Oligospermie (8) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 14
M Oana spune:
WOOOOWW... Ce inot sincron se petrece in salonul nostru!!!
Parca as avea intalnire simultan cu 2 clienti....
Catre clientul nr 1, zic: pentru copilasul de 32 de zile din creierasul meu, sampania fara alcool e la fix, scumpa mea, mai ales cand baietii sar sa faca cinste prin birourile lor cu asa ceva...
Catre clientul nr 2: daca altii au descifrat deja, cum vei intelege Domnia ta, limbajul cu care ei s-au imbogatit in urma acestui studiu individual??? Ei deja folosesc citate, sensuri, articole de lege din acest Cod, al lui Dan Brown, desigur, iar asta in timp ce stau cu cartea larg deschisa in fata, iar mata te incapatanezi sa citesti din cartea expusa, dupa cum bagai eu seama, din exprimare!!!!
peterpan spune:
Natasha...Natasha... numele asta-mi inspira o atmosfera de iarna ca-n "Doctor Jivago". Asta si pentru ca iarna e anotimpul meu preferat.
Uite un simplu sample din ceea ce i se pare Oanei ca aude dinspre biroul meu:
http://www.epdlp.com/clasica.php?id=409
peterpan spune:
Nope, error! Cartea expusa e doar de fitze. Sunt pus la "dez-citire" ca urmeaza tratamentul. Daca manifestarea-mi fu' prea exuberanta, ma retrag. Nu vreau sa las false impresii despre mine.
M Oana spune:
Si eu care credeam ca ne pune poze....![]()
El a transmis numai muzica, ca restul urmeaza sa isi imagineze fiecare... si sa dibuiasca singur pe unde s-o ia, pana da peste sampanie....
False impresii??? Cui, frate??? Doar Natashelu sigur te-a vazut, daca te-a si botezat, no???? Noi te-am crezut oligospermist din prima zi! Sau nu despre asta vorbim aici si ne tinem numai de balarii offff topic???
Clientul nr 1: am si eu niste povesti cu politai.... dar astept momentul potrivit sa le difuzez....
Acum duc 3 simultane, ca mai am si mancarica pe foc si nu mai e mult si vine si pasiunea nr 4 acasa... Dar pana atunci stau cu voi in piscina.....
Natasha71 spune:
Fiecare isi imagineaza ce vrea, dar muzica asta are totusi multa pasiune in ea... dar si un pic de nostalgie, parca ar fi vorba de o iubire pierduta... opriti-ma daca o iau razna,
ca mie nu-mi trebuie mult...
Natasha este varianta ruseasca a Nataliei (Natalie Wood m-a inspirat).
M Oana spune:
Iubire??? Dar suntem 3 persoane pe fir!!! Asta fara moderatori, administratori, proprietari si multi alti bagatori cu ochiul!!! Danutza, Amely, Carmecita, Titelu, GREULEEE, Princess, Aysha, Teo, Iepu, Ingerasule....????
Deci nostalgie si ceva pierdut....
Ma scuzati, dar cred ca e vorba despre histrionism aici, adica despre un comportament evitanto-antidepresiv, daca ar fi sa ma exprim in termeni psihiatrici, iar tratamentul tot in proviron cu sampanie consta.
Are alt pacient, alta opinie, va rog????
Natasha71 spune:
Draga mea, nu intra in panica, a fost o mica diversiune
. Stai linistita, situatia este sub control, n-am ajuns inca la imagini
. Am si eu mancarea pe aragaz
si intre timp am spalat si niste rufe
, dar... nu ar fi plictisitor sa va spun acum ce gatesc sau cu ce detergent spal? Ca tratamentul pe care il aplic sotului meu este urmatorul (de la voi m-am inspirat):
-coenzima Q10
-tribulus
-cartilaj de rechin
-catina (capsule)
-vitamina E
-bioseleniuzinc
Branca ursului nu vrea sub nici o forma sa ia, are impresia ca e otrava
... in cazul asta nu am avut putere de convingere asa cum n-am avut cu politaiul ala... 
N-am fost off topic, ok?

greuceanu spune:
Buna Ziuaaaa
Dati-mi voie sa va salut.Sunteti f productivi la scris cel putin.Am fost putin plecat si iata 3 pagini scrise aproape.Ia sa-mi intru si eu putin in mana.
Noapte buna.
nounou spune:
Saaaar'naaa, doamna diriginta! Cu bere se poate, va rog?
Ca n-as vrea sa le-amestec, o sa-ncep sa vad dublu si cate 16 nu-ncap in eprubeta .. plus ca o sa am scandal, sa-i trec si la rezerve si n-as vrea, sunt baieti buni, merita sa fie titulari toti ....
Dar daca aveti vreo licoare sa treaca fantasmele la exponent, nu zic nu, ca-i trec la strategie laser si clar ca se lasa cu gravideala .. in spatiul virtual 
M Oana spune:
Cand sa se ridice temperatura in salonul nostru, Natashoaia ne-a administrat una reteta de succes, care mentine oligospermiile in stare de veselie.....
Deci am revenit cu picioarele pe pamant, e cazul sa ma apuc sa va povestesc despre Noul Ariel automatic, care spala toate spemogramele de necazurile de prin ele....
Vrea cineva sa asculte povestea asta, ca dupa testul negativ de dimineata si gravideala pe care o simt acum, am un chef de povesti!!??? O fi de la muzica lui Peterman sau de la avocateala mea de peste zi???
Dar ce intariri intrau in piscina noastra in timp ce eu faceam scufundari de zor??? BUNA ZIUA!!! Merge si cu bere !!!