Coelho - iara -
In US este in curs de tiparire Zahirul (titul in engleza este The Zahir - A novel of Obsession). Sant curioasa daca a aparut inca in Romania, si daca l-a citit cineva.
In general imi plac cartile lui, "Unsprezece minute" m-a lasat un pic dezamagita, si inainte sa investesc banii si timpul in inca o carte scrisa de el, as vrea opinii.
Raspunsuri
ingerash spune:
chiar azi am citit intr-o revista, pro tv magazin, fragmente si mi s-a parut interesanta, sunt 99% sigura ca nu a fost tiparita in romania (in general sunt la curent cu aparitiile lui coelho dar poate mi-a scapat)
fragmentele cititte mie mi-au trezit interesul sa citesc Zahir
ce ai mai citit de acest autor?
Sanca spune:
Mai tot ce mi-a cazut in mana.
Al cincilea munte
Veronica vrea sa moara
Alchimistul (of course)
Devil si D-ra Prym
La raul Piedra am stat jos si am jelit
Pilgrimage
11 minute - care nu prea m-a impresionat.
cait spune:
A aparut si in romania..eu l-am vazut deja in iarna in franta dar era prea scump vreo 17 euro si aici l-am vazut zilele astea la libraria de langa sala Dalles mai ieftin.eu am citit rezumatul si mi s-a parut interesanta.
alinaluchian spune:
quote:
Initial creeata de Sanca
Sant curioasa daca a aparut inca in Romania, si daca l-a citit cineva.
Uite ce-am gasit eu aici
http://www.zahir.ro/
http://www.librariilehumanitas.ro/product.php/Zahir/4065/?PHPSESSID=bd5a1becb45c787601c7adc7de7c94a8
Asadar, inca nu a aparut in Romania.
Si eu as fi fost curioasa sa aflu impresiile cititorilor.
"Cand nu mai suntem copii, am murit de mult." Constantin Brancusi
Jocelyn spune:
11 minute mi s-a parut cea mai proasta dintre toate. eu zic sa incerci si altceva totusi ca merita.
"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."
Alinax spune:
eu am citit in revista Elle ca lansarea oficiala in librariile din romania este pe 15 septembrie...dar am inteles ca se primeste un pliant cu o parte din carte impreuna cu brosura de la Avon dar eu nu stiu suigur lucrul asta
daca o citeste cineva sa ne spuna si noua cum e daca merita cumparata..eu am citit in revista o prezentare a cartii scrisa chiar de autor dar drept saspun nu prea m-a facut curioasa sa o citesc...asa ca astept pareri
nonna spune:
recitesc acum Alchimistul.Mi-a placut mult mai in tinerete.si acum imi place.Doar veronica vrea sa moara am mai citit si e Ok.nu am mai cumparat demult carti de adulti,caci pretul e ff mare iar cele de copii sunt exagerat de scumpe dar vreau sa-i cumpar cat mai multe baietelului meu,caci mie tare mult mi-a placut sa citesc.din pacate timpul,banii si tehnologia nu-mi mai permit.poate de Craciun imi cumpar Zahirul daca ziceti ca merita.
Sanca spune:
Ok, l-am cumparat in week end-ul trecut si am inceput sa citesc Zaphirul. Deocamdata, nu pot zice, mama, ce carte buna e. Am citit cam un sfert din carte si astept mai multe . . . In mare este despre el - scriitorul si scrisul cartilor, viata de om faimos.