Bebelusi de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Chestia cu mersul la servici 6 ore si sa fi platit integral este valabila si la societatile particulare? sau doar la stat?

Ruxel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Gabizam si Ruxel, conform OU 96/14.10.2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca, Art.17, angajatorul este obligat sa acorde salariatelor care alapteaza 2 pauze pentru alaptare de cate 1 ora fiecare in timpul programului de lucru. La cererea mamei, aceste pauze pot fi inlocuite cu reducerea cu 2 ore a duratei normale de lucru. Aceasta reducere cu 2 ore nu diminueaza drepturile salariale. Cele 2 ore se includ in timpul de munca si sunt suportate integral din fondul de salarii al angajatorului.

Laura si bebe Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, vi-o aduceti aminte pe Cloreta? Sint sigura ca da.
Ia uitati-va ce dulceata de fetita are: Teodora-Maria

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Chestia cu programul de 6 ore platite integral la noi e si in contractul colectiv de munca. Eu stiu ca exista si un contr. colectiv de munca la nivel national, pe care sunt obligati sa-l respecte toti angajatorii- chiar daca respectiva firma nu are contract colectiv de munca-si in care ar apare si chestia asta.
Eu o sa lucrez la Ploiesti ( ca acolo si-a mutat firma sediul central) si ma intreb cum sa fac? Ca ei asigura transportul din Bucuresti cu autocare pe programul normal de lucru...Ma pregatesc sa cer cu tupeu o zi libera pe saptamana...seful direct ar fi de acord, cred, da' depinde ce zic astia de la personal...of
Azi am fost la vaccin si controlul de 4luni. Are 65,5 de cm si 5,4kg Se pare ca e sanatoasa tun, asta e ritmul ei de crestere...saptamana viitoare mergem la eco la abdomen si solduri apoi repetam urocultura...si intre timp incepem si diversificarea. Cu cereale- mie mi-a recomandat de la Nestle- orez cu roscove, fara lapte si de la Hero's, orez cu porumb. Dupa doua saptamani de cereale avem liber la suculet de morcovi si mar, eventual si cu ceva pulpa, iar de la 5 luni o sa papam si supa. Cu supa zicea sa nu ne grabim, ca o masa de supa aduce o treime din caloriile uneia de lapte, sa mai asteptam putin pana o sa putem sa-i dam si carnita in ea.
Una peste alta, Iepurete a mancat ieri 750ml.

Mey a mai comandat cineva la buburuza? Ca eu am facut o comanda de o saptamana- m-am saturat sa-i tot sun si nimic...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutici!

Fetelor fusa pe la noi asistenta si Alex are cica 5.500 si 62 cm. Si ne-a zis ca este in grafic dar ca trebuie sa-i dau vre-o 4-5 mese de formula si mai putin lapte de san. Ca sa ia in greutate... Apoi m-a invatat cum sa-i dau cu lingurita fara ca el s-o scoata afara, deci va spun si voua:
In primul rand lingurita cu mancare trebuie bagata sub limbuta si tinuta acolo pana cand el inghite in felul asta invata sa inghita in loc de a da cu limbuta, ca la supt. Si cica nu mai scoate mancare afara. Putin cate putin pana cand invata sa inghita. Am facut treaba asta si intr-adevar se pare ca incepe sa-i placa ce mananca si sa inghita, cumva! I-am dat din borcanasele de 4 luni morcov cu cartof si i-a placut! Si a mai zis ca momentan copilul trebuie tinut in brate ca atunci cand ii dai de la san cu o manuta pe langa corpul tau ca in felul asta nu se zbate si se concentreaza pe ce mananca si abia dupa ce invata sa inghita, pus in scaun. Daca mai aveti intrebari bagati ca e posibil sa mai fi uitat ceva sa va spun, dar voi intrebati...

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Servus fetelor.

In sfarsit apuc sa va mai scriu cate ceva. Sambata am avut botezul deci am avut un sfarsit de saptamana vijelios. Am lucrat joi si vineri ca si disperata, facand singura toata mancarea. Apoi Tony a intrat intr-o stare de agitatie din care a iesit abia ieri dupa ce toata lumea a plecat si am ramas iar singurei.
Botezul a fost dragutzel, Tony a plans putin, mai mult simbolic. Pana si preotul s-a topit dupa el si glumea cu el. Asta micu se gadila in continuu si ranjea preotului.
In schimb cheful de dupa a fost horor. Eu eram deja atat de obosita incat aproape am cazut pe jos iar Tony a tras o criza de colici cumplita. Deci tati si eu am facut cu randul. Ce mai, nu ne-a tihnit de nimic. Abia am asteptat sa se termine.
Aseara cand i-am facut baita lui Tony in vana mare, a scancit la bagatul in apa saracul si se vedea clar ca ii e frica rau. L-am mangaiat, pupat si vorbit cu el si s-a calmat. Nu am crezut ca poate sa lase un botez asa urmari.
Alta chestie ciudata a fost in noaptea de dinainte de botez cand a dormit cam 4 ore si de trei ori s-a trezit urland, ceea ce nu s-a mai intamplat niciodata. Plangea el dar nu se trezea dintr-o data tipand asa tare ca era sa fac stop cardiac.
Alina, eu iau fenugreek ( trigonella) de aproape o luna si efactele se vad clar. Inainte de a lua trebuia sa fiu foarte atenta la cat mananc, cat beau, stres, oboseala pentru ca simteam ca-mi afecteaza productia de lapte. Acum am lapte chiar daca nu respect toate conditiile si nu mai sunt stresata ca Tony nu se satura. Cu toate astea am ajuns la concluzia ca nu ma mai stresez cu cat lapte am. Voi alapta atata timp cat voi putea si apoi formula, fara nici o auto- acuza sau stres.
Felicitari celorlalti noi crestini. Vom pune si noi poze pe webpage cat de repede.

Olga
http://ca.geocities.com/sthoalga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Am uitat sa va spun ca am slabit o jumate de kg, asta dupa munca in prostie, dormit cate 4 ore pe noapte si stres. Ce sa mai zic? Daca nici asa nu am putut da macar un kg? Asa ca Beatrice masurile raman la fel doar la kg sunt 65.5. Mare branza, ce sa zic!

Olga
http://ca.geocities.com/sthoalga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna mamicilor. Bebitza mea in afara de faptul ca musca zdravan din tzitza si zimbeste foarte satisfacuta , acum a inceput sa manince destul de rau ziua, adica invirte ochii prin toata camera. I-am mai pus si pe perete in camarutza ei o farfurie cu o tarancutza din Romania, drept pentru care ea o priveste insistent, ii zimbeste si gingureste la farfurie.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

OlgaTarziu, sa iti traiasca micul crestin!

Danelutza, farfuriile astea pe pereti au un efect la bbi!!! Arte si mama una si s-a hlizit Maria la ea, pana pe la un an, iar acum il binedispune pe Stefan .

Fran, poti sa incerci varianta cu o zi libera. Probabil ca asa o sa luucrez si eu. La noi exista un precedent si ma bazez pe asta.

Maine ajungem si noi la dr. si sunt tare curioasa ce imi spune. Anticipez un: a crescut f. bine, e la + 2 in graficele de crestere, ii ajunge lapticul pe care il mananca. Dar eu nu pot sa cred ca e suficienta cantitatea de 600 ml, pe care se incapataneaza sa nu o depaseasca . Manca mai mult acum trei luni! Loreen, ce ati facut, ti-a zis ceva de varsaturi, cum a fost la vaccin???

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Red Rose ai fost in seara asta in Ioanid cumva? Si te-ai plimbat cu Ami si cu inca o fata ?

Ruxel

poze

Mergi la inceput