Impreuna, Timisoara! (20)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Irina, dar inca nu s-a stabilit nici o intalnire, 13 e marti...
O sa anunt una mare iar, cred ca prin 24.
Mai dati si voi cu parerea, cand ati vrea si unde...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mirona spune:
Buna timineata si de la mine,
cam greu m-am trezit azi ...
Dupa cum stiti ... ieri a fost aniversarea casatoriei nostre ... asa ca ... .... la Sena ... asa cum ne-am obisnuit.
Am papat, am baut si am reusit sa nu toate seara.
N-am ajuns tarziu ... doar pe la 10.30 ... dar s-a prelungit dupa ...
... si asa de greu m-am trezit azi ...
La multi ani ZOE!!! - sper ca macar la mesajele noastre sa raspunzi ... ca de multisor nu te-am mai vazut pe aici. La multi ani cu sanatate si cu tot ce iti doresti.
Ana ia incepe sa zici tu proroceala asta a ta in fiecare zi ... poate poate ... se prinde.
Salutari la ai tai ... numa la Alex ... "cu voce groasa".
Miro
Mirona spune:
Doris plizzzzzzz nu in 24.
E nunta cumnatei mele si mergem in Caras. Plizzzzzz
Hai mai bine in 17. Vorbeste si cu celelalte sarbatorite ... si poate faceti in trio ... sa avem ce pupaci.
Miro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Saluti!
Doris...sunt mai bine deja e pe trecute raceala...
Miro....sper sa aibe Ana "gura spurcata" si de data asta...iti tinem pumnii..
Fetelor nu stiu ce are Deian de la o vreme da in toata lumea , loveste cu ce apuca mai ales in parc....el era tare cumnintel..ce l-o fi apucat...daca il cert plange de zici ca-i sfarsitul lumii....noi nu ne certam in casa vorbim frumos si pasnic nu stiu de unde a vazut el asa ceva...Este ascultator daca ii ceri ceva sau daca ii zici sa faca ceva, chiar ma surprinde cat de multe intelege...dar dintr-o data ia ceva in mana si da....in mine mai putin dar in rest...biata pisica fuge numai cand il vede..
Voi ati avut asemenea aventuri cu puii vostrii...cred ca baieteii ca fetitele nu or face asa? Cum ati procedat...sau trece de la sine?
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Simina, bine ai venit in clubul celor tupaiti de copii...
Al tau e baietel, dar Ines, o finuta?
Si tupaie pe toata lumea, mai ales pe cei mari si pe babele care o sacaie cu faze infantile, :
Nu da cu piatra, nu-i voie acolo..., lasa aia, nu calca iarba...nu rupe frunza...
Ines ia ce prinde, daca nu, cu pumnii si da, daca nu o las, urla.
Am vorbit cu pediatrul si a zis ca e o perioada , cand experimenteaza si asta.
E felul ei de a protesta, cand nu-i convine ceva.
Incerc s-o las, sa-i treaca criza, dupa care ii vorbesc frumos, calm, ca nu e frumos, ca e fetita, ...ble ble, asta tine pana cand Kitty, catelusa, indrazneste sa ii ia mingea din fata ei, ca atunci o tupaie pe biata catea, sta numai pe sub scaune...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Giova spune:
NEATZA!!! la amiaz.
Dar n-am timp nici sa respir. Asa e cand te apropii de concediu. Abia astept sa se faca ora 6 vineri.
Miro si Dani
!!!!!!! Pt. cei n.... ani ai casatoriei!!!!
In rest e totul ok, ne pregatim cu pasi repezi de vacanta.poze
gio si bb Marco 21+
giuliatm spune:
hop si io .... abia acu am cateva min sa citesc ce ati scris si sa postez si eu ....
despre ce intalnire vb ?! am chiulit, recunosc, sunt in urma cu stirile ... ma lumineaza careva?
pup pe toate
Doris-Alina spune:
Giulia, urmeaza sa facem iar o mare intalneala,dar in 17 nu se poate, ca eu una am musafiri...in 24 iar nu se poate, ca Miro e plecata...asa ca ramne daca vreti sambata asta, in 10, dac nu , in 1 octombrie...
Spuneti-mi cum doriti, sa pot face anuntul...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
danitin spune:
Silvana, stiu cum e. Eu am bunica batrana tare la sat si mult noroc ca soacra mea merge si sta cu ea de luni pana vineri. Pe langa bunica sunt case care au ramas goale dupa moartea proprietarilor si am vazut ca mostenitorii le inchiriaza pe bani mai putini unor oameni care sa aiba grija de ele si, eventual, sa le furnizeze produse din gradina. Astfel, nu sunt nevoiti sa se desparta de o proprietate de care se simt legati sentimental, au unde merge in vacanta, mai primesc legume, oua, carne proaspata, ceva bani si casa este bine intretinuta. Totul este sa gasesti oameni de incredere.
Cristina, bine ai venit. Gimnastica speciala pentru gravide se face la clinica dr. Jenel Patrascu .JMP Clinic.
Giova, da, Lori a invatat sa se spele pe dinti si o face cu maxima placere. De cum se trezeste cere „peia” si abia pot sa+i explic ca treaba asta se face dupa ce mananci.
Mihi vai, ce necaz pe capul vostru. Tine-ne ºla curent cu starea lui Octa si comunica-ne daca putem sa ajutam cu ceva. Multa sanatate puiului mic.
Doris, decat lecitina mai bine o sedinta de aromoterapie urmata de un masaj de relaxare, o cupa de sampanie (doua, trei) si o baie parfmata inaintea unei nopti romantice ... ei, visez si eu cu ochii deschisi.
Fetelor, nu stiu ce se intampla, de vreo trei zile incoace spiridusul meu e taaare plangacios seara, una doua incepe sa urle, se freaca la ochi, spune nani, dar cand o pun in pat isi ridica funduletul in sus, apoi se uita la mine si rade. Si nici pofta de mancare nu prea mai are.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
Doris-Alina spune:
quote:
Originally posted by danitin
decat lecitina mai bine o sedinta de aromoterapie urmata de un masaj de relaxare, o cupa de sampanie (doua, trei) si o baie parfmata inaintea unei nopti romantice ... ei, visez si eu cu ochii deschisi.
Danitin, cum ma faci sa visez frumos in timpul serviciului, cui nu-i lipsesc toate astea, dar mai ales timpul?
DORIS si
![](comoara.gif)
Portofoliu INES
POZE CU NOI