Broasca lu' Jugaru
...sau www.nnm.ru/filez/crazy-frog.swf" target="_blank">crazy frog, poate o stiti mai repede asa!
Neaparat de vazut si ascultat la serviciu cu boxele la maxim!!!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
Raspunsuri
Ana68 spune:
Catalin....bestial!!!
Fiica-mea,la numai 1 an si 10 luni,e innebunita dupa broasca asta si dupa melodia asta....Sa mai zic?Pai in primul rand cine naiba m-a pus sa incarc clipul ,ca nu am mai putu bantui pe DC timp de juma de ora...Am vazut imaginile de le stiu pe de rost acum....iar fiica-mea era...in al noualea cer....
Bestial!....O noua metoda de relaxare...hehehehe...privitul broastei nebune!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mamica dulce spune:
eu nu vad nimic...de ce oare
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
spic de grau spune:
Eu am sonerie pe telefon cu broasca nebuna. De cate ori ma suna careva, innebunesc toti din birou .
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
iren spune:
La mine-i blank
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
iren spune:
Catalinu, pai ce faci, bre, ne incitzi shi ne lashi asha...?
Fa ceva, sa se vada shi la mine!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.