produsele amway?---pareri?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Simina,
OK, spor la cumparaturi!

Eu nu prea inteleg ce vrei tu sa faci ?
sa ne convingi ca Amway e un fel de paradis comercial si ca "oricare produs de la Amway e mai bun decit oricare alt produs similar existent pe piata" ?!

parca era vb doar sa ne impartasim parerile despre produse ...

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vichi spune:

NO (AM)WAY!
Eu am incercat ceva produse: detergent de covoare, de vase, de rufe, bureti de vase, o crema care curata obiecte metalice, si sincer nu am cazut pe spate. E manipulare, parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Uite ce a aparut anul trecut in presa judeteana pe tema asta.

http://www.ziua.ro/ct.php?id=25770&kword=secta&style=3

Si eu m-am ciocnit, indirect de Amway... Mai toate "doamnele din lumea buna" de la noi au intrat in "sistem". Mai mult, o directoare (de la o institutie bugetara) care nu prea ma sufera m-a intampinat cu un zambet (fals) de la o ureche la cealalata. Abia dupa ce m-a tocat la cap de mai multe ori, timp de ore in sir (in timpul programului ei de munca, fireste), s-a lasat pagubasa, iar zambetul a disparut ca prin farmec...
Am auzit ca mai multe "doamne" aidoma acesteia vor sa renunte la serviciile destul de bine platite, pentru Amway. Motivul? Una dintre ele care a ajuns la nu stiu ce "grad" - ceva cu pietre pretioase, smarald, diamanat, nu prea am dat importanta - castiga in prezent, lunar, peste 110 milioane de lei...
Personal cred ca e o mare tzeapa, e un sistem piramidal, din care cei "mici" castiga cate ceva, un pic de praf in ochi, cei mari incaseaza pe rupte, se plimba prin tara pentru a-si verifica acolitii, iar cei care cumpara ... hmmm... nu prea cred ca sunt extraordinar de multumiti. Am vazut catalogul Amway, unde gasesti tot ce cu gandul nu gandesti, de la oale si cratite la parfumuri si detergenti de vase. Cam aiurea "combinatia" asta, plus ca "scorurile" sunt exagerate, mai bine te duci la magazin si iti iei firma de detergent cu care te-ai obisnuit, decat sa te tepuiesti cu produse noi...
Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

Hai sa va spun si parerea mea:
aici, in De, nu a auzit nimeni de produsele Amway, in afara binenteles de cei care practixca sistemul (si acestia sunt oricum mult mai putini de cat in Ro). Ideea este ca se vrea o alternativa la marile lanturi de supermarketuri (care apropo, au o putere mult mai mare de vanzare, caci ei vand la scara muuuuuuult mai mare) si cica nu mai exista intermediari intre producatori si cuimparatori, insa asta este adevarata teapa, caci intre supermarketuri si cumparatori intr-adevar nu exista intermediari. Oricum calitatea produselor Amway nu este cu absolut nimic superioara celor altor produse care in West sunt clasice (gen Loreal, Pantene, Elvital, Arial, etc, etc, .....)
Si intr-adevar zambetele sunt foarte false......

ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by teo1970

Simina,
OK, spor la cumparaturi!

Eu nu prea inteleg ce vrei tu sa faci ?
sa ne convingi ca Amway e un fel de paradis comercial si ca "oricare produs de la Amway e mai bun decit oricare alt produs similar existent pe piata" ?!

parca era vb doar sa ne impartasim parerile despre produse ...

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Sa conving pe cineva?!? Nici macar nu am vreun interes! Si daca era vorba despre pareri personale, de ce sint bune numai alea impotriva, iar parerile pro sint numai "sectante", de convingere, etc?
Eu de cumparat cumpar de la ei pt. ca, inclusiv la detergentul de rufe, se vede o maaare diferenta fata de cele din supermarket. Nu este un paradis comercial, dar aici cumparaturile "in retea" sau cele direct de pe net sint o realitate practicata de zeci si sute de milioane de oameni, deci am expus parerea mea sprijinita si pe aceste realitati. Ca in Ro inca nu se cumpara asa de mult de pe net sau din retea, asta e altceva. Sau trebuie sa ma retrag si din cauza asta? Ca nu scriu din Ro?!?

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chaton spune:

Nu vreau sa se certe nimeni din cauza subiectului,nu asta intentionam.Voiam sa stiu daca sunt bune,am aflat cate ceva si de la voi..si de la alte persoane,unele din afara retelei,altele din interior.Vreau doar sa spun ca,da,se cunoaste cel care vorbeste"dinauntru",in sensul ca este distribuitor,nu folosesc cuvantul"sectant",dar parca prea are exces dezel sa ma convinga de ce si cum..pe de alta parte,am vorbit cu persoane dina fara retelei,care doar au cumparat,nu neaparata multe produse,au incercat doar,sunt multumite de unele produse,nu de toate.Raman si eu la parerea ca decat sa stau luni intregi sa vad daca e bun sau nu,sa dau banu si sa nu ma simt bine,mai bine iau firma deja cunoscuta,cu acre ma simt bine.daca vreau ceva nou,cand ma satur de produs,nu tre sa dau o carca de bani sa astept un an sa vad ce bun si concentrat e..si pretul e concentrat..aici depinde de cati bani esti dispus sa dai,pe loc,pe calitatea respectiva.cred ca aici e secretul.Pot fi bune,nu ma indoiesc,asa cum unele persoane poa sa zica ca nu s-au simtit ok cu pasta de dinti sau cu detergentul,totul e subiectiv.

De vandut,no way,cum ziceam,ca nu e de mine,de cumparat..sa mai scada la pret si mai stau de vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Chaton, hai sa-ti spun si parerea mea despre cateva produse. S-a intamplat sa cumpar si eu cate ceva de la Amway. Ce mi-a placut si am ramas dependenta: crema hidratanta pentru fata care se numeste ceva de genul "sistem delicat" care include crema hidratanta, tonifiantul si demachiantul. Am incercat multe produse de marca de pe piata, Galenic, L'Oreal, Nivea si multe altele. Mie acesta mi s-a potrivit cel mai bine. Pretul este exagerat, drept pentru care am sa renunt la tonic si la demachiant (tocmai am descoperit un Gerovital de la Farmec - absolut excelent!) iar tonicul...e bun si L'Oreal..insa crema hidratanta e minunata si folosesc extrem de putina, deci cutia de crema se termina foarte greu...cumva cumva isi merita banii. Asa ca Chaton, daca ceva merita aia e crema ... in rest, produsele de curatat, nu exceleaza, dupa mine, comparativ cu cele mai bune produse de pe piata, ma refer la ceea ce am incercat eu: detergent covor, detergent de vase, detergentul pt aragaz, minunea aia de scos pete. Prosoapele sunt intr-adevar bune dar preturile sunt aberante. Mai am un halat de baie frumos, dar l-am primit, altfel....e bun si acela insa pretul e enorm. Pasta de dinti, am uitat, e ok, albeste dintii si intr-adevar, se termina greu fiindca se pune foarte putin pe periuta, cat un bob de mazare si face multa spuma...dar nu e chiar asa cum se sustine de cate unii.

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Draga Simina,

nu cred ca vrea cineva sa te contrazica, uite care e problema: eu petrec aproape la fel de mult timp in US cit si in RO; spui ca "inclusiv la detergentul de rufe, se vede o maaare diferenta fata de cele din supermarket" - sincer vorbind sunt de acord cu tine in sensul ca detergentii pe care i-am incercat in US, cei din supermarket, nu au aceeasi calitate ca si cei din RO, poate de aici provine divergenta de opinii. Acum in RO exista o gama variata de detergenti, nu chiar asa de buni ca acum vreo zece ani cind au inceput sa apara pe piatza, dar mult mai buni ca si cei din State. Adaug la parerea mea si parerea altor prietene din Europa, nu neaparat din RO, care s-au plins de calitatea inferioara a celor americani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si eu am incercat detergentii de aici, din supermarket! Ba chiar multe tipuri! Inclusiv marci gen Persil si Ariel, pe linga altele "locale". Iar despre cei din Romania... am ani buni in spate de frecat cu ei, ca masina de spalat nu am avut in Ro! Deh, nivel ridicat de trai!
Am vazut clar diferenta cind am pus niste bluze ale sotului meu la spalat cu nu mai stiu ce detergent mai aveam prin casa (un rest de All, parca, da nu sint sigura). Bluze de la lucru, un pic cam prea... murdarele... ca sa fiu delicata! Si dupa ce au stat cu detergentul ala juma' de zi in lighean, tot asa erau. Le-a frecat el, tot degeaba (erau si niste pete de ceva uleiuri). Atunci am pus din celalalt si in citeva ore de stat in detergentul rspectiv (nu mai zic care, ca nu vreau sa-i fac reclama, eu stiu ca e bun si voi lua din ala), fara sa le frece, fara nimic, nu mai aveau pe ele nici o pata din ce aveau inainte! Dar nici una!
Asa ca am scris ce am scris din experienta personala, nu din auzite!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mie nu mi-au placut niciodata produsele Amway, nu mi s-au parut miraculoase asa cum se pretind, pasta de dinti ma facea sa vomit, deodorantul se termina prea repede si nici nu era mai acatari ca altul obisnuit. Oricum chestia cu 24 de ore, cine naiba sta nespalat atata timp ca sa vada daca e eficient deodorantul:)))
Iar cu detergentii de aici n-am nici cea mai mica problema, pentru mine un detergent bun e ala care curata hainele de munca ale lu' sotamiu care e muncitor in fabrica si vine ca porcul de murdar de la uleiuri de masini plus transpirat. I le spal cu acelasi program ca la rufele albe (si masina mea e veche si nici superperformanta) si se curata de fiecare data chiar si bluzele deschise la culoare. Hainele alelalte oricum nu le port pana devin superjegoase, petele nasoale se scot la curatatoria chimica iar alea usoare le scoate orice detergent daca sunt spalate cat mai repede ca daca-s vechi si intrate in tesatura nu le mai scoate decat foarfeca.
Si n-am probleme nici cu alte produse de curatat prin casa.

Oana_B

Mergi la inceput