Impreuna, Timisoara! (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut dragelor,

Doris,sa-mi fie rusine,dar nu am auzit telefonul....imi dau o bila neagra singura...Cand stam in dormitor la calculatoare functioneaza si TV-ul,care,evident,urla cu Atomicul in bot...deh,avem fata cantareata la casa omului.....Asteptam sa vina Mos Craciun cu o tastatura noua...hihihi....si-asa Marius a dat de pereti cu tastatura lui optica,a facut-o tzandari si acum lucreaza cu o tastatura cu cablu,pe care Luana a sarit la greu cu picioarele,dar functioneste,benzineste,scanteieste....Te pup si sa ai o zi buna!
Irina,adevarat ca practica ne omoara,nu zic nu...si la faptul ca cei mici ne fac zilele frumoase cu zambetele lor si tandretea lor...sunt de acord cu tine 100%...Mai vorbim pe tema asta....N-as vrea sa ma starnesc acum la scris ....Iti doresc tot binele din lume!!!!
Miro,iar sunt tembela...cred ca tastatura aia idioata m-a dat peste cap.....scuze ca nu am fost pe faza,rusine de o mie de ori sa-mi fie..
LA MULTI ANI pentru aniversare,sa fiti fericiti si sa va iubiti ca acum si la 100 de ani!!!!
Dau cu prooroceala ,cum sa nu....doar ti-am mai zis...ca de cand te-am intalnit prima data ti-am zis,nu?O sa-i transmit salutarile speciale lui Alex....hihihihi...care bantuie de dimineata pana seara afara....pe ultima 100 de metri de vacanta....Sa ai o zi buna!
Simina,nu te mai ingrijora atat si lasa baiatu' in pace ...Are si el personalitatea lui...Toti trec prin faze de astea,mai mult sau mai putin...Si Alex cotonogea la greu ,cel putin la gradi,in grupa mica,era terorist rau,facuse gashca cu un baietel si cafteau tot ce le pica sub ochi:baietei,fetite...la gramada...Si care fetita nu statea si la pupat...vai de ea ce patea:imbrancituri,inghesuiala in dulapior,shuturi in fund....De Luana ce sa iti mai spun?Ca intr-o zi Alex isi scria tema de vacanta,iar Luana ii tot dadea tarcoale,avea chef de joaca.Iar Alex o ignora total si fi-mea s-a enervat,s-a urcat pe scaunul de la bucatarie,a ajuns la merele din fructiera,si-a luat unul si a venit si i l-a aruncat lui Alex in cap...Nu stiam ce are unul de urla si celalalt de rade...Mai zic?Te-ai lamurit?
Ioana,ia-o usurel....Nu te grabi si nu te panica,nu iti faci nici tie bine,nici lui Marco....Vrei sa pleci obosita rau in vacanta?Gandeste-te ca mai e putinel si o sa stai pe plaja,cu burticuta la soare....sa faci baie daca e apa calda....
No,fetele,va doresc o zi buna si va pup!Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Buna Fetele,
Ma bag si eu in ciorba voastra cu o intrebare/rugaminte. Pe 17 sept. o sa fiu in Timisoara la nunta fratelui meu.Puteti sa-mi recomandati pe cineva unde sa merg sa-mi aranjez parul? nu vreau ceva super sofisticat dar banuiesc ca fiind sambata si sezon de nunti s-ar putea sa fie si multe programari si sa ma trezesc ca n-am unde sa merg.
saru'mana anticipat,

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Multumesc de incurajari. Presimt ca noi ne vom gasi chirie dupa care ai mei se vor hotara sa ramana la sat. E bine si asa, insa pana atunci eu o sa-mi fac ganduri si griji.
Am uitat sa va spun ca am inceput sa fac sedinte de reflexoterapie pentru coloana si pentru multe alte afectiuni pe care le-a gasit tanti terapeuta. Ma simt excelent fizic, sunt mai calma, parca s-a facut lumina in capul meu. Merita incercat si pentru relaxare.

Pupa mama fetele!
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna fetelor.De 3 zile ma chinui sa postez si nu reusesc.Am pierdut mesaje la care am muncit,elaborate ...Sunt curioasa daca acum reusesc.Cred ca are ceva calculatorul meu,a promis sotul ca dupa masa se uita la el.Oricum v-am citit in timpul asta.
V-am pupat pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_buclucasa spune:

SALUTARE!
Mai avem cam trei saptamini si vine bebita! Am fost la doctorel, suntem binisor...un pic mai micuti dar sanatosi. Problema e ca avem cordonul ombilical in jurul gitutului M-am cam schimbat la fata cind am aflat, am tras si o tura de plins....
Acuma m-am linistit si sper ca doctorul are dreptate cind spune ca nu e nimic grav...ca ei monitorizeaza totul si daca e ceva intervin repede
I-am zis ca vreau peridurala, e ok , se poate...este indicat pt ca nu te epuizezi in timpul travaliului si ai forte pt ezpulzie, nu exista efecte secundare De acuma voi merge saptaminal pina ce nasc...sa vedem ce se mai intimpla, sper, din suflet, sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedy spune:

Deoarece maine este sarbatoare (Nasterea Maici Domnului) si netu' merge greu de tot in ultima perioada, vreau sa urez tuturor Mariilor de pe forum "LA MULTI ANI" in special pentru Miro ...sefa forumului

... pentru toate fetele

dedy

Ioana

"Adevaratul caracter al unui om se masoara prin ceea ce ar face daca nu ar fi niciodata prins"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Intru sa va pup ca iar sunt in criza de timp, am citit cate un pic de la fiecare!
Poate ne vedem sambata, daca nu plec dupa fiul meu cel mare ca l-am lasat la ai mei.
poate are cineva vreo idee cu vreo surpriza pt Octavian sambata!
Nu cred ca poate sa iasa din spital!
Mihi mami lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/arpisor.jpg" target="_blank">Arpi(nou)
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/mcmc.jpg" target="_blank">Lori(nou)
si matusa lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/octis.jpg" target="_blank">Octavian(nou)
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg" target="_blank">http://www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Multumesc fetelor ptr primirea calduroasa

O sa scriu mai multe depre mine si despre BB sapt viitoare ca acum plec cateva zile ...

Danitin, stii cumva unde e JMP Clinic?

Giova, cursurile Lamaze unde se tin?

Pupici

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

La multi ani tuturor Mariilor !!!

Sanatate, fericire si o viata frumoasa alaturi de bebei si de familia lor!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ceau la lume...

Mihi, eu personal, sambata asta nu pot trece pe la el la spital, ca am programari toata ziua...
Idei sunt multe, nu stiu, acum, dar de unde poti inchiria clauni din aia care modeleaza baloane?
Dedy, multumim pentru urari...
Amabil ca intotdeauna...
Lili, nu-i nimic ca e mai micuta Codruta, are timp sa creasca...problema e cu cordonul ombilical in jurul gatului...
E normal sa te sperii cand ti-a zis medicul, dar, daca mergi des la control in ultima perioada, eu zic ca totul se va termina cu bine...
Nu ma pricep, dar din ce am auzit in maternitate, de obicei, aceste mamici nasteau numai prin cezariana.
Acum, vezi tu ce mai zice medicul...
Angi, te pupam si noi...
Silvana, traiasca reflexoterapia...
Ana, incepe sa scrii scrisoarea la Mos Craciun, ca poate uiti...

Si acum o veste buna, de fapt, doua...
Dupa ce am cautat-o telefonic pe Mary, dar nu am dat de ea, azi m-am intalnit cu Brigi.
Mary, mai are cam o saptamana pana naste, e bine...
Brigi, are o burta....maaaaaaaaaaare....ea mai are o luna, bine si ea, schimbata doar de la ultima intalnire...
Le dorim nastere usoara la amandoua!
Brigi isi cere scuze si in numele lui Mary, dar ele sunt in concediu, iar acasa nu au net.
Acesta este motivul pentru care nu ne-au mai vizitat.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput