Oligospermie (8) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 4
M Oana spune:
Carmenicooo am depasit de mult faza dezamagire, sunt in faza haz de necaz, mai ales ca in cazul meu necazul e la rezultatul final, ca prin teze noi facem tot.....
Eu, sa nu-mi spuneti mie optimista, daca nu sunt perfecta pe interior, iar al meu cand avea 70 mil mai avea si mobilitate 65%, iar cand a avut 50,5 mil a avut viabilitate 80%, nr total spermatozoizi 202X10 la puterea 6 (asa e la dr Matei, calculeaza volumul X concentratie, adica volum 4 X concentratie 50,5 mil), mobilitate totala 48%.... deci ar fi trebuit sa am rezultatul Monicai de mult timp, dar uite-ma picata si la examenul asta, ca poate nu m-ati crezut cand v-am spus ce destin am eu de dus in spate..............
Carmen.cita spune:
OANA, simt un vinticel de tristete pe aici... Eu nu cred ca ai picat examenul, nu inca. Vine si randul nostru! Poate vii vineri cu testul pozitiv si ne uiti cum ne-a uitat Peterpan...
M Oana spune:
Tristete, nu-i soro tristete, ca nu-mi permite caracterul meu optimist (pana si p-asta l-am facut optimist), e realitatea gol-goluta, adicalea ashe
.... uite ahse am prins-o in poza, speacialmente pentru ovulationem de care te bucuri in aceste zile ....
TheaM felicitari pentru rezultatul sotiorului...... Sa nu te sperii ca alta, io, adica non-oligospermista, cu rezultate la fel de bune, e tot codasa clasei de ani buni, ca aici e vorba de Loteria vizelor infiintata de Cel de sus.... iar la mine norocul se munceste nenica...
Tot un carusel a fost viata mea de pana acum, si ce mi-a mai placut....
Carmen.cita spune:
Pai exact asta spuneam mai devreme, concluzia e cica 'sunteti sanatosi, duceti-va acasa si faceti copii!'... 
Multam frumos pt cuvinte, OANA, dar adevarul este ca la toate monitorizarile am stat bine... dar ce folos? Uite-ma! ![]()
M Oana spune:
Ptiuuuu, cand sa ma apuc sa scriu, deja cuvintele mele erau scrise mai sus.... Si tu faci, fata mosului, chiftelute marinate si ardei capia copti, caci vaz ca avem ganduri siameze (sau birmaneze
)????
Ce-ai zice sa-mi 'trag' la nume fata mosului, decat aia cu Printul mareelor, cum ziceai matalica la gura sobei noptile trecute?
Greule, nu mai intri intre fete cu niste bancuri, ca tare imi place cum le zici tu, filozofaneste....
Carmen.cita spune:
Da, OANA, e o idee excelenta! Fata mosului nu e 'data', de cand bantui eu pe forumul asta n-am vazut-o! Deci e a ta
, te-a asteptat. Pe aia cu printul mareelor i-o lasam lui Peterpan, caci cand l-oi prinde pe aici, vede el ce pateste!
Inca o data, eu cred ca am fost in ceva relatii noi 2 intr-o viata anterioara, ca prea ne trec aceleasi ganduri prin capsor...
Acus trebuie sa prind si eu un moment de romantism...
, dar mi-e atat de somn ca nu mai caut combinezonul... Sper sa nu adorm aici cu capul pe tastatura...
greuceanu spune:
Simt ca luna asta vom sarbatori.
Oana, la voi e mai nasol ca toate sunt in regula si nu se materializeaza.Probabil sunteti foarte aproape dar nu gasiti un mic secret (banal cred)
Carmen.cita-si eu am avut patre de multe.Cu copiii am lasat-o moale pt ca am zis ca e timp dar cu cat trece timpul e mai nasol si la un moment dat intri in panica mai ales daca nimeresti la un dr de-ti taie ceapa la nas e si mai grav.
thea-m: va tin pumnii in continuare.
M Oana spune:
Cum sa nu fie nasol cand inveti tot, faci tot si te intorci acasa cu examenul picat si asta 11 ani la rand????
Dar asa am ajuns eu la aceste culmi de optimism, asta mi-i cheia succesului, stimatii mei!!!
Carmenicoooo care somn fix la momentul de romantism???

Ia mai citeste o data bancul Natashei cu cele 2 balenute, sot si soata!!!
Romantismul tau are nevoie de ceva filmulete XXXXXXXX, ca pot sa-ti imprumut imaginatia mea.... in care se deruleaza niste sceeenee...
La mine nu e momentul, asa ca pot sa-ti imprumut CeReBeL-ul meu....
Carmen.cita spune:
Greuceanule, asa sa fie cum zici tu... si luna asta sa sarbatorim!
OANA, am si eu un banc inainte de a pleca pe aripi de romantism :
"Doua blonde stau de vorba. Prima ii spune celeilalte:
- Stii, ieri mi-am facut testul de sarcina!
Cealalta foarte cuiroasa:
- Si au fost grele intrebarile?"
asta ca sa vezi ca si de data asta am fost pe aceeasi lungime de unda.
Curioase lucruri se intampla...