Impreuna, Timisoara! (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

O zi frumoasa, va doresc!
Plec la selgros, cu tot familionul, mama, buni, Radu, Ines.
Sa-i ia mama ceva frumos la Buni, de Maria.
Ne auzim pe seara.
Si hotarati data de intalnire...v-am dat 4 sugestii, haideti ca vreau sa scriu anuntul, mare cat casa....

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mey Cosmina si Doris.....m-ati dat pe spate cu povestea despre nazdravaneii vostrii....Am ras ca disperata....Na,Doris,ca ai domnisoara!!!!Invita baietii la un Mac....Hahahahahaha....Scumpa de ea!Cosmina,s-a speriat baiatu'?!Trebuie sa ii explici ca nu-i frumos sa refuze o fata....Hahahaha....Bey,sunt geniali micutii vostrii!Ce mai?!Mi-au facut ziua frumoasa cu povestea asta!Abia astept sa ii povestesc si lui Marius diseara ,cand o veni acasa!Bravo pentru copilutii astia frumosi si dragalasi!
Angy si Irina,va pup si va multumesc mult de urare!...Sa aveti parte de tot binele din lume!
Diana,si eu aveam uneori dureri de astea,nu foarte puternice,doar deranjante...E posibil ca vre-un piciorus de bebe sa stea mai relaxat si sa apese unde te doare pe tine...
Miro,hehehehe....pai eu m-am apucat de carte joi dimineata si am terminat-o joi noapte....Mestecam in ciorba cu o mana si tineam cartea cu cealalta....hehehehe...vorba vine,insa la orice clipa libera mai citeam ceva...Asa e ca te prinde si nu te mai lasa actiunea asta...
Canda-angi
,spor la treburi prin casa...
Ioana,ce face Marco?Tot zburdalnic?Face bungy-jumping?Sper sa ma ajute Al de Sus sa ajung ziua cand te voi auzi si pe tine cu o poveste ca a Cosminei si a Inesucai....hihihihihihi...
Simina
,ce face Deianu' burticosu'?S-a mai uitat la desene?
Va pup si sa aveti o zi de sarbatoare frumoasa!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

ma alatur si eu cu urarile de LA MULTI ANI Mariilor de pe topicul nostru, si una dubla speciala pt ANA!!!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ana pt. Marco al meu e ceva normal. De dim.pana seara nu se opreste.
Lasa ca-ti ajuta Cel de Sus si apuci ziua aia, nu vezi ce repede trece timpul?

poze
gio si bb Marco 22 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Cuscra Doris,lasa mama fata ca e normala.
Sa fi vazut fetelor ce moaca a facut Vlad cand am intrebat-o pe Ines daca vine la noi acasa.Da'ea nu avea treaba,chiar o pregatea pe bunica-sa spunandu-i sa stea cuminte acolo si sa o astepte pana vine inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

imi cer scuze ca nu am mai intrat si imi cer scuze pt felul cum am scris mesajul (din cauza sms-urilor in care presc urtez tot, deci NU SCRIU IN BATAIE DE JOC), am citit cele 7 pagini si am uitat cine si8 ce spunea, si da, inca sunt minora
c tare e Ines, am ras cu lacrimi, am vazut pozele cu ea si e super!!!!!
sper k nu s-a suparat nimeni pe mine si ca de data asta m-am facut inteleasa.
LA MULTI ANI! la toate Mariile
ingerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

am uitat!
cine vrea carti in format electronic sa-mi trimita mail si sa-mi ceara detalii am si eu mai multe de dan brown si paulo coelho :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

ingeras-esti o draguta.Nu ne deranjeaza ca esti minora.Asa-i fetele?Nici noi nu am devenit de mult majore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Giova – si eu vreau Codul, chiar si in format digital, ca ma descurc apoi cu printatul. Te rooog...

La multi ani sarbatoritelor!!!

Vreau sa/mi omor seful Aveti idee de ceva metode de tortura?

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ingerash trimite-mi mail cu cartile care le ai, pe ioana14nemes@yahoo.com
ne bucuram ca ai revenit printre noi.

poze
gio si bb Marco 22 fix

Mergi la inceput