Oligospermie (8) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 12
marrina spune:
greuceanu Azi mi-am mai revenit. Am luat-o cu calculele de la capat.
Iar de gandit cred ca
trebuie s-o faca ca sa-si calculeze traiectoria corecta.
Daca-i mai si catapultezi... Iti dai seama ce-o sa iasa?
Unde mai gaseai asa o gasca daca renuntai cand te-ai suparat...![]()
MOnuta Mi-a mai trecut ghinionul. Azi o iau de la capat (z1)!

danutzo Barza e pe drum. In 23 se posteaza pe aeroport. S-o prinda ziua de 24 langa tine. Ca tare draga mi-esti.
peterpan Sigur era barza aia cu batranul in cioc?![]()
greuceanu spune:
Ce sa gandeasca gigeii marrino,nu vezi ca-s batuti in cap.De atata timp si ei nu-si dau seama ce au de facut.
AYSHA 2 spune:
M-am bosumflat 
nu mai fusesem de mult asa..
Am primit rez. la o parte din analize : FSH, LH, estradiol in limite normale, toxo negativ, dar ...surpriza...citomegalovirus atat IgG cat si IgM POZITIV 

Ii spuneam sotului ca parca am trai in gunoaie..el cu mycoplasma ( la care eu inca nu am rez.)eu cu CMV ...halal ! cuplul perfect, pe toate le avem, sa ne saturam
Offfffff
Oana, eu tot cu mana pe dopul sticlei, te astept
princess spune:
Salutare, frumosilor!... La multi ani pt. Marii si Mariani!
Buna ziua, Greuceanu!Iti multumesc pt. urare, in locul sotului meu!
Onutza, si noi te iubim mult! Tu esti sufletul oligospermiei- oligospermista sefa! Iti promit eu ca urmatorul test va fi nemaipomenit, nemaiauzit, extraordinar de pozitiv!
Asa este, Beatrix, de reusit tot reusim noi pana la urma!
Aysha, nu mai face botic; din cate stiu eu, astea se trateaza destul de usor!
Nounou, acum am observat si eu ca esti fetita - rusine sa-mi fie!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png
nounou spune:
Eu cred ca de la politisti ni se trage
...
Ieri eram in plina demonstratie de miscare uniform accelerata, sa-i invat pe
cum e cu avantul pe shushaua libera ce ne momea in fata rotzilor, hotarata sa infig bolidul rosu direct in blocajul de pe Stefan cel Mare (rili, moment extrem de educativ pentru cei 8 pitici temerari la purtatorul din dreapta!), cand domnu' Garcea, plictisit si superior, ma anunta ca am depasit nustiuce chestie legala si tre sa platesc! 
Pai sa nu fie mititeii
bulversati? Acum cand vad halate, se sperie, cand vad uniforme, se sperie, cand e intuneric, se sperie ... deja zic ca ei nu mai vor decat in eprubeta!
ingeras26a spune:
MOana, imi pare tare rau de test, iubita!
Las'ca e luna viitoare!
Pipicei multi, ingeras
nounou spune:
quote:
Originally posted by princess
Nounou, acum am observat si eu ca esti fetita - rusine sa-mi fie!

Pot sa intreb ce anume, mai exact, te-a indus initial in eroare?
peterpan spune:
Domnisoara Diriginta (M Oana) lipseste (Dumezeu stie pe unde umbla) iar subiectul nostru risca sa treaca pe pagina a doua a site-ului. Sau ne-a lasat un cod sa descifram (tema pentru acasa) si ne asculta cand se intoarce ?
greuceanu spune:
Vedeti cum e fara ea,ne ducem de rapa.Noi care eram locul 1 mai mereu.Ea stia dom-le sa puna problema monitoriza tot,ce mai.acu tre sa asteptam sa-i treaca un pic supararea deh.
nounou:tot catapulta mea cred ca e solutia
princess: cu deosebita placere.
aysha2:hai ca n-o fi ala chiar atat de negru(sa nu-i spun numele azi ca e sarbatoare).Uite si marrina e pe panta ascendenta.