Oligospermie (8) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 15
greuceanu spune:
Natasha opreste-te.Sotul tau nu stie ce-i bun,branca e o delicatesa.Incearca pulbere.Ai mirosit bioseleniuzn?-o placere.Branca-i Armani pe linga asta.
nounou: mai da-le la gigei niste hapuri poate ajung la 11 si faci de o echipa de fotbal.
Ce intuitie au unii doamne.Si ce mai intuiti fetelor?
Imi ghiciti si mie putin.
M Oana spune:
Aaaaa, bio seleniu+zinc consumam si noi....
Pai tot va strambati voi de branca aia si acum sa aud ca branca e carusel pentru copii, pe langa 'mountain rusul' meu de seleniu???
Deci eu de fapt consum Gucci...., iar voi va dati cu Armanii?
Ghicim, conasule, cum sa nu ghicim???? Cariera, dragoste, bani sau
, ma conasu'????
Natasha71 spune:
O mica precizare, deci oligo-asteno-spermie, deci nu orice fel de oligospermie, da? Dar nu-i nimic ca am eu ac de cojocul lor, o sa-i pun in miscare
fie ca va trebui sa le cizelez putin simtul artistic! Dar pana la branca...
acolo mi s-a infundat. Sa va mai spun ca tribulus de fapt are eticheta dezlipita, si se numeste la noi in casa 'tratament homeopat'? Ce sa-i faci, sunt nevoita sa recurg la niste stratageme... va rog nu ma judecati, sunt doar disperata!!!
Sigur , Greule, eu iti ghicesc acum: vad in ceasca de cafea cum se contureaza un
, prevad ca tu vei calca foarte curand pe urmele lui Titelu! O sa vedeti voi cine-i mama omida aici!
Sigur, nounou, merge si cu bere!
M Oana spune:
Si terato
....
Eu prevad cum Greuceanu isi va gasi merele de aur si toti vom trai fericiti pana la adanci batraneti...
Alti pacienti, va rog!!! Poftiti!!
M Oana spune:
Doamna, am sentimentul ca sunteti cam severa cu oligospermiile, tot dati cu capul in ele si ele nimic..... 
Natasha71 spune:
Pai noi avem una bucata analiza care arata si 6 mil., dar se pare ca undestorul si vit. E l-au adus pe o cale cat de cat rezonabila, pe la 19-20 mil.
Buna idee mi-ai dat Petro, cu capsulele, o sa iau branca capsule si o sa-i zic ca i-a dat homeopata completare
, pt ca sotiorul meu este atat de incapatanat, incat atunci cand spune NU, nu mai revine asupra deciziei (ce ti-e si cu orgoliul masculin, nu l-am inteles niciodata
)
M Oana spune:
Tu Natasho, asta e situatia din primii 5 ani de casnicie,tu! Apai asteapta sa vezi cum numa' DA are pe buze in urmatorii 5, asta pentru ca in primii 5 invata cuvantul asta pe de rost si mai si intra in reflex neconditonat, adica apuca sa se formeze deprinderea cu pricina, pentru urmatorii 5..... La mine asa a decurs treaba in primii 10 ani...
Dumnezeu cu mila in urmatorii!!!
AAAAA!!! Taria organului in drept!!! Aicea nu-s ce sa zic, ca nu am inregistrat modificari in cei 10 ani....
Dumnezeu cu mila in urmatorii!!! Dupa cum spuneam anterior!!!
nounou spune:
WOW, Natasha! Ma ia cu ameteala si n-are legatura cu
, ca tin la beutura! Asa perfomante numai in povesti cu Greuceanu (te asteptam, da?) ...
Intreb si eu din ultima banca (nu aruncati cu creta, e colorata si pateaza!), care e cauza oligo-asteno ... hic! la voi de se-ntampla povesti cu Feti-Frumosi in spermograme?