Fetelor, care v-ati aplicat Cantastim?
stiti cum e dupa injectare, ca la mine e naspa de tot, de fapt problema mea e urmatoare, aseara mi-am facut a doua fiola, si acum sa mor, ma doare spatele de nu-mi gasesc locul, tot ma fatai in scaun (sunt la serviciu), precizez ca mi-am facut-o singura..... ca sunt obisnuita sa-mi fac singura ... mi-am facut-o in fesa, bine subcutanat cum zice la carte, insa ma doare piciorul cu tot cu burta si spate ...... Pe prima mi-am facut-o in brat si atunci s-a inrosit acolo, s-a facut un guguloi mare insa acum e pe trecute, si mi-am zis ca nu mai vreau alt guguloi la brat mai bine la fund...
Dar nu stiu sigur ca ar fi de la inofensivul de Cantastim, doar banuiesc ca de la el mi se trage din moment ce ma doare piciorul in care m-am intepat.
O alta precizare, am facut si febra, si din cauza asta ma doare mijlocul mai mult spatele, ca eu asa fac la febra mor de spate...
A mai patit cineva asa, pentru cine nu stie Cantastimul e ca un vaccin... probabil de aia am facut febra....
Astept parerile voastre.
Loma
revin tot eu cu precizari, am ajuns acasa si am citit din nou prospectul, si se pare ca da la unele persoane asa se manifesta, nu va spun ce am pe fund
, cand a vazut barbatu' meu s-a suparat pe mine, cica sunt masochista, iar acuma rade.... cica omul cand nu are ce face isi mai face un Cantastim...
ei, ei ce stie el, cand eu nu voi mai raci deloc. ![]()
Loma