...sau www.nnm.ru/filez/crazy-frog.swf" target="_blank">crazy frog, poate o stiti mai repede asa!![]()
Neaparat de vazut si ascultat la serviciu cu boxele la maxim!!!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Catalin....bestial!!!![]()

Fiica-mea,la numai 1 an si 10 luni,e innebunita dupa broasca asta si dupa melodia asta..
..Sa mai zic?Pai in primul rand cine naiba m-a pus sa incarc clipul ,ca nu am mai putu bantui pe DC timp de juma de ora..![]()
![]()
![]()
.Am vazut imaginile de le stiu pe de rost acum....iar fiica-mea era...in al noualea cer....![]()
![]()
![]()
Bestial!....O noua metoda de relaxare.
..hehehehe...privitul broastei nebune!![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
eu nu vad nimic...de ce oare
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
Eu am sonerie pe telefon cu broasca nebuna. De cate ori ma suna careva, innebunesc toti din birou
.
Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)

La mine-i blank ![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Catalinu, pai ce faci, bre, ne incitzi shi ne lashi asha...? ![]()
Fa ceva, sa se vada shi la mine!
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.