de gunoaie sau batatoarele de covoare. Apoi s-a facut parcul Moghioros si strandul, ehe………
La inceput scoala era la complex in spate , 204 , apoi la 169 si 155 . cum mai umblam in uniforme si ne controla de matricola la intrare. Intr-o zi buna si cu noroc mai scapam cu blugii in scoala.

Eu acolo as vrea sa fiu, macar si pentru o seara, cu vecinu Simi si Lucian Balosu la pinda dupa Mirela sau Viki, as mai lua-o chiar cu drag la cap de la Ciprian, un vecin de ii placea sa ma mai caftesca asa din cind in cind hahahahahaha sa mai dau o fuga in jos pe strada la o vorba cu Marian Ionescu ( ala de la linia 5 ) sau sa joc un tenis cu tata lu Pepe ala de cinta spaniole.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Pai inseamna ca esti fosila rau,mai Narancea,in ce epoca ai trait tu?
Acum......daca tu te-ai luat de "kilele"noastre,noi sa ne luam de pieile tale curse?
Sau.......

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput