Impreuna, Timisoara! (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

La multi ani Mariilor !

Ana tu esti privilegiata , maine e Sf. Ana , deci la tine dubla urare!

Miro de unde crezi ca stia my husband de Maria? Pai tu nu stii ca la Sole se discuta tot din casa?? :-)

Doris esti libera pe 24 dimineata pentru freza mea de gala?

Mihi sanatate multa lui Octa!

Lili Doamne ajuta sa fie bine si sa nasti normal! Gandeste pozitiv .

Angy am fost pe la gradi , erau doamnele, cam adormite dupa concediu, era si o fetita din grupa lor plangea saraca de numa'.
Am fost zilele trecute seara prin zona pe la Vidu si se auzeau tot felul de tamburine si tobe pe acolo...ai ore si seara, ca m-am gandit la tine...

La mine e cam nasol cu intalnirea in 1 octombrie ca nu prea pot...

Va pup si spor la lucru

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Buna dimineata fetelor,
Multumesc mult de tot ca m-ati primit in gasca voastra!
La multi ani si din partea mea tuturor Mariilor! Sa fiti voioase si sa aveti o zi superba!
Sper sa reusesc sa vad din timp cand se anunta o intalneala ptr ca mi-ar placea sa va cunosc. Cu Giova cred ca o sa am multe de povestit, pentru ca o sa nastem cam in aceasi perioada. Fetele care ati nascut la Bega, ati auzit careva de d-na dr. Cristea?
Am vazut ca sunteti mari cititoare pe aici ... trebuie sa imi fac si eu rost de carti noi pana cand intru in prenatal ... o sa mai vad ce cititi voi poate ma inspirati :)
pupici
Angi 20 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Canda eu tocmai citesc Codul lui da vinci, dar scos la imprimanta.
daca vrei, dupa cel termin, ti-l dau sa-l citesti.

Intalnire nu stiu, cand vreti voi, eu numai dupa 22 sept. sunt in timisoara. Si ma gandesc cu groaza, ca vine frigul, nu mai putem sta pe terase, si fumul de tigara in local, il suport mai greu.
Dar vedem noi cum o scoatem la capat.

poze
gio si bb Marco 22 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Canda-Angy...nu ai cum sa nu vezi cand se anunta o intalnire...scrie cu litere de-o schioapa...de obicei Doris face anuntul...Te asteptam...Povesteste mai multe despre tine sa te cunoastem un pic...daca vrei...
Ce o sa ai fetita sau baietel?V-ati gandit la un nume?

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Giova, am citit codul lui Da Vinci, am avut cartea in format digital. Am vazut ca si tu o ai pe calculator ... eventual daca mai ai si alte carti pe calculator cred ca m-ar interesa.

Cred ca o sa avem fetitza, dar deocamdata nu e decat o banuiala, pentru ca bebicul n-a vrut sa ne arate clar O sa o cheme Iasmina (daca e fetitza).

Zilele astea imi chinui creerasii cu tot felul de chestii, zugravim acasa si trebuie sa ma gandesc ce culori sa facem (pana acum a fost alb), apoi trebuie sa ne luam covor si sa facem un dulap. Tot calculam spatiul sa vedem unde o sa stea patutul, ca nu prea are loc de patul nostru ... asa ca ne-am gandit sa ne dam patul si sa gasim altul mai mic ... Cand terminam ne luam o pauza :)

pupici
angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Simina, avem mai multe variante, deci, in 10 nu se poate, in 17 iar nu, in 24 nici atat, in 1 oct, am inteles ca nu, asa ca de ce e musai sambata/
Avem si alte optiuni.

1. Duminica , in 11 septembrie, dupa masa, pe la 18( 1-2 ore, la un suc)
2.16 sept, vineri, dar mai tarziu, pe la 19.
3. 23 sept, vineri, tot asa pe la 19.
4. 30 sept. vineri, tot la 19.

Asa ca fetele, vedeti propunerile mele, analizati, ganditi, ca o zi din astea toate putem sa ne vedem 2 ore, nu?
Care cand si cum puteti?

Irina, da, pot sa te coafez in 24, dar te rog aminteste-mi cu cateva zile inainte...

Canda spor la treaba...

Danyella 1982, un calduros bun venit pe la noi...
Spune-ne mai multe despre tine...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Ceau fetele,
Sa va povestesc o faza super:Ieri l-am dus pe fiu-miu cel mare sa-l tund.Frizerita noasta mai avea putin de lucru,asa ca ne-am asezat pe scaunul de langa ea.Cum ne-am asezat,vine la Vlad o fetita,proaspat facuta pe unghii si-l ia de mana sa-l duca si pe el sa se faca cu oja pe unghii.Copilul meu,disperat,ii spune ca el e baiat si nu se face pe unghii."Atunci hai sa ne plimbam" "Nu vrei?""Hai la McDonad".
Vlad nu si nu.A'mica vazand ca nu-l poate convinge nicicum ii zice:"Esti sexi."
Mai fetelor am fost pe spate de ras.O intreb pe fetita cum o cheama.SURPRIZA !!! INES-ANDRADA."Da,si pe mama ta o cheama Doris?"Bunica,adica...Iuliana,nu bunica ca bunica am inteles ca e bunica lui Doris,surprinsa..."o cunoasteti pe fiica-mea?"....Nu i-am spus de unde o cunosteam pe fiica-sa...
Faina fata ai Doris.Sa-ti traiasca! Poate,mai sti,ne-ncuscrim(?)

Va pup.Cand mai am timp va povestesc cum am ramas blocata-n baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pe zi ce trece ma minunez de Ines a ta, Doris!!!
Auzi ma, la 3 ani sa-i zica la un baiat ca e sexi!!!

poze
gio si bb Marco 22 fix

Mergi la inceput

Cosmina, oau, ce ma bucur, ....
Ieri, mi-a povestit mama mea, (cea care era cu Ines), ca a fost in parc si apoi a trecut pe la acea frizerie, caci mama are acolo foste colege, ea lucrand la Lux.
Si-mi povestea ca Ines a facut tam-tam mare, ca de obicei...
Imi zice mama ca era o doamna tare draguta, tunsa scurt, roscata, cu 2 baietei, mey, nu stiu cum, ca mi-a dat putine detalii, in acea clipa m-am gandit la tine...ai vazut ca te-am intrebat si pe Pm.
Spune-mi te rog, ce a mai facut mamagarita( asa zice ea...), asta mica a mea?
Sper ca nu l-a necajit pe fiul tau, e cam tupeista Ines...am auzit ca i-a spus ca e sexi fiul tau...iti dai seama? la trei ani?
E ca la ea acasa acolo...
De mica am dus-o cu mine, in saloane si vad ca tare ii place.
Mami zicea ca e super baiatul tau, asa ca de azi nu-ti mai spun Cosmina, iti spun: Cuscra!
Te pup, si chiar mi-ai inveselit ziua...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

A, si mai ceva, e normal, sau vi se pare normal, ca Ines, la trei ani, in parc sa se faca ascultata de fetite de 7-8 ani?
Si inca nu vorbeste foarte clar, se straduieste?
In alta zi, in parc, a adunat toate fetitele mai mari, si ce le facea, Dumnezeule...
Tu, stai aici, tu stai pe banca, pune mainile la spate, tu taci si nu vorbi, ca ma doare capul si creierii...
Acuma stati la gradinita, tu spune poezie, tu canta, tu esti pedepsita, stai cu mainile sus, unde pleci, ca n-am terminat....si asa mai departe.
Fetelea alea saracele, nu ziceau nimic, executau tot, si erau mult mai mari decat Ines.
Are un stil sa se faca admirata, sa se bage in fata, vrea ca doar ea sa fie lider...
Oare e normal la 3 ani?
Culmea ca la fetite le placea, au continuat si executat toate ordinele ei.
Eu cu Radu, radeam cu lacrimi...
Ce sa fac cu ea?

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput