Oligospermie (8) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 13
peterpan spune:
D-ra diriginta, ca sa va treaca supararea va recomand sa ascultati Libertango al lui Astor Piazzola si mai stam de vorba dupa...
Greule, pana vine diriga putem sa furam sticla pe al carei dop sta Aysha2 cu mana si sa ne facem de cap in spatele clasei ? Daca tii vreun tatament ma duc singur si-mi fac de cap da' tu tii de sase.
Marrina, sigur era barza cu batranu'n cioc si nu invers.
Natasha71 spune:
Salutare!
Stai mai mama, OANA, cand ai facut tu testul ala? In a cata zi? Ca nu e chiar asa cum scrie pe prospect, ca se pozitiveaza la 7 zile dupa conceptie bla bla bla, abia dupa cateva zile de intarziere se pozitiveaza! Asa ca daca tu zici ca ai ceva simptome, eu cred ca nu le ai degeaba! Hai, nu fii suparatica, zau ca nu-ti sta bine!

Si sa stii ca mie imi plac tare codurile tale, imi pun mintea la contributie.
Iertare, ca de cand n-am mai intrat, muuuulta vreme a trecut...
Am fost si eu cam suparata, mi-a plecat sotul chiar in ziua cea mare... se intoarce abia maine, cand e prea tarziu... Dar asta e, va mai fi si o luna viitoare! Sunt o optimista incorigibila, o sa sper asa pana la adanci batraneti... pana voi iesi la pensie...
AYSHA
tare rau imi pare pt CMV-ul ala pacatos, cred ca te-a bulversat... dar orice lucru rau are si partea lui de bine, cunosti 'dusmanul' la fata si ii vii de hac... cu tratament, bineanteles!
Greuceanule,
mare suflet ai, cum incerci tu sa ridici moralul unor biete femei... Rarissima calitate la barbati... marea majoritate nu stiu sa se exprime pt a consola...
Peterpan,subiectul asta n-o sa treaca pe pagina a 2-a in veci, iti garantez!
Va pup
pe toti, si fiti cei pe care-i stiu in continuare! Si chiar daca va veti fi obisnuit fara mine, eu nu va uit.
M Oana spune:
'Domnule director Peterman, oamenii muncesc, nu stau toata ziua cu irisii in computer, ca unii direftori de pe lumea asta, care stiu doar sa-i puna pe altii la munca....' spuse domn'soara avocata O.M. (adica OM, ca e si ea om, cum ma tot repet icisa)
Si vaz ca va trageti de mana cu colegu' Greuuu sa va retrageti prin birouri cu sticle de sampanie dupa voi, pentru a sarbatorii victoria mea, fasaita deocamdat'... Dar unde e biroul ala, ca venim si noi, fetele... Am eu cateva prietene care sigur nu m-ar refuza!

Uite-o si pe AMELY, normospermista, cu nasucul in borcanasul nostru!!! S-a umplut, fratele meu, salonul aista de normospermisti!!! Bravos!!!
Danutza normospermista, pana pe 23 september mai e cat o aruncatura de iatagan, asa cat pana din basca lu' Titelu, sorry
...
Marrinel imi pare rau ca ai ramas repetenta si ai trecut iarasi la ziua intai, dar ziua 1 inseamna totusi o noua speranta...
Aysha poti sta inca cu mana pe dop, ca inca e cazul.... Te anunta fata cand se fasaie treaba.... Deocambata speram... asa cum spuneIngeras!
Citomegalovirusul IGG pozitiv e de bine (in trecut ai avut boala), IGM e de rau, caci inseama ca inca ai boala.... dar sa stii ca dr Tutunaru considera ca n-ar fi asa grav, nici in sarcina IGM pozitiv, iar de tratat se trateaza....
Princessa dragostea e pe masura!!!!
NOUNOU puteam sa jur ca esti baietel, am si martori care sa confirme acest lucru, caci IQ-ul de la primele cuvinte dovedeau ca cifra e prea mare pentru o femeie..... ZAUUUU!!! Si poate si numele duce la sexul asta.... Dar IQ-ul se simte imediat.... si uite de aici confuziune...
Ingeras si Natashica la mine e liniste si pace, nici un semn (de invazie, ca de gravideala psihica e plin...); ziua 32, dintr-un normal de 28-30 de zile, asa ca....
Greule pe barbati-miu, Sadoveanu, l-ati invatat obligat-fortat la scolile voastre comuniste, Sadoveanca se preda zilnic pe DC, asa ca melanjul lu' matalica nu e suficient frate... in zilele noastre...cele contemporane cu noi...
Ne-au bagat advertising cu masini..... ce sponzori pe DC, fratele meu!!! Cred ca facem o audienta!!!
HEEEELOOOO, nu ma opreste nimeni?????
Natasha71 spune:
Da, nu mi-ar strica o mica petrecere cu sampanie... recunosc... deci daca ma invitati, nu refuz
. Contati pe mine!
M Oana spune:
AI VAZUTTTTT, fantomaticule?????

Bravissimo, Natashica, chiar de-mi esti suparica, stiam eu ca nu ma refuzi cu o petrecere! Fara sot, ca daca a plecat, a pierdut!!!
BAAAI, daca imi mai intarzie vreo 5-7 zile, poate dau eu un chef real, nu ca cel virtual de vineri noaptea... Desi am mai dat eu chefuri reale si la 2 zile dupa chef am trimis scrisori de regret la prieteni, ca nu mai puteam sa le trasmit nimic verbal....
Natasha71 spune:
OANA, mai ai tu putina rabdarica, sa vezi ce petrecere va fi!

Baietii abia asteapta cele II liniute! Si eu la fel! 
peterpan spune:
M Oana Mor de curiozitate sa te aud pronuntand "AI VAZUTTTTT"
Natash-ica cu ce sunt eu peterpan (poreclit peterman) mai fantomatic decat tine care apari la inceput si la sfarsit de capitol ? Ne lasi sa ne macinam de dorul tau descifrand anagrame pe genunchi "Ce-o mai face Natasha71-ica ?".
M Oana spune:
Vad ca Peterman, fantoma botezata de Natashica, ne tot face semne spre biroul cu pricina, unde se pare ca se distribuie gratuit sampanie
...
Importanta e doar prezenta, din cate imi amintesc eu
... Eu ma duc, ca deja aud un Libertango din directia cu pricina!!!! Mai vine careva???
Natasha71 spune:
Fantomatic, nefantomatic, mai aruncand o sageata din arcul lui cupidon
, atat OANA, cat si eu iti simtim prezenta Peterman cand esti pe aici... asa ca, nu te juca cu intuitia feminina ![]()
Pana vine OANA de la treburile ei avocatesti (upsss, uite ca a venit!), sa va povestesc ce am 'furat-o' acum 2 zile: asteptam in masina pe cineva (intr-un loc unde stationarea era interzisa, bineanteles), si m-am trezit cu un politist lange mine, mi-a dat amenda!!!!
Asa ca, Nounou, am aceleasi sentimente distructive 

vis-a-vis de uniforme (nemernicul a venit tiptil cu o masina neinscriptionata, nici n-am avut timp sa invart cheia in contact ca m-a si 'curentat', nu l-au impresionat deloc scenele pe care le-am facut
... si credeti-ma ca dau niste reprezentatii in cazuri din astea, mama-mama)...
Ziceati ceva de sampanie, muzica buna?

OANA, am o surpriza pt tine, am adus o sticla de sampanie fara alcool!
peterpan spune:
Razi tu razi harapitza alba... Libertango il gasesti si la Grace Jones intr-o varianta soft. Insa eu iti recomand originalul.
Si nu vreau sa-l descifrez pe Dan Brown nici in ruptul capului. La ce bun daca au facut-o altii inaintea mea...