Oligospermie (8) - putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Hooopaaa, uite un picior luuuung de sub un birou, asta sigur e al lu' Marrinel a noastra.... Aici problema e cine sparge mai multe borcane, in ce ritm, prin ce metoda, de la ce distanta fata de centru.... d-astea, iubita mea....
Petermane s-a inventat mobilul, iar in perioada preistorica s-a difuzat mobilul meu pe post, la oficial cum zic eu, ca intrasem in criza Vrei sa reeditez emisiunea cu , daca help-uiesc astfel omul sa ajunga sa obtina certif'cat in original, reeditez...!?
Greuceanule, am difuzat si eu un banc cu un copil taaaare optimist caruia lui de Craciun tot i se aducea o baliga, dar el cauta calul diperat, desi cam albise de cand tot cauta inaripatul asta...
La arhiva, la 'endometre' gasesti filmuletul asta Teleencicopedico- telenovelistic. Copilul pesimist numai masini bengoase primea, dar mereu era nemultumit de pretul barilului, de spalatoriile auto.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Domnilor, nu lasati cariera sa-si bage coada in facerea de copii! Lasati grijile deoparte cand intrati pe usa casei! Va spune o vicioasa workohoolica pana acum cativa ani... acum am devenit nepasatoare la carierism... Chiar, daca tot eram la capitolul confesiuni, pana sa-mi doresc copil eram o femeie rece, ambitioasa... m-am schimbat atat de mult, am primit o palma morala prin faptul ca nu-mi pot indeplini menirea de femeie, aceea de a procreea. Ce vorbe goale erau inainte: familie, copii... si cat de mult pret pun acum pe ele...
Hai ca n-am intrat sa va intristez acum, ci sa va spun ca m-am schimbat atat de mult, incat pot sa si plang, inainte nu puteam.
Iar am luat-o la vale... cred ca mi s-a desfundat si mie nasul...

Greuceanu, cu placere observ ca in ultimul timp ti s-a dezlegat limba, ca la inceput erai mai retinut, 2-3 cuvinte (e adevarat ca erau 'cu miez')... talent de scriitor ai, iti garantez! Iar faza cu mos Craciun si copiii etiopieni chiar mi-a placut.

Danutza, blonduta sunt, de aceea imi plac bacurile cu blonde. Le-am invatat de la un tip care stia sute de bancuri cu blonde... ni le-a turuit la o mica petrecere.

OANA , mi-a fost dor de tine azi, eu la job nu pot intra pe DC... de aceea abia astept sa ajung acasa.

Mergi la inceput

Scooooot capsorul dintre muncile mele si zic:
- work-urile sunt amantele mele de suflet, caci pe tot ce pun mana, ating cu dragoste si asa bine ma simt... sper ca work-urile mele sa fie in aceeasi stare de . Dehhh, asa e cand esti liber profesionist!
- vaz printre noi o pocaita.... transformata in urma infertilitatii, deci infertilitatea este o lectie taaaare cu talc, pentru cei care il cauta....;
- asta cu plansul, cre' ca s-a referit cum ca fata mea plange de fericire si de bucurie la vederea intrebarilor de la testul de sarcina cu o liniuta neparalela, de cele mai numeroase ori;
- eu, de cand cu 30 de ani nu prea mai pot plange......... caci ma bufneste rasul.... stiind de fapt cat de efemer e totul.......
-in seara aceasta te-am dezamagit cu lipsa mea, dar promit ca dupa ovulatia pe care o imparti cu sotul tau, post ovulatia sa te oblig sa o imparti cu oligospermicii....
, dar sunt prin zona.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Carmen.cita, welcome to the club! Stiam si eu intr-un timp multe bancuri cu blonde, le-am cam uitat de cind am venit aici...doar ce mai imi trimit iubitii mei prieteni prin mail

M Oana, la 40 ce ai sa faci, soro, daca la 30 te umfla risul...banui ca la 20 ai plins...I don't know what's next? Vad ca se cam tine lumea dupa tine, de la endometru hopa la oligo. Eu, Marrina...cine urmeaza?

Mergi la inceput

Crez ca nu mai am mult si fuge oligospermia de mine si de gasca mea...
La 40 de ani????? Surpriza .... Va las sa mai fierbeti pana atunci!!!

Mergi la inceput

Pai dupa nr de mesaje poti trage concluzia ca oamenii au trecut in tabara normospermistilor... cum am trecut noi in urma para-diagnosticului de aseara, doar v-am povestit cum am ajuns normospermisti peste noapte! Inca nu-mi revin...

Hai sa-ti spun eu cum vei fi la 40 ani, OANA: o doamna avocat cu o cariera fulminanta, mama a 3 copii super-reusiti, un baietel si 2 fetite ... si vei rade atunci cand iti vei aminti de vremurile astea... Ce zici, e pe gustul tau imaginea?

Danutza, vad ca te pregatesti serios pt FIV, foarte bine, strange toate informatiile necesare, cand vii aici sa mergi drept la tinta!

Mergi la inceput

Dragostea mea, 3 copii (tripleti) cum ai spus matalica si o cariera fulminanta in facerea de bine, adica in meseria de 'fata mosului' sta in cutia mea de la 40 de ani .
Work-ul meu consta in multe munci caritabile, in sfaturi de bine (avocatesti, psihologice etc etc) in toate punctele cardinale ale lumii, in lumea artei (sunt mare colectionara de mobila vechie, carti vechi si rare etc etc, in reconditionarea acestora etc...).... si in tot felul de activitati liber profesioniste care se numesc mai degraba pasiuni...
Vad ca si oligospermia a devenit o pasiune pentru mine.... Asa-s eu, pun suflet in tot ceea ce fac....
Iar la 40 de ani, voi rade cu lacrimi cand imi voi aminti zilele de acum, ca tare frumoase mai sunt... Nu crezi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Sigur vei spune Oana:oligospermie ce-o mai fi si aia?
Poate in curand va fi privita ca raceala,cu un praf dizolvat intr-o cana cu ceai fierbinte o iau gigeii la fuga spre iesire de nu-i mai prinzi, sa-i trimiti unde trebuie.Atunci sa vezi buna dispozitie pe aici.
Mi s-a dezlegat limba ca pana acu era inodata si vorbeam cam peltic dar acum pot spune chiar si bancuri cu blonde.
Salut pe noii aparuti

Mergi la inceput

Petro, pe onoarea mea, tu esti mai visator ca mine! Da-mi voie sa continuu: si sa se descopere niste hapuri pe care le iei si in functie de culoarea lor iti alegi ce vrei, fetita sau baiat, ce zodie sa fie, culoarea ochilor... Eu va spun de acum ca o sa iau hapurile pt gemeni. Am sarit calul cumva?
Ba da, OANA, cred, pt ca am avut ocazia sa cunosc niste persoane deosebite, ca voi asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

WOOOOW, ce la tanc am nimerit!
Intrasem sa intreb pe unde s-o iau spre clubul azoospermicilor, sa-i dau pe spate cu cei 8 gigei numarati in seara aceasta la spermograma si, cand colo, peste ce dau ?? Hic!
Undi-s prafirile celi? Hic!

Mergi la inceput