Oligospermie (8) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 10
greuceanu spune:
OK.Sa facem testul.Eu pun doua intrebari si pt fiecare raspuns corect sa tragi o liniuta pe acea hartie de test.
-cine sunt cei de ti-au fost aproape si ti-au descretit fruntea in cele mai grele momente?
-cine sunt cei care se bucura de reusita ta?
Daca raspunsul la ambele intrebari e "oligospermistii"-atunci ai ghicit si ai trecut testul.
Care e raspunsul tau?
M Oana spune:
NUUUUU vreau sa mai gandesc.....
NUUUUU vreau sa raspund.....
Cred ca sunt totusi in acele cateva ore ale lunii, cand nu e bine sa incerci sa legi un dialog cu o femeie....
Sau poate sunt in momentul in care am si eu de raspuns la 2 intrebari clare, extrem de simple si de logice, dar NUUUUUU nimeresc raspunsul de atatea emotiiiii....
Si sa ma vedeti dimineata, cum vin cu vestea ca incepe saptamana 1, adica iar repetentie scrie pe fruncea mea.....
Dar mi-am asigurat cazatura de maine!!!!
Voi veni si voi afirma sus si tare ca de dragul vostru am ramas repetenta! Si zau daca as minti! Doar ca mi-e teama sa nu va creasca adenoame... de la repetentia mea.....
OOOOAAAAA!!! Am facut 500 de mesaje.... Cred ca barza lu' Peterman s-a ratacit ceva-ceva cu mine in cioc!!! Dar zau daca nu as mai vrea niste ture.... vreo 5000 de ani asa....
Mai am putin si imi cumpar titulatura 'fata mosului', ca asta cu 'membru matur' nu ma caracterizeaza...
greuceanu spune:
Dar la compuneri te-ai gandit?
Ii auzi pe toti cum stau cu respiratia taiata.Le e si frica sa intervina sa nu strice ceva pe aici.
thea_m spune:
Buna seara, mai dragilor!
Acusica, la plecare, am aruncat un oki si pe aici ca sa mai citesc bancurile vostre cu berze si alte alea si sa-mi descretesc si eu fruntea ca tare mi-au mai incretit-o azi niste oameni, dar nu oameni de bine.
Greuceanule imi place cum cuvanti, le spui tare bine.
Oana ca sefa de trib aicea, as spune sa il urmezi pe Titelu pe listuta aceia si o rugam si pe Natashica sa te treaca acolo, repejor, ca acus se termina capitolul! Si asa mai prindem si noi, ceilalti, curaj! Si maine am sa-mi fac timp sa intru la o ora mai normala ca sa te felicit.
Carmen.cita ti-am ramas datoare cu un raspuns: in ziua 11 ( eu avand ovulatia in ziua 13 de 4 luni, ceas nu alta!) aveam la eco: ovar stang ( cel singur la parinti) posesor de 2 foliculi > 19 mm si endometru de 10 mm.
Cu parere de rau ca trebuie sa plec, va urez noapte buna si spor la scris. Ca sigur veti avea logoree si in noaptea asta! Asa am ce citi eu miine. 
Teodora
Poze
M Oana spune:
Paii la ce emotii am, toata noaptea numai de compuneri voi sta....
Si dimineata cand veti deschide voi ochisorii in patucurile voastre, Sadoveanca va fi subiect de examen pe ziua de 08.09.2005, ca incep sa va intreb din compunerile mele si cine nu stie..... scapa de oligospermie, adica devine normospermic cu 2,5 milioane, cum ne cerea Iepurila anterior...
TheaM de cate ori simti nevoia sa iei contact cu oameni de bine, borcanasul nostru te asteapta sa-l vizionezi!!! Nu plecam de aici, stam aici pana scapa si copiii nostri de oligospermie!!!
CARMECITA, NATASHELU, TITELU, NEBUUUNIIII....
Noroc cu Greu ca face de garda.... Merita omul asta 10 teste de sarcina pentru munca lui....
Iar Peterman vaz ca nu indrazneste sa intervina intre noi, desi simt eu ca e pe post... fantomatic cum e el...
greuceanu spune:
Gata la culcare ca asa face o mamica responsabila.Vom mai vedea maine ce va mai fi.Intre timp ne vor vizita si cei de peste ocea,poate si ionica.Ai grija ce visezi.Sa fie frumos.
Vise placute tuturor.
peterpan spune:
Dragii mei va recomand sa cititi mesajele Oanei de doua ori sau chiar de trei ori. De fiecare data o sa descoperiti ca apar fraze noi. Nu va lasati pacaliti si sa considerati ca daca le-ati citit odata stiti despre ce e vorba. Oi fi eu fantoma, da' nici chiar asa...
princess spune:
Onuta, Onuta, Onuta ....ah...te-ai gandit la compunere? Pana atunci, fuguta in patut langa animalut si langa iubitel!Lasa lucrurile asa, prefa-te ca tu nu stii nimic!
Noapte buna tuturor si 'om mai vorbi noi maine!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png
danutza_c spune:
Oana, da-i cu liniile acolo! nu te lasa intimidata! Poate daca reusesti tu sa vin si eu fuguta dupa tine
.
Tu esti, ca si mine in faza de negare: de la extrema de 100 teste/zi esti in extrema 0 teste. Stiu, asa am facut si eu ultima oara. Am si devenit superstitioasa, mi-era frica sa spun sa nu cumva sa-l pierd 
Baga mare la compuneri "visate" acolo si te astept maine cu vestea cea mare! 
AYSHA 2 spune:
Oanaaaaaaace-ai cu noi ? nu ne mai tine asa ! eu sunt cu mana pe dopul de la sampanie si astept doar semnalul tau sa 

Abia astept sa te pun in insectar langa Titelu ![]()