Gradinita Conil

Gradinita Conil | Autor: Anny

Link direct la acest mesaj

Are cineva informatii despre aceasta gradinita particulara (zona Cotroceni)?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Da, eu am unele informatii. Ce anume te intereseaza?

Q

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Pai tot ce poti sa imi spui. Ma bate gandul sa il dau pe pitic la gradi (are 2 ani) si caut ceva "rezonabil" ca pret, curat si cu personal bun.
Nu face la olita deci este clar ca la o gradi de stat nici nu poate fi vorba, asa ca ramane varianta gradi particulara.
Am vorbit mai demult cu directoarea care mi-a spus ca nu e o problema ca nu face la olita si ca primesc si copii mai mici.

Te rog spune-mi absolut tot ce stii....+ impresii (daca e cazul)

Multumesc!

http://community.webshots.com/user/sergiu_m03

Mergi la inceput

Ce sa-ti spun... eu am facut la inceputul verii turul gradinitelor din zona Cotroceni-Izvor, impreuna cu fi-miu, ca in fond si parerea lui conteaza. Si am ales sa mergem la Conil. Iar pretul a fost ultima chestie care m-a interesat. Este adevarat, mai sunt copii micuti, sub doi ani si cu scutecel. Ei, si? :)). Eu sunt destul de multumita pentru ca pustiul meu s-a adaptat rapid, mananca supita (fara mofturi!!!!) ceea ce acasa nu s-a intamplat niciodata, doarme la pranz fara lacrimi si rugaminti si dupa cateva zile incepuse deja sa ingane cate-un cantecel iar seara cand ma duc sa-l iau este vesel. Sigur, fiecare are anumite criterii atunci cand alege o gradinita sau alta; cel mai simplu este sa faci o vizita acolo.

Q

Mergi la inceput

QSAR, multumesc mult de tot ptr informatii. Voi face o vizita saptamana asta (sper). Dau un telefon acuma si incerc sa aranjez o intalnire.
De la ce varsta l-ai dat pe pustiul tau la gradi?

Al meu cred ca e cam rasfatat si ma gandesc ca la gradi ar fi un mediu bun ca sa se mai "educe" un pic si mai mult decat atat se socializeaza cu copiii si invata multe chestii.
Noi stam in Dr. Taberei asa ca ar mai fi si problema transportului. Inteleg ca ei asigura si asa ceva, stii detalii?
Dimineata l-as duce eu, dar nu sunt sigura ca as putea sa-l si iau la ora la care se termina programul......
Ce poti sa imi spui de mancare? cam ce le da?

Mergi la inceput

A! Sigur, poate ca nu este exact-exact ce-am vrut eu la inceput. Adica mai are si minusuri, insa din moment ce-am ales-o imi asum 100% alegerea :))
Stiu a au cumparat de curand un Mini-bus si de la 15 septembrie vor asigura si transport. Deci una e rezolvata. Cu mancarea e cam asa: gradinita are bucatarie proprie. La micul dejun au fie laptic cu cereale, fie tartine, oua, ceva cat se poate de obisnuit. La pranz, supita/ciorbita obligatoriu si felul doi, mancare gatita, nu mari fite. Si desert :)). Dupa somnic o gustarica (biscuiti, napolitane, cornulete). Cum baiatul meu este un suuupeer-mofturos, faptul ca la gradi e cuminte si papa tot este de-ajuns pentru mine :)).

Q

Mergi la inceput

Maine dimineata la 9 ma duc sa vizitez gradinita. Ma intalnesc cu Adela Hanafi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

buna!

unde anume e gradi asta? si cat costa programul prelungit? au am vazut ceva prin cotroceni, dar nu m-a entuziasmat f tare.

multumesc. oana

Mergi la inceput

Gasesti informatii www.gradinite.com/gradinita.php?tip=2&id=266" target="_blank">aici. Acum... deh! pe mine nu m-a "dat pe spate" nici una dintre gradinitele din Cotroceni, nici macar cele cu j'de fitze. :)) Da, stii cum e... pana la urma nici bonele nu-s toate chiar ca Mary Poppins. Mie-mi place aici. De ce? n-as putea sa explic. Poate ca aici baietelul meu s-a simtit in largul lui de cand am intrat pe poarta si pentru mine asta a fost cel mai important argument. Si-un anumit fel de abordare a educatiei care corespunde asteptarilor mele.

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

La vremea cand am vizitat-o eu, educatoarea era chemata de acasa strict cand veneau vizite, si erau chemati 2 copii ai unor prieteni sa participe la prezentare. Era super rece dar asta din cauza ca nu statea nimeni acolo; si mie una mi s-a parut taaaaaaaaare dubios. Cand peste cateva luni am aflat toata tarasenia, m-am minunat, cat putea sa minta directoarea. Probabil ca faza cu educatoarea si copiii au tinut si au atras alti clienti si acum e ok, dar acum tare ma minunez.....

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput