Calatorie... in timp
Raspunsuri - Pagina 3
lai spune:
narancea, sa stii ca tu oi fi fost tovaras cu mama, care si-a petrecut adolescenta si prima tinerete intr-unul din blocurile de patru etaje de langa liceul pedagogic, tot prin anii 70.. parintii ei s-au mutat mai apoi intr-un TS iar eu am stat vreo doi ani la ei pe Tg. Neamt cand mergeam la gradinita in anii 80
Lai
nelia spune:
Narancea, pai cred ca sintem de-o seama... ca taaareee bine mai seamana nostalgia ta cu a mea.
Mie mi-ar placea sa traiesc putin prin triburile vechi, sa cunosc libertatea asa cum au cunoscut-o cei de atunci si de acolo... si natura! Da, mi-ar placea sa patrund, invatata de ei, in tainele infinite ale naturii si sa ma intorc cu ele in adincul fiintei mele, acum si aici – nu-mi mai pot dori sa ramin acolo, am doi puiuti si un sot fara de care n-as mai putea trai niciunde si nicicind.
Ce bine ar fi daca s-ar putea calatori in trecut. Am intra pe net si ne-am face rezervare la masina timpului... sau avion... sau vapor. Am fi intrebati unde si cind am vrea sa mergem, ni s-ar prezenta pliante frumos colorate (s-ar lasa razboaiele, bolile, catastrofele deoparte, bineinteles!) si noi am alege un loc de vacanta... ideal pentru familia noastra, cum suna o reclama pe la TV.
Cornelia, deAgata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)
http://nelia.photosite.com
narancea spune:
haita beleaua, pieile mele curse..... of brendamitran hahahahahaha nu stii ce vorbesti fosile sa le zici la vecinii tai
nu am chef sa pierd timpul pe tine, cind cele doua nice ladies nelia si lai sunt atit de interesante ! ciao brenda si nu uita, o data kg puse nu mai scapi de ele, tot mai rau se aduna hahahahahahaha
da ma nelia...... ce bine ar fi
lai hahahahaha ia vino cu maicata de mina aici pe forum hahahahaha glumesc mai stii ca nu am cunoscut-o, cel putzin din vedere daca nu poate am fost colegi de banca hahahahaha cum o chema ? da si tu detalii
mihaela_s spune:
hai narancik sa te tzuc (vezi cum nu pierd io nici o ocazie )ccc ca mi-ai adus aminte de maiak...asa urla si la noi in cartier intr-un geam un maiak din asta...si canta numai muzica buna...abba, boneyM, "hulio" iglesias, demis rusos...astea erau vremurile copilariei mele...
Mie mi-ar placea sa fi trait in vremea de glorie a imperiului habsburgic, in Viena din acea vreme...de preferat la Palatul Schonbrun, dar sa nu fiu gradinareasa sau servitoare...ceva lady acolo macar .
Sau in Bucurestiul interbelic, perioada asta mi se pare cea mai frumoasa pentru Romania.
Mihaela si fetele mele
poze noi cu Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
brendamitran spune:
Oooooo......zise Zdreantza in gindul lui......pai,mai Narancea,daca nu tii la glume,mai ia vreo doua-trei din astea ca poate iti revine simtul umorului.
Acum,fara gluma,n-am vrut sa te jignesc.Imi cer scuze daca am facut-o!
Insa.....sa stii ceva: kilele alea de care zici tu,eu le-am dat jos,culmea! oare cum s-o fi intimplat?
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
narancea spune:
guritza e si normal ca stiu de gluma, cum dracu sa ma supar hahahahaha te tachinam si eu, iar de kg nu itzi face grija, asa le zic la toate fie ele cit de slabe. chiar asa cum le-ai dat jos ?
narancea spune:
si mai ales imi place tare chestia ta cu frunzele care nu cad si clipele care nu se uita ..........
brendamitran spune:
Mey,sa stii ca,surprinzator,mari eforturi nu am depus.Am mers la sala de doua-trei ori pe saptmina,am liminat piinea,grasimile,prajelile si sosurile din regim si......in vreo 5 luni,am dat jos aproape 10 kg.Si mai saream calul si la un snitzel,si la o pizza,so\i la o prajitura,dar nu mai des de odata pe saptamina si.....cu masura,evident.
Din mai nu m-am mai dus la sala si am mai ciugulit ceva piine.In afara faptului ca am mai facut un pic de burtica,nu am mai pus la loc.
Acum merg la sala din nou,dar.....fir-ar ea de piine,zici ca are magnet....
Iti place aia? Pai mai am.....
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran