Bebelusi de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

si noi am botezat-o pe bursuca la sfarsitul lui august, si am fost la slujba in duminica urmatoare s-o impartaseasca.

Aici se da fluor si un supliment de vitamine pana la 2 ani, apoi aportul de fluor vine din apa si pasta de dinti. eu am avut mari probleme cu dantura, asa ca ii dau fluor. Daca ar trebui sa scoatem din alimentatie tot ce e cancerigen, am manca numai paine cu apa. mai nou: stiati ca si alimentele gatite la cuptorul cu microunde sunt cancerigene?

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Luat de aici de pe site:

Masa de fructe
Fructele încep să fie administrate între 5 si 6 luni (exceptional între 4 si 5 luni). Începem cu o lingurită de măr copt sau compot de mere, înaintea sau la sfârsitul unei mese.

am fost la vizita de 4 luni, am facut vaccinele si pediatrul ne-a spus ca diversificam incepand din luna urmatoare. pana atunci, numai laptic!

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Tzumpiloi, multa sanatate! Sper sa nu fie nimic grav.

Loreen, bine ati venit acasa! Zici ca a fost f. obositor? Si eu plang pe aici ca am anulat plecarea sau, in cel mia bun caz, am amanat-o pana prin octombrie. Multa sanatate Deliei! E totusi tare ciudat ca varsa atat. Stiu ca iti e frica de asta, dar cred ca pana la urma ar trebui sa ii faci niste investigatii, un eco ceva, sa nu fie totusi ceva la stomacel. La dr. noi mergem miercuri, pana la urma.

Stefan mananca tot 600 ml. A revenit la 5 mese pe zi si s-ar multumi si cu 4, daca nu as insista eu .

Azi a fost tare energic. Vroia sa arate ca s-a facut baiat mare. A tinut-o numai in vocalize si hohote d eras, asta cand nu plangea, ca nu vrea s astea culcat. Cred ca are febra, la cate abdomene a facut . Nu a vrut sa stea decat in fundulet. Cand reusea sa se ridice, chiuia si radea in hohote, nici nu reuseam sa il pun pe spate ca se ridica din nou. A mai avut o perioada cand a tipat impreuna cu Maria. O urmarea si cand o auzea pe ea tipand, tipa si el. De ocupat ce a fost, nu a prea avut timp sa planga.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Andreeaatan, noua nu ne-a zis nimic la controlul de trei luni despre decalotare. S-a uitat la putzulica si mi-a zis ca e f. bine, nu trebuie sa umblu pe acolo . Sper sa nu se razgandeasca luna asta, pt. ca eu inclin spre nu.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La noi doctorita a insistat sa-i facem decalotarea. Dar pentru asta sa-i dam cu o ora inainte de baita cu putin unguent oftalmic pe putzulica, sa se inmoaie pielicica, si dupa baita sa facem operatiunea.

Azi ma duc la birou sa rezolv cu intrarea in CIC. Parca vad ca toata lumea o sa se mire de baiatul meu, trebuie sa-i pun o ata rosie pe undeva

Am fost la medica de familie aseara de am luat certificatul pentru ultimele zile de postnatal si am intrebat-o si de durerile de spate. Mi-a recomandat mult masaj. Asa ca tati s-a facut cu juma' de norma de maseor.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neata si la voi!

La Multi Ani! Ana Maria (tzumpiloi) sa cresti mare si frumoasa si sa o asculti pe mami!

Noi suntem bine, astazi Alex s-a trezit la 6 dimineata dupa ce seara i-am facut baita si l-am pus in pat la ora 9. Iar eu am dormit bustean ca deh.... eram obosita... Si s-a trezit ta-su care i-a dat sa manance si la culcat la loc si in felul asta am domit si eu pana la 8 dim. cand s-a trezit Alex. Astazi o sa ne vina asistenta la masurat si cantarit. Sunt curioasa cat o mai avea? Si cica sa ne invete cum sa-i dam cu lingurita mancare fara ca el s-o scuipe... Hm!

Va pup si ma duc sa-mi beau si sa ma apuc de treburi, ca mai avem 3 zile si Urra ajungem in Ro si mai sunt ceva bagaje de facut!...

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Am uitat! Fetelor maine sa-mi trimiteti masuratorile, daca aveti si eventual v-as sugera un p.m. ca sa nu mai stau sa caut in mesaje, ca daca o sa plec in Ro taman bine ca deschid DC vin mesajele mai repede si pot usor sa modific listuta. De citit citesc tot dar este mult mai bine asa... Ce ziceti? Facem asa?

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Maama, fetelor, ce dor mi-a fost de voi!!!! Nu am apucat sa citesc decat pe sarite, dar sper sa mai recuperez!

Noi am fost 10 zile la mare cu totii (inclusive parintii mei), ne-am intors miercuri. Joi si vineri am stat mai mult pe la banca (ne-am cumparat o casa, cu credit), sambata si duminica am curatat cocina (respectiv casa, ca femeia a fost in concediu), ieri am fost la birou sa imi culeg date si azi lucrez acasa, ca am un deadline la raportare. Mai lucrez acasa luna asta si de la 1 oct ma intorc 6 ore la birou (cu plata integrala, evident). Nu as fi vrut sa profit de aceste drepturi legale, dar nu am ce face ca ne omoara rata la banca.

A fost super la mare, nu am avut nici o problema, in afara de faptul ca in majoritatea zilelor Ana a mancat 6 mese in loc de 5. Nici nu ma mir, ca si noi am bagat in noi ca spartii. Si eu care credeam ca numai muntele face foame. Hm...

Ana face 4 luni vinerea asta si mananca inca exclusiv la san. Nu incep sa o diversific decat pe la 5 luni si jumatate, adica spre sfarsitul lui octombrie. De la 1 oct cand voi merge de la 10 la 16 la birou va papa biberon la ora 13:30, nu stiu inca daca muls sau Milumil. Probabil Milumil, ca mi-e prea greu sa ma mulg la birou si nici nu stiu daca voi avea timp. Oricum, nu e grav la aproape 5 luni sa pape o masa de formula si 4 mese de san. Cel putin asa ma consolez eu. Si cum oricum nu ia prea grozav in greutate, nu cred ca se va ingrasa excesiv de la Milumil.

E bine, f vioaie, doarme bine noaptea (numai pe burtica) de la 8:30 seara pana dimineata la 5, suge si doarme iar pana la 9:30. E minunat asa. De sambata am mutat-o la ea in camera si e taaare bine sa nu o mai aud fosnind atata in pat noaptea.

Dat fiind faptul ca de la 1 oct trebuie sa merg in fiecare zi la birou, e vital sa slabesc ca nu imi permit sa imi cumpar alte haine (rata la banca, deh). Ca atare, obiectivul meu este ca la sfarsitul lunii sa am mai putin cu 2 Kg. Sa vedem ce iese, ca nici nu vreau sa influentez lapticul. Maine ii trimit lui Beatrice masuratorile. M-am si mirat ca la mare am mancat ca un purce-purce (vorba Alinei) si nu am luat nici un gram. Sa vedem ce spune cantarul maine dimineata.

Cam atat, ca deja e un roman (ma rog, o nuvela, treaca de la mine) si eu chiar am treaba.

Pupici dulci tuturor mamicilor si bebeilor!

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Carolinah, care sint conditiile pentru lucrat program 6 ore cu plata integrala?

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Buna dimineata spre pranz

Bebelina mea se simte un pic mai bine, adica a inceput sa manance dar tot mai are febra...Se pare ca este o enterocolita sau enetroviroza pentru ca are si ceva diaree...Sper ca o sa ii treaca repede mai ales ca sambata ne-am programat la vaccinul de 4 luni. Ii dau ceai de menta si siropele de febra .

Mie mi-a zis dr ca e bine sa incep cu sucurile de fructe de la 3-3,5 luni iar de la 4 cu supa de zarzavat, piureuri de legume si fructe si mai putin cereale ( poate dupa 5 luni ) pt ca e grasuta...Dar cred ca depinde de fiecare copilutz....lui bb ii place f mult sucul de mere, deschide guritza mare cand i-l dau! Acum am intrerupt dar dupa ce se face bine ii dau din nou.
Acum abia reusesc sa ii dau doctoriile...le tine dub limba si apoi le scuipa, la fel si ceaiul de menta.

Mergi la inceput