Impreuna, Timisoara! (20)
Raspunsuri - Pagina 9
liliana csaki spune:
Saru'mana Doris si Angy11, sper ca pana la urma sa-mi dati una din voi o veste buna.
Ca sa fiu sincera, din start ma gandisem la tine Doris(stiam de tine de mult) dar citind dimineata pe subiectul vostru ca sambata ai musafiri mi-am inchipuit ca nu lucrezi si-atunci am pus mesajul pt. voi toate. Eu ajung vineri seara, nunta e sambata dupa masa.
Pozele noastre
Poze noi
Doris-Alina spune:
Liliana, hai ca o rezolvam, vezi ca ti-am trimis PM.
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
danyella_1982 spune:
LA MULTI ANI PENTRU TOATA LUMEA CARE-SI SARBATORESTE ZIUA NUMELUI SAU CEA DE NASTERE !!!
ACUM CIOCNESC UN CU SOTUL MEU CARE A IMPLINIT 24 DE ANI !!!
diana1971 spune:
Buna dimineata.... e ora 2 am si nu am somnic.
La multi ani !
la toate Mariile de aici!
Sper sa nu va intalniti pe 10 sept ca nu sunt in timisoara si as veni si eu sa va cunosc...mai ales ca in 12 e si ziua mea .
As mai avea o intrebare... simt dureri in jurul buricului asa ca o crampa abdominala...oare se intoarce bb? sau m-am agitat cam mult azi ?? eu sunt in 30 de sapt.
Bulina buclucasa- 3 saptamani ?? iri urez succes. Unde nasti ? Si eu vreau sa fac epirdurala, am auzit ca e ok .
sa ai o nastere usoara si un bb sanataos si frumos !!!
va pup
diana 30s
Mirona spune:
Buna timineata,
in primul rand: La multi ani!!! la toate Mariile.
io vreau sa va zic ca, cartea de la Alexa e ca un drog pentru mine. Stau toata ziua cocotata in vf. patului si citesc. La lucru .... am deschisa in permanenta o fereastra WORD cu aceasta carte ... si citesc printre treaba ... pe care tre s-o fac. DROG curat.
Problema mea este ca pentru mine cartile in general sunt un somnifer ... si deci poate stiti de pe la emisiunile Bitte laecheln! ....(am scris ae in loc de acel a al nemtilor) ... cum stau BB-ii la masa si le pica, capu de somn ... ei cam asa se intampla si la mine. Si uite asa ... fug de la calculator in dormitor si inapoi tot citind la acea carte.
he he hei.
Liliana - hai ca te-ai ales cu freza de timisoara. Bravo.
Lili-buclucasa noastra - eu nu stiu ce sa-ti spun ... sa ai curaj, sa dea Domnu sa fie bine si sa-ti vezi Codruta in brate sanatoasa si frumoasa. Ai grija de tine. Nastere usoara.
Miro
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Ce faceti?
Sa nu faceti treaba azi, ca e Sarbatoare mare!
Cele/cei care aveti Marii in familie, distractie placuta...
O zi buna!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
mitzuka spune:
Buna dimineata!
La multi ani tuturor Mariilor!
Miro...da ce carte citesti? Eu sunt invers decat tine...nu pot sa ma culc fara sa citesc ceva , o ora doua seara...eu is cititoare impatimita...cred ca asta e modul meu de relaxare...din pacate eu nu rezist mult in fata monitorului ca as citi si e-books...am gasit o gramada...dar de ochelarista cu vechime io!
Doris...cred ca intalnirea e cel mai bine sa o facem la inceputul lui octombrie....in 17 nu poti tu...in 24 nu poate Miro....Diana nu poate in 10...deci...vezi ce zic si celalalte fete...
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
Giova spune:
LA MULTI ANI si multa, multa sanatate tuturor MARRILOR!!!!!!
poze
gio si bb Marco 22 fix
Mirona spune:
Simina ... cartea e a lui Dan Brown - Codul lui Da Vinci.
Am comandat si celelalte doua ... Fortareata digitala si Ingeri si demoni.
A.... o ora rezist si eu ... da nu-mi ajunge .... ce poti citi intr-o ora?
Si eu sunt o cititoare inraita.
De aceea nu ne-am pus nici televizor in dormitor ... parerea mea e ca indobitoceste.
Miro
silvana75 spune:
In primul rand urez si eu un calduros La multi ani pentru toate Mariile!
Va rog nu puneti intalnirea pe 1 octombrie pentru ca atunci ma sarbatoresc eu. Sper sa-mi treaca nervii si agitatia asta din ultimele zile pentru ca nu se mai intelege nimeni cu mine, noroc ca ai mei sunt plecati si singura victima e sotul meu.
Va pup
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici