Coelho - iara -

Coelho - iara - | Autor: Sanca

Link direct la acest mesaj

In US este in curs de tiparire Zahirul (titul in engleza este The Zahir - A novel of Obsession). Sant curioasa daca a aparut inca in Romania, si daca l-a citit cineva.
In general imi plac cartile lui, "Unsprezece minute" m-a lasat un pic dezamagita, si inainte sa investesc banii si timpul in inca o carte scrisa de el, as vrea opinii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

chiar azi am citit intr-o revista, pro tv magazin, fragmente si mi s-a parut interesanta, sunt 99% sigura ca nu a fost tiparita in romania (in general sunt la curent cu aparitiile lui coelho dar poate mi-a scapat)
fragmentele cititte mie mi-au trezit interesul sa citesc Zahir
ce ai mai citit de acest autor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mai tot ce mi-a cazut in mana.
Al cincilea munte
Veronica vrea sa moara
Alchimistul (of course)
Devil si D-ra Prym
La raul Piedra am stat jos si am jelit
Pilgrimage
11 minute - care nu prea m-a impresionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

A aparut si in romania..eu l-am vazut deja in iarna in franta dar era prea scump vreo 17 euro si aici l-am vazut zilele astea la libraria de langa sala Dalles mai ieftin.eu am citit rezumatul si mi s-a parut interesanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

quote:
Initial creeata de Sanca

Sant curioasa daca a aparut inca in Romania, si daca l-a citit cineva.

Uite ce-am gasit eu aici
http://www.zahir.ro/

http://www.librariilehumanitas.ro/product.php/Zahir/4065/?PHPSESSID=bd5a1becb45c787601c7adc7de7c94a8

Asadar, inca nu a aparut in Romania.

Si eu as fi fost curioasa sa aflu impresiile cititorilor.

"Cand nu mai suntem copii, am murit de mult." Constantin Brancusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

11 minute mi s-a parut cea mai proasta dintre toate. eu zic sa incerci si altceva totusi ca merita.

"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

eu am citit in revista Elle ca lansarea oficiala in librariile din romania este pe 15 septembrie...dar am inteles ca se primeste un pliant cu o parte din carte impreuna cu brosura de la Avon dar eu nu stiu suigur lucrul asta

daca o citeste cineva sa ne spuna si noua cum e daca merita cumparata..eu am citit in revista o prezentare a cartii scrisa chiar de autor dar drept saspun nu prea m-a facut curioasa sa o citesc...asa ca astept pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

recitesc acum Alchimistul.Mi-a placut mult mai in tinerete.si acum imi place.Doar veronica vrea sa moara am mai citit si e Ok.nu am mai cumparat demult carti de adulti,caci pretul e ff mare iar cele de copii sunt exagerat de scumpe dar vreau sa-i cumpar cat mai multe baietelului meu,caci mie tare mult mi-a placut sa citesc.din pacate timpul,banii si tehnologia nu-mi mai permit.poate de Craciun imi cumpar Zahirul daca ziceti ca merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ok, l-am cumparat in week end-ul trecut si am inceput sa citesc Zaphirul. Deocamdata, nu pot zice, mama, ce carte buna e. Am citit cam un sfert din carte si astept mai multe . . . In mare este despre el - scriitorul si scrisul cartilor, viata de om faimos.

Mergi la inceput