Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (105)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

voiam sa spun Carmen,dar de bine ce vad,am gresit
Merci mult de retete,maine incerc sa vedem daca-o manca.
Adela,sunt pe deplin de acord cu tine,cu cit esti mai aproape de copil,cu atit el se simte in siguranta si iubit si creste sigur pe picioarele lui.Si adevaratele roade se vad cind e mare cind te i-a de git si-ti spune:astazi ti-am spus ca te iubesc?

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ca frumos ai spus ema. asa-ti spune serban?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare....
Am intrat repede sa nu ma dati disparuta :). Am avut o petrecere super! A fost una foarte reusita..toti ne-am simtit tare bine..uite cum te poti simti bine si cu oameni pe care-i vezi pentru prima data....
Sa va spun ce a ales Uka: primul ...a fost stetoscopul (stie le de ce!), apoi mingea si al treilea pixul....Ma declar incintata de alegerea lui....
Dovada reusite-i petrecerii a fost ca au venit la 2 si la 10 abia s-au indurat sa plece:)...si cum ne-am simtit asa de bine..am continuat a doua zi...mergind la una dintre cele mai tari trupe de circ di US...Nu am crezut ca Uka poate sa stea doua ore si sa fie atras de lumini, sunet si clovni....el a fost singurul copilas care asta cumintel..hi,hi...
Apoi am continuat petrecerea....la unu din familii acasa...alte fripturi ..alte beri...
Am avut un we lung si obositor..dar ma bucur ca am putut sa organizam asa o petrecere frumoasa a primei aniversari...
Mai tirziu o sa citesc si eu ce ati mai scris..acum fug la treaba

Mergi la inceput

aoleo,pai daca e sa va spun ce-mi zice al meu fecior lesinati pe aici:ca-s cea mai frumoasa,si cea mai desteapta,si ca ma iubeste de aici pina la stele,asa e cum spun eu INTOTDEAUNA,numai eu am dreptate si sa ferasca sfintul sa-mi zica Mario ceva,ca i-a foc.
PS dupa accident,dupa ce l-am scos din masina,m-am asezat pe trotuar ca nu puteam merge si ma vaitam in surdina.El a crezut ca Mario a fost de vina si a inceput sa plinga isteric si sa-l loveasca pe Mario cu pumniisi sa tipe:uite ce i-ai facut,te urasc,esti un rau

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Scuze,m-a chemat Bebe
Pina ce i-am explicat ca nu a fost el de vina,mama ce scandal a facut!Si avea doar 6 ani!
Va las.A venit de la scoala si-i trebuie merinde la stomac.Va pup

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna!
Felicitari copiilor mergareti. Stef inca nu merge singurel, cu toate ca de manuta tinut sau sustinandu-se de perete/mobla merge de mult timp. Nu a facut nici macar 1 pas singurel, sa ma ingrijorez?

Sanatate multa la copii bolnaviori!

Succes mamicilor si copiilor care au renuntat la suzeta sau la ase mai trezi noaptea. Eu smbata doar am avut un somn de 8 ore fara nici o trezire, sambata dimineata fusesem la inot.

Ema, cu intarziere (iertare) LA MULTI ANI!

Ce legume crude mananca copii vostri? Cu sau fara coaja? Ceapa sau usturoi crud le-ati dat? E ok sa papape acum salata de vinete?

Pozici cu noi
1 an si... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flakeherald/detail?.dir=/922c&.dnm=31ca.jpg&.src=ph
albume noi aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/flakeherald/my_photos (la ocean si prima lectie de inot)

Vazut pozici cu copii frumosi, frumosi foc. Pupacim pe toata lumea!

PS (scuzati lipsa "i"-ului in unele locuri, nu merge bine tasta de la cat a butonat Stefan.

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eli, foarte frumoase poze!!!dar am si eu o intrebare, chestiile alea care erau in farfurie le mancati asa crude, ca mie mi se parea ca shrimpul ala, sau crab, misca acolo...
olivia, ok, te-am inteles, toate bune si frumoase, dar pozele????noi asta asteptam de cateva zile bune. ma bucur ca v-ati facur prieteni cu care va puteti vizita. ce n-as da si eu, dar de unde sa-i iau?
pupicei
pupi face din ce in ce mai multe mofturi la somnul de dimineata, iar daca-l culc doar la pranz doarme doar o ora, poate un pic peste. acum e 11 fara 20 si daca-l mai las, adoarme intr-un final, dar se face prea tarziu pt alt somn dupa-amiaza. cred ca ma duc sa-l iau din pat, chiar daca stiu ca mi se va invarti numai printre picioare. asta este, cresc si ei

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andreea ..scuze..am uita sa va spun ca ..pozici ..miine. Evidnet ca bateriile aparatului nostru au murit...asa ca am folosit aparatul unui invitat:)..ieri am recuperat CD-ul..azi le pun in album..nici eu nu am apucat sa le vad:). Eu zic sa nu te mai stresezi cu somnicul...uite de 3 zile Uka doarme cind apuca ...si am crezut ca nu o sa -i fie bine...Ieri a adormit de la 6 la 7 PM...in patul fetitei la care am fost in vizita.....La 8.30 era acasa , imbaiat..a cerut singurel la culcare si a dormit pina la 7 azi dimineata...
Ema ..La multi ani , draga mea......sa ai o viata frumoasa alaturi de cei dragi! Sanatate tie si lui Ricardo!
Felicitari Stefi si Diana !!!!
Roxa ...abia acum ne spui de pianina....ce frumos...
Simona ..ma bucur ca dormiti si voi..si chiar daca mai sint zile in care te vei trezi...tot este bine!
Adina ..pupici ..sa treaca dorul de Alex...dar lasa ca lui ii este mai bine acolo..
Gabi si eu zic tot asa...dute la mai multi medici si cind 2 spun la fel..atunci sa crezi...
...Si totusi ..unde-i Simo???
Adela ...ai inceput serviciul?
Carmen...Uka nu sta in pat decit cind doarme :)
Christel..500 lapte si 1-2 iaurturi este foarte bine.. Noi nu bem ceai...si apa...in jur de 200 ml...cred...
ma duc sa vad poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

S-o iau in ordine ca sa nu uit ceva,nu de alta
Carmen Alex nu sta in tarc/pat decat atunci cand doarme si cand ne maimutarim noi,in rest deloc,nici n-a stat vreodata,zici ca-l taiam daca-l puneam acolo....el cutreiera si cotrobaie liber in toata casa
Gabi eu zic sa nu te panichezi si sa vezi si parerea celui de-al doilea medic...si mai ales daca zici tu ca controlul a fost sumar eu nu m-as baza prea mult pe spusele ei....si ce daca inca nu merge?O sa recupereze si o sa mearga?Si vorba Roxanei si a Danei....tu crezi ca ai nostri fac "pa" sau "bravo" cand vrem noi sau la comanda?NU!Doar cand vrea el,asa ca relax ca o sa recupereze si el ce are de recuperat si cand o sa inceapa sa vorbeasca atunci o sa te plangi ca nu-i mai tace gurita...oricum cu multa dragoste si un pic de rabdare se pot rezolva probleme care acum sunt minore mai ales ca la RMN e ok
Cristel parca intreba...Alex bea si suc cam 150-200ml pe zi dar si apa....ceai nu servim ca e pt oamenii bolnavi,oricum n-are nici un efect benefic doar ca e putin dulce la gust asa ca lasa ca bea apa.Lapte bea si el in sfarsit Humana 3,nu vrea de vaca vaca nici in ruptul capului asa ca-l las in pace.Bea undeva intre 300-500ml pe zi,mai putin nu,si mai papa iaurtel(fruchtegut) unu pe zi.
Haideti ca mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ema, foarte frumos povestesti... mai spune-ne una (poveste), vorba lui ionut!
eli, legumele care i le pun in mincare, crude nu cred sa-i fi dat, oricum daca i-am dat sigur au ajuns pe jos, dar ceapa sau usturoi sigur nu i-am dat. vezi ca vinetele-s destul de grele, nu i-as da foarte mult. vazut pozele, sunt foarte frumoase!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare si tzucurica fara motz

Mergi la inceput