De inteles...sau nu!

De inteles...sau nu! | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Am discutat in multe randuri despre diferitele aspecte din invatamant. Iata un nou subiect.
Fata mea a terminat clasa a 4-a la o scoala generala. In vara a dat examen si a reusit la un liceu, la doua minute de casa noastra. M-am dus cu o adresa de la liceu sa iau foaia matricola de la scoala, pana pe 9 sept. Dar...nu mi-o dau pana pe 13 sept. De ce?
Faptul ca de la scoala pleaca mai multi elevi, face ca nr. de ore ale profesorilor sa scada, clase se desfiinteaza, la fel si catedre. daca pe 12 sept. sant toti elevii, atunci ei spun ca raman cu toate orele, iar pe 13 pot sa-mi dea foaia matricola. Dar, in cealalta parte, sunt obligat sa ma duc pana pe data de 9, pentru ca acum Ioana este eleva lor.
Si eu ce fac?
Ii inteleg pe profesorii scolii, dar daca eu am decis altceva, de ce m-ar interesa de orele lor? Scoala este in alt sector, o duceam cu masina zilnic, acum ar fi langa casa.
Ce este de facut?

http://community.webshots.com/user/tora97

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

eu consider ca nu procedeaza corect acei profesori. nu poti merge la inspectorat?

Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
http://community.webshots.com/user/carolaeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Nu e de inteles!!!
Nu te pot obliga sa-ti tii copilul la scoala lor si cu atat mai putin, sa-i retina foaia matricola, pt ca asa au ei chef!
Daca te mutai in alt oras, aveau acelesi pretentii??? Sau tu trebuie sa-ti faci programul dupa cum le convine lor si sa alergi atat, sa-ti pierzi timpul/ sa dai explicatii sefilor/ etc, doar ca sa le acoperi minciunile lor?!?!
Spune-le cu zambetul pe buze ca daca nu se comporta civilizat, suni presa/ televiziunea si ca va iesi maaare scandal.
Nu cred ca in acaste conditii te vor mai refuza!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Fa-le o reclamatie la inspectorat, luni dimineata si da-le si lor o copie. Nu vad ce altceva ai putea face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Corect: o reclamatie la inspectorat sau la minister direct.
Faptul ca le pleaca copii din scoala ar trebui sa-i stimuleze sa devina mai buni, sa se perfectioneze, sa personalizeze intr-un fel ceea ce fac. Dar este mult mai usor sa se poarte asa si sa intarzie cu foaia matricola.
Urat!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Rufus acum inteleg eu de ce spuneai ca iti primesti portia de umilinta de la unitatile de stat din Ro si pe gratis. Sfatul meu este sa le faci scandal. Fiica prietenei mele cea mai bune a fost intr-o situatie absolut similara si pina nu au facut urit la ei nu s-a rezolvat.Ameninta-i cu presa, tv, ziare... asa ceva nu e posibil.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Este ilegal ce fac, vorbeste cu un avocat si incepe cu o reclamatie. Nu are nici o importanta unde muti copilul si de ce, atata vreme cat raspunderea legala pentru acel minor iti apartine poti sa faci orice consideri ca este in "interesul cel mai inalt al copilului" cum spun cei din asistenta sociala.

Nu-i lasa sa stapaneasca situatia!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Citi ani trebuie sa treaca sa inteleaga niste functionari ca sint la dispozitia cetateanului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by nana_sim

Este ilegal ce fac, vorbeste cu un avocat si incepe cu o reclamatie. Nu are nici o importanta unde muti copilul si de ce, atata vreme cat raspunderea legala pentru acel minor iti apartine poti sa faci orice consideri ca este in "interesul cel mai inalt al copilului" cum spun cei din asistenta sociala.

Nu-i lasa sa stapaneasca situatia!

Simona

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

Ola Simo !

Asa cum spune si Simona, vorbeste cu un avocat. Cu o simpla notificare, ccc care pentru tine nu e cine stie ce, le poti baga un morcov...cat China .

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

sa iti dea o hartiuta stampilata, cum k ei nu pot elibera foaia matricola pana in data de 9, sa o poti duce la scoala unde e ea acum.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Pai ce raspuns astepti la intrebarea asta ? Sunt mai multe variante de rezolvare? Bineinteles ca nu este normal ce fac si ca nu trebuie sa-ti pese de aranjamentele si calculele lor, ca fie vorba intre noi, nici ei nu se prea omoara de grija copiilor. Si cei care avem copii la scoala stim foarte bine ce vreau sa zic. Nici nu merita sa dezvolt subiectul ca mi-e lehamite. Dar ia incearca sa te duci cu o ciocolata, cafea, ceva sa vezi ce repede stiu sa zambeasca si sa-ti dea ce ai nevoie fara sa mai calculeze nimic.

Iulia

Mergi la inceput