Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (105)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Leeloo, sanatate multa la puiutz!

Carmen...noi patutz nu servim decat la somn...:)...Tzarc nu avem.

Danule...scaun de masina bun inseamna sa fie bun pentru ea...Ca Botosica a "implinit" 11,800 kg...si 80cm...:)))
Neica, parca toata lumea si-a gasit sa cumpere acum scaun de masina...mai ieftin asa...La magazinele astea de pe net nu mai exista nimic, la Carrefour nu au decat "ce se vede"...hehehe
Eu nu pot sa plec singura cu ea sa caut scaun pentru ca...nu am scaun de masina! Asa ca pot face cumparaturi numa' dupa 7 seara...:)))

Pupam pe toata lumea! O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hihihi Mitzu pai nu stii ce comoara is eu? haha hai ca o iau razna. data viitoare cind veniti la mare inseamna ca precis ne vedem!
Ema, dovlecei umpluti? eu ii fac lui Pati normal, ca ptr noi, cu carne de gaina. sau piure cu alte legume. ii plac mult. mai avea postata Andreea o reteta usoara si rapida, poate apare ea sa mai zica cite ceva. multumesc de placutuol de mine, treaba e reciproca!
Patrick sta si el cam o ora maxim in pat, in afara de dormit.....dar in rest casa e a lui. ultima distractie e caratul bidoanelor de apa....ieri a tarat si ridicat dupa el aproape 3 l!!! (sper sa nu se faca halterofil....).
ma intorc la nebuniile mele, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetelor, multumesc mult!
Mitzura, si eu am gindit la fel - probabil ca dragostea nu suplineste unele lucruri, dar mai mult ca sigur ajuta. Si in plus faptul ca ne ocupam de el si asta trebuie sa ajute. Eu am si am avut mare incredere in asta, dar uite ca m-am dus la dr asta ca la pomul laudat ca mi s-a spus ca e cea mai buna din tara de la noi in neurologie pediatrica si ce mi-a spus ea a fost ca un dus rece... E drept ca trebuie sa avem rabdare si sa-l vedem cum evolueaza in timp, insa nu pot sa nu ma gindesc si la ce a spus ea...practic a vorbit ca si cum copilul meu ar fi condamnat intr-un fel sau altul si asta m-a darimat! Noroc cu faptul ca Stefan este un copil vesel si iubitor si asa am putut ieri trece peste asta...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua!
Io cam tarziu, ca acu am prins o fereastra.

Gabitza: pupici lui Stef! Dupa evaluarea acelei dok cred ca si Vicu e olecuta . Ca de vorbit in silabe, nici gand, doar in bebeleza lui. Iar restul, dupa kef: cand vrea e cel mai bun preten si da norok si face pa si aduce lucruri, cand nu vrea... poti sa dai cu tunu'. De mers, va merge, asa ca nu-ti fa griji.
Am vazut si eu in parc la Moghioros un baietel grasut care la 1 an si 3 luni nu prea mergea, dar asta e. Am mai auzit si o poveste cu o fetita care nu era lasata de parinti sa mearga, ca sa nu cada... Asa ca, fiecare dupa cum doreste...
Roxana (sau sa iti zic altfel ), Mitzu si Ema: pe cand un concert de camera? Ca io, afoana cum is, nu transfer cupilului meu decat placerea de a surubari... cu arta stam mai prost...
Sanatate la Codrutu de Adema si la Ema cea racita!

Sa va zic de al meu: aseara ne-am intors mai tarzior din parc (deh, mama nebuna). Papam, cu aceleasi trucuri, si mergem la baie. Io dezbrac cupilu si il las prin baie pana ii potrivesc apa. De obicei Vicu se chinuie sa se urce singur in cada . Acu nik. Ma uit la el, statea ciuci langa mine (la vro 20 cm) si isi facea treburile: pisu si kk in acelasi timp. Si se uita gales la mine... Apoi s-a intors si era tare chitit sa vada ce a produs Da' era ma'sa pe faza... Azi dimineatza s-a trezit brusc: a cazut din patul mare. Cum? Nu stiu, ca io faceam dusul de dimineatza si doar cat am auzit urletul si l-am cules de jos. Uuufff, sa-mi fie invatatura de minte!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Felicia, vaz`t pozele, pupam motzata mica!
Mey, mie-mi place sa cind (din gura) si chiar am o parere buna despre mine, da` nu jtiu de ce ceilalti se strimba cind ma aud...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare si tzucurica fara motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Intreba cineva de retete cu dovlecei - eu am doua pe care i le fac lui Stefan:
- sufleu de dovlecei: tai dovleceii felii si ii oparesc putin in apa clocotita. ung o forma cu unt si separat pregatesc din smintina, brinza de vaci, galbenus si cascaval ca un fel de sos mai gros. pun in forma alternativ rondele de dovlecel si sos, terminind cu sos. se da la cuptor pina se rumeneste. eu dupa asta dau totul prin blender.
- dovlecei cu ficatel: se fierbe ficatel de pui si orez. se piseaza ficatelul si se amesteca cu orezul. dovleceii se taie pe lung, se scobesc si in scobitura se pune amestecul de ficat cu orez, iar deasupra rondele de rosii. se da la cuptor pina se inmoaie dovlecelul. asta se poate face si cu sos de rosii daca vreti
Pofta buna la pitici!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
gabi, daca astea sunt reperele dupa care s-a orientat dr nici pupi nu e ok, adica nici noi nu facem toate chestiile alea. il alta ordine de idei, de ce oare am mai multa incredere in controlul englezilor? nu fi dezamagita si ai putina rabdare sa vezi ce spun si ei.
adema, of, imi pare rau ca am avut dreptate. ce e cel mai important, ai grija sa stea hidratat. apa, ceai de menta, solutie de rehidratare, nu stiu ce accepta el. laptele nu e indicat.

carmen, noi nu avem tarc, iar in patut nu sta decat cand doarme.

dana, sanatate multa

rox si mitzu, frumoase pasiuni ati avut in copilarie

felicia, am vazut poze f frumoase, copii si mamici si mai si

pupici

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Gabriela, multa sanatate lui Stefan, asa cum spuneau si fetele, nu cred sa fie ceva grav, dar e bine sa fie tinut sub observatie si consultat de mai multi medici.

Noi de ex. ne faceam probleme pe la 11 luni ca nu dadea semne ca ar vrea sa mearga sau de-a busilea, se tara numai pe fund si de manuta tinuta mergea pe varfuri, desi nu am pus-o in premergator.
Am intrebat doctorita ei si ne-a spus ca pentru mai multa liniste ne da trimitere la un fizioterapeut.
Am mers,a facut cam o luna cu ea niste exercitii de masaj in talpa piciorului si alte cateva exercitii iar dupa doua saptamani, si-a dat drumul singura, acum alearga si merge prin toata casa de ne miram si noi cat de repede si-a dat drumul la mers.

Uite, acum eu scriam aici si ea a gasit un varf de la o culoare rosie( de la sora-sa) si l-a bagat in gura, cand am vazut-o rosie pe la gura, m-am sperit, am crezut ca-i sange, mai adineauri a deschis dulapul de incaltaminte si era tot neagra pe la gura de la crema de ghete....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Cat ceai, apa beau puiutii vostrii? Ca Diana nu vrea deloc sa bea apa sau ceai, pana acum bea suc indoit cu apa( 150-200 ml), dar acum parca s-a plictisit si nu mai bea, ce sa mai fac s-o determin sa bea si ea mai multe lichide?
Ea bea 500 ml de lapte /zi, mai mananca si 1-2 iaurturi/zi, dar cred ca nu-i suficient. Voi cum stati la acest capitol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Caemen,pai de ciuda si invidie ca ei nu pot cinta asa frumos.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput