Socul barbatului la primul copil
Raspunsuri - Pagina 2
bebi spune:
CAT DESPRE NOUA achizitie, vai de ea! Nu este decat o mizerie... daca as auzi-o eu vorbind as scutura-o un picut.
As proceda asa chiar daca nu as fi eu insami mama unui copil sub un an.
Va pup!!!!
steinbeck spune:
nu;
capul ei si-al murgului; ea are impresia ca nu face nimic imoral/necinstit;
Curios cat de netoti sunt oameni; ea a avut o experienta similara (de fapt mai multe) in familie cand era prin liceu/scoala generala; adica tatal ei o insela pe mama ei; chiar a venit cu femei in casa; si ea si mama ei au suferit groaznic pe tema asta; normal; Cand i-am zis faza asta, adica cum poate sa faca altei familii ceea ce a facut altcineva familiei ei, cand stie cat a suferit si ea si mama ei, ea a zis ca e altceva; cand ti se intampla tie observi ca e altceva ; ca ea nu face nimic rau; ca daca barbatul respectiv nu se intelege cu sotia lui etc. Ii zic eu bine mai daca e asa; lasa-i in pace sa-si rezolve problemele; stai deoparte; nu te mai intalni cu el; daca respectivul te iubeste si nu se mai intelege cu nevasta, o sa o parasesca pe nevasta-sa si vine la tine; faci si tu lucrurile mai "cinstit"; asa tu le sapi groapa cu sarg.
Gandire fireasca de "om": normal cand ti se intampla tie este tot timpul altceva; poti sa faci un lucru oricat de urat, ca tu gasesti argumente in favoarea ta; si ca nu faci nimic rau.
Asta e; Ma depasesc rationamentele astea; Oameni care nu pot fi cinstiti cu sine insusi; Sau poate sunt eu fraier si relatiile astea sunt firesti; Eu unul nici nu m-as putea gandi sa-mi insel nevasta, e drept ca nici nu am pe cine .
In fine nu vad cum treaba asta o sa se termine bine; si cum o sa o scoate la cap cu mama ei cand o sa afle; dupa cum o cunosc eu o sa-i zica ceva de genul "cu mine ai terminat-o"; dar mai stii; mamele au resurse nebanuite in a ierta.