Remedii impotriva caderii parului
De o perioada de timp a inceput sa-mi cada parul. M-am tuns crezand ca astfel nu va mai cadea, dar nu am vazut un rezultat spectaculos. Ce sfaturi imi dati?
Raspunsuri
lgireada spune:
Eu zic ca e de la stres, si eu patesc asa in preajma examenelor. Am facut la un moment dat vreo jumate de cura cu Revalid si mie mi s-a parut bunutz. Asta anul trecut, in iarna. Si de atunci nu am mai avut probleme...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
Tanaion spune:
Si eu m-am confruntat cu aceasta problema si am incercat tot felul de tratamente locale: gaz cu usturoi, sampoane impotriva caderii parului. Nu au avut nici un rezultat si pana la urma am ajuns la dermatolog care mi-a indicat un complex de multivitamine si tot intern de la Harmony un flacon numit Beuty Hair, niste pastilute cu zinc parca si extern sa ma dau de doua ori pe zi pe pielea capului, dimineata si seara cu Alopexy (o solutie pe baza de minoxidil, trebuia sa aplic cativa mililitrii, intra imediat in piele).
Dupa tot acest tratament chiar pot sa spun ca si-a revenit parul meu, mai am mult pana a fi cum era candva, dar sunt pe drumul cel bun.
Tana
Darria spune:
O cautare pe "par" si gasesti tot ce vrei despre aceasta problema, au fost multe subiecte despre caderea parului. Vei putea vedea ce au folosit fetele si ce a dat rezultat.
Tara
idei nunta
nunta
oana_n spune:
Si eu am avut probleme destul de mari deaorece pe langa ca e rar si subtire...mai si cadea destul de mult.Am urmat tratamentul cu revalid..si in afara de niste kg in plus....nu am reusit nimic.AM descoperit apoi un tratament de la HAIR LIGHT care se numeste MASCA RESTRUCTURANTA CU MULTIVITAMINE.Eu il am de un an si jumatate de la coafeza mea....care lucra numai cu aceasta firma insa produsele aduse la vremea aia din Italia.Se pare ca a patruns insa si la noi pe piata firma...pe mine m-a ajutat enorm...de un an si jumatate il folosesc dupa fiecare spalare pe cap si e super ok.....ba chiar l-a folosit si o prietena de-a mea imediat dupa sarcina si in 2 saptamani nu mai avea probleme.Acum insa e important ca sa nu iti tii parul prins in nimic de genul elastic...ci doar clame...si sa mananci multe fructe...asta te ajuta indiefrent de tratamentul pe care il folosesti.Sper sa gasesti ceva potrivit si sa scapi de problema
Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa
stoichitescu cristina spune:
Subiect pe sufletul meu. De la un timp de vreme imi cade parulin cantitati mari. Il tin si prins ce-i drept si am observat si eu ca imi cade mai mult.
Alta cauza la mine ar fi ca lucrez intr-un birou iluminat de neon si am un astfel de neon chiar deasupra capului.Mi s-a spus ca asta ar fi un motiv in plus pt caderea parului.Eram tentata sa iau revalid dar daca am citit ca s-ar putea sa ma ingras ... mai bine nu.
Alte tratamente as vrea sa incerc.Voi ce mai ziceti?
ramonskaia spune:
Lotiunea regeneranta Gerovital H3 cu vitamina A,E, ulei de ricin si petrol este ok daca suportati mirosul.La mine si la prietenele mele a mers dar trebuie sa va tineti de tratament:cum scrie pe sticluta de cel putin 2 ori/sapt cam 2luni.Se gaseste la plafar, Cora, Carrefour,farmacii si costa cam 135 000.
adivio spune:
eu am avut problema asta in iarna, fetele probabil isi amintesc. imi cadea ingrozitor de mult si aproape ca mi se formase o gaura in cap de la frunte putin mai sus. tratamentul meu a fost sa ma rad in cap. m-am ras la 3 zile timp de o luna, iar acum parul meu creste frumos, gaura a disparut, nu este mai des, dar firul e mai viguros si un pic mai gros si creste destul de repede. eu ma spal pe cap cu sampon cu usturoi pe care l-am descoperit dupa ce mi-am ras parul. si incearca sa folosesti cit mai putine cosmetice de par, gen spuma sau fixativ. oricita reclama le face ca sunt cu vitamine sau mai stiu eu ce, concetratiile de chimicale tot sunt.
Daisy spune:
Cand am venit in Canada, am debutat cu o invazie de matreata (si eu si sotul meu). Am zis ca o fi de la apa, de la clima, de la caldura, cu cat trecea timpul cu atat deveneam mai panicati...am intrebat in dreapta si in stanga si niste prieteni ne-au raspuns ca in spoturile publicitare: "Selsun ne-a schimbat viata!"
Este vorba de samponul Selsun Blue (am inteles mai apoi ca este o gama intreaga, si lotiune capilara si balsam, oricum, noi folosim doar samponul) care intradevar ne-a scapat de matreata in decurs de 2-3 luni, spalari 1-2 pe saptamana.
In ceea ce priveste cazutul parului, am adopatat si eu metoda lui Adivio, doar ca nu am fost asa radicala, m-am tuns la 2 cm. o singura data, dupa care am aplicat maceratul de usturoi in gaz (de 2 ori pe saptamana) si apoi lotiunea de la Gerovital de care spunea cineva mai sus (cand a reusit maica-mea sa mi-o trimita din tara), tot de doua ori pe saptamana. Si acum mai folosesc aceasta lotiune, am par frumos, viguros, nu mai cade si nici matreata nu mai avem, nici eu, nici sotul.
Doar ca acum, astept sa creasca....
Cea care spera