produsele amway?---pareri?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by ariadna

Hai sa va spun si parerea mea:
aici, in De, nu a auzit nimeni de produsele Amway, in afara binenteles de cei care practixca sistemul (si acestia sunt oricum mult mai putini de cat in Ro). Ideea este ca se vrea o alternativa la marile lanturi de supermarketuri (care apropo, au o putere mult mai mare de vanzare, caci ei vand la scara muuuuuuult mai mare) si cica nu mai exista intermediari intre producatori si cuimparatori, insa asta este adevarata teapa, caci intre supermarketuri si cumparatori intr-adevar nu exista intermediari. Oricum calitatea produselor Amway nu este cu absolut nimic superioara celor altor produse care in West sunt clasice (gen Loreal, Pantene, Elvital, Arial, etc, etc, .....)
Si intr-adevar zambetele sunt foarte false......

ariadna

Ariadna, asa este! Si aici nu prea intereseaza pe nimeni de firme piramidale gen Amway, Avon, Oriflame nu este, dar este Nutrimetics sau asa ceva. Ideea e ca lumea se fereste, in general se ocupa de asemenea afaceri persoanele singure, care au timp berechet si indeosebi cei mai in varsta. In rest, merg la supermarchet sau in shopping centre si imi iau ce imi trebuie. Si pot returna produsele la oricare dintre magazine, nu doar la Amway!!! Am folosit Amway in Ro, cred ca am luat o pasta de dinti si un gel anticearcan. Mi s-au parut oarecum normale, adica nu erau cu nimic mai presus decat Blendamed, ba chiar nu le puteam compara, iar gelul nu a avut nici un efect.

Si da, cei din varf castiga enorm pe seama celor mici si incepatori, care dau banii pe carti si casete sa invete sa vanda si ei. Dar nu le explica nimeni ca cei de sus castiga atata pentru ca au sub ei multi pe care ii coordoneaza, pe cand cei nou veniti se coordoneaza pe ei.

Stiti cum se zice? Ban la ban trage...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyany spune:

am folosit si eu pasta de dinti de la ei pe care am dat 250.000lei si nu stiu cu cat e mai buna fata de alea de pe piata.......sunt produse foarte scumpe si .......nu merita.....PAREREA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Produsele Amway nu sint cu nimic mai bune decit restul,totul e strategie comerciala si advertising.Sistemul asta piramidal prinde aici in US,pentru ca americanul e si comod si credul si ii e mult mai simplu sa cumpere "direct" In romania e mai greu,romanul prefera sa alerge prin magazine si sa cumpere ieftin si bun.Amway nu e nici ieftin nici la inaltimea promisiunilor din reclama.De altfel au fost si subiectul unor scandaluri cu citiva ani in urma.Oricum tinand cont ca vand direct,preturile ar trebui sa fie mici,pentru ca nu au costuri in ceea ce priveste distributie,dar mai mult de jumatate din retail price este de fapt valoarea comisioanelor in piramida.Dupa mine e un mare bluff,dar fraieri se nasc la fiecare minut.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

Folosesc niste tablete-detergent insa nimic deosebit.Hainele ies curate la fel ca si cand as folosi un detergent mai bun.Atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Doua pareri din US despre Amway:

-parerea unui profesor din Departamentul de Computer Science de la Carnegie Melon Univ. (una din universitatile private aflate printre primele locuri in US in Computer Sciences)
http://www.cs.cmu.edu/~dst/Amway/

si un alt link cu o lunga lista de informatii, statistici si comentarii despre Amway:
http://www.cocs.com/jhoagland/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerria spune:

Am folosit si eu cateva produse de la Amway: pasta de dinti nu mi se pare cu nimic mai buna decat cele aflate pe piata, atata doar ca tine mult; spray-ul pentru curatat geamuri nu este rau, dar miroase infiorator a amoniac. Ce mi-a placut a fost solutia incolora pentru pantofi, in ciuda faptului ca este foarte scumpa.
Adevarul este ca incerc, pe cat posibil, sa evit intalnirile cu distribuitorii Amway (sau cum s-or fi numind). Sunt atat de insistenti, insistenta care in cele mai multe cazuri ajunge la nesimtire . Pana la urma, inteleg ca vor sa-si vanda marfa, dar sa imi spuna ca din februarie foloseste pasta de dinti si in luna august a fost la un control stomatologic iar medicul a dat pe spate cand a vazut ca nici macar urma de piatra dentara care a avut-o nu mai exista datorita acestei miraculoase paste; sau ca pot intra cu ciorapii in scaieti si nu se rup!! Bine, nu contest faptul ca unele produse sunt de calitate, dar felul in care prezinta marfa si incearca sa mi-o bage pe gat nu face decat sa ma tina cat mai departe de Amway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Sunt partener Amway din 1997 si consum toate produsele de care am nevoie din afacerea mea, pentru ca imi plac si am un evident avantaj financiar.
Daca intrebarea este strict referitoare la produse, cel mai bun raspuns este: INCEARCA-LE!, garantia satisfactiei 100% a consumatorului functioneaza si daca, din orice motiv, un produs nu te-a satisfacut, poti sa-l returnezi, chiar daca ai consumat vizibil din el, si iti primesti banii inapoi. Mai mult, poti incerca altul in schimb.
Daca totusi, ceva te face sa te gandesti la posibilitatea de a-ti incepe o afacere de acest tip, cred ca aici nu este locul potrivit de unde sa iei informatia.
Exista o firma de consultanta la nivel mondial care pune la dispozitia partenerilor informatie de cea mai buna calitate, documentata si profesionista. Persoana care ti-a vorbit despre aceasta oportunitate este probabil cea mai in masura sa-ti dea mai multe detalii.
Pentru cei care au impresia ca este vorba despre o secta, eu as formula altfel - este vorba despre o comunitate de afaceri, la nivel mondial, cu anumite principii, care da, ar putea parea irealiste. Insa faptul ca sistemul acesta de afaceri se bazeaza pe principiul CASTIG-CASTIG este o garantie ca nimeni, in afara de tine, nu va profita de pe urma muncii tale. Mirajul castigarii unor sume mari de bani, fara munca, este ceea ce face ca atat de multi sa fie atat de repede dezamagiti si sa renunte inainte de a intelege potentialul acestei afaceri.
Lucrul in echipa, da forta si viata afacerii si chiar nu inteleg de ce asa de multi sunt scandalizati si ingretzosatzi de faptul ca exista oameni care se bucura de succes, chiar asa, mai zgomotos, ca exista oameni care au hotarat sa iasa din mediocritate, cu riscul "spalarii creierului" de mizeria din jur, ca exista oameni care au decis sa gandeasca si sa comunice pozitiv, sa fie liberi si sa-i ajute si pe altzii.
Deja in Romania, datorita acestei afaceri sunt mii de oameni care si-au castigat demnitatea si libertatea financiara, care traiesc un timp de calitate cu familia lor si care beneficiaza de EDUCATIE la cel mai inalt nivel.
Daca cauti cu adevarat un raspuns, cauta-l la cei care au succes in aceasta afacere, cauta-l la sursa, pentru ca meritzi sa nu pierzi o ocazie din lipsa informatziei, sau mai rau, din cauza unor informatzii eronate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

De ce ai scris educatie cu litere mari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Am folosit majuscule pentru ca vorbesc despre o educatie multipla:
- educatie financiara: in ceea ce priveste realizarea, administrarea si sporirea venitului personal, inclusiv materiale adaptate pentru educatia financiara a copiilor), tendintele pietei de capital
- educatie profesionala: in ceea ce priveste activitatea propriu-zisa in afacere - prospectare de piatza si servicii de marketing, cu tot ceea ce presupune aceasta
- educatie personala: in ceea ce priveste viatza sociala, de familie (relatia sot/ sotie, parinte/copil), relatii interumane, cunoasterea diverselor tipuri temperamentale, comunicare pozitiva si eficienta si multe altele
Am vrut sa transmit prin aceasta calitatea si cantitatea educatiei de care am beneficiat alaturi de multi alti oameni, datorita acestei afaceri si faptul ca acest tip de educatie ar fi de dorit pentru multi, inclusiv pentru copiii nostri.
Cred ca una dintre cele mai mari satisfactii ale unui parinte este sa fie mentorul propriilor copii si sa-i auda spunand: "Cand voi fi mare, vreau sa fiu ca tine!"
Datorita educatiei din aceasta afacere, am acest gen de satisfactii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mmag, tot o informatie din sistem le dau si eu oamenilor. Si inca una de la nivel inalt. Afacerea asta e spalare de creiere, acelasi tip de program il intilnesti si la cei care vor sa convinga lumea sa intre in secta X sau Y. Foarte bine ca faci propaganda, poate mai convingi citiva sa intre in sistem si ajungi diamanta, dar pentru cine vrea si alt tip de informatii sint si eu pe aici. Numai bine!

Mergi la inceput